Nowe uni - nowe możliwe opcje

• Co wy macie z Tymi prędkościami flot :D

X8 pokojowe

x2 wojenne i obronne albo x2 albo x3,4 nie ma sensu dawać obronnych niżej niż wojennych a najfajniej się gra na 4 galach i wcale nie będzie ciasno

Może dlatego pokojowe wszyscy chcą wysoko żeby szybciej dolot do ekspedycji był :)

• I znowu nowe UNI ze słabymi parametrami jak dla mnie :D niestety inne kraje nie lepsze więc puki co zostaje na swoim Duńskim ogame ale zaproponuje parametry UNI które były by fajne jak dla mnie

prędkość ekonomii 10x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie)

• prędkość badań 20x

• prędkość flot pokojowych 8x

• prędkość flot wojennych 3x

• prędkość flot obronnych 6x

• 80% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń

• spalanie deuteru 50%

• aktywna ładowność sond szpiegowskich

• deuter na polu zniszczeń

• 4 galaktyk

• ACS

• +30 pól

Nie sa to jakieś nie realne parametry a z tego co przegadałem ostatnie kilka universa były dosyć wolne jeśli chodzi o prędkość flot pokojowych i dawno nie było na PL x10 eko i x20 badania

• Nie sa to jakieś nie realne parametry a z tego co przegadałem ostatnie kilka universa były dosyć wolne jeśli chodzi o prędkość flot pokojowych i dawno nie było na PL x10 eko i x20 badania

To są jak najbardziej nierealne parametry, bo jest odgórny limit uni z prędkością eko x10, a PL ma ten limit od dawna osiągnięty.

• a ja jestem za UNI z parametrami jak kiedyś wszystko x1 :), i bez antymaterii

Holenderskie Octans sprzed kilku tygodni jest x1/x1.

wiem, ale jest z anty :), a mi się marzy takie bez, bez innych ulepszeń, takie jak kiedyś / wiem że to nie możliwe

ew takie w którym np. masz ograniczoną możliwość zakupu Anty do np 100k co tydzień

• Z tego co sobie przeglądam dziś servery bo mam chwilę wolna, to ostatni zyjacy server x1,tylko ze badania x12, to francuski Keid który trzyma ładna liczbę graczy bo raczej wszystkie inne x1 totalnie umarły,ogólnie to widze ze francuskie community jest naprawdę aktywne, każdy serwer posiada spora ilość osób online

• Jeśli chcecie grać na UNI bez anty to polecam servery Aragntyńskie, Brazylijskie itd takie egotyczne. Owszem są tam paczki do kupienia jak na każdym ale tam ludzie dużo hajsu nie wydają na anty. Minusem jest mała liczba graczy. W styczniu na UNI Argentyńskim top 1 po 2 tygodniach gry miał zaledwie 200k pkt

• Na każdą społeczność są przewidziane maks dwa uni x10 więc w pl ma razie nie bd na pewno

• Hej, moje wymarzone uni (tak, wiem o 10x):

prędkość ekonomii 10x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznia)

• prędkość badań 20x

• prędkość flot pokojowych 6x

• prędkość flot wojennych 2x

• prędkość flot obronnych 4x

• 0% złomu z obrony

• spalanie deuteru 50%

• 6 galaktyk

• galaktyki "donut"

• pomijanie pustych układów

• ACS

• +30 pól

• Na pewno znaleźli by się gracze chcący pograć na Uni w zawrotnym tempie.
    Bardzo fajna opcja dla ludzi którzy nie maja zbyt dużo czasu na grę ale chcą widzieć jakiś wzmocniony progres...

prędkość ekonomii 16x lub 20x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie)

• prędkość badań 20x lub 24x

• prędkość flot pokojowych 6x

• prędkość flot wojennych 2x
    • prędkość flot obronnych 3x

• 70% lub 80% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń

• spalanie deuteru 50%

• 5 galaktyk
    • ACS

+30 pól
    Anty Materia 15 000

• Teraz dla odmiany mozna by jakies szybsze uni wypuscic

Np. x6 pokojowych / x4 wojenne / x4 obronne
    70% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń

• spalanie deuteru 50%

• 4 galaktyk
    • BRAK ACS

+30 pól
    Anty Materia 10 000

• Ruda

A może cos innego tym razem z eko czego jeszcze nie było x10 mamy 2 serwery, ale x9 nigdzie nie było a myślę, że ciekawa opcja by była.

• prędkość ekonomii 9x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie)

• prędkość badań 18x

• prędkość flot pokojowych 8x

• prędkość flot wojennych 5x

• prędkość flot obronnych 6x

• spalanie deuteru 50%

• zakrzywienie układów

• 5 galaktyk

ACS

+30 pól

• a może zamiast nowych UNI w all krajach zrobić tylko 1 UNI dla wszystkich krajów :D? Tego jeszcze nie było chyba :D i możliwość rejestracji i logowania z każdego kraju a nie np że tylko na ogame.de czy org

Nie ma już ograniczenia rejestracji. Możesz grać na dowolnym uni, dowolnej społeczności.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• a może zamiast nowych UNI w all krajach zrobić tylko 1 UNI dla wszystkich krajów :D? Tego jeszcze nie było chyba :D i możliwość rejestracji i logowania z każdego kraju a nie np że tylko na ogame.de czy org

Nie ma już ograniczenia rejestracji. Możesz grać na dowolnym uni, dowolnej społeczności.

Tu raczej chodziło o Multiversum :) żeby gracze z każdego kraju trafili na jeden server.

Tu raczej chodziło o Multiversum :) żeby gracze z każdego kraju trafili na jeden server.

Też tak to zrozumiałem, Multiversum reklamowane jako nowe w każdej społeczności na świecie, fajnie by się ludzi obserwowało - szybki kurs stref czasowych na świecie dla każdego :D