Posts by smOOk

losowo :)

ale nie ma się co przejmować, fuzji szybko nie będzie :), bo nie wiedzą jak zrobić :)

ew Ruda będzie ręcznie przenosić :)

ha ha ha

Każdy co kupuje antymaterię i płaci jakąkolwiek kartą może skorzystać za pośrednictwem swojego banku z usługi chargeback (tzw obciążenie zwrotne) za wszystkie zakupy do 540dni wstecz

Dodam że prywatnie zasięgałem informacji w tej sprawie, i w przypadku takich kwiatków jak odwala gameforge z tą grą reklamacja transakcji w tej sprawie powinna w 99% zostać rozparzona pozytywnie

Tłumacząc po naszemu:
    - musisz przygotować listę transakcji kupna antymaterii za ostatnie 540dni
    - musisz iść do oddziału banku i złożyć reklamację na te transakcje, dokładnie opisując że chcesz skorzystać z powodu że gra od już dłuższego czasu nie działa prawidłowo, dokładnie opisując wszystkie rzeczy które w niej nie działają
    - składasz i czekasz na odpowiedź

Proszę pamiętać że ta procedura będzie się wiązać z otrzymaniem bana na konto

W pierwszej kolejności to niech naprawią to że gdy wraca jakiś statek np sonda to cała flota znika potem floty nie da się wysłać albo patrzysz na moona a nic tam nie ma to przeskakuje dalej a flota stoi całą noc

ale tych błędów jest masakrycznie wiele, już nie wspomnę o wielodniowym oczekiwaniu na odpisanie na ticket :) i to jeszcze formułką kopij wklej

Ruda

Nie obraź się za to co napiszę, ale odpisz szczerze ile razy polski Team naciskał na tych co się tym zajmują żeby coś z tym szybciej i lepiej zrobić, ile razy ponaglał że istnieje jakiś błąd już bardzo długo i należy go naprawić jak najszybciej.

Ja odpowiedź znam, ale z chęcią ją usłyszę od Ciebie

Poza tym nawiązując do pytania zadanego w pierwszym poście zwracam się w dalszym ciągu o odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie "Czy możecie udzielić konkretnej informacji kiedy ta gra będzie działać tak jak powinna ?" a skoro personalnie nie znasz odpowiedzi to proszę o dowiedzenie się u tych co wiedzą :). A wiesz czemu pytam ? Bo programiści tworzący tę grą, to albo to nie są programiści, albo Art po godzinach sam to robi [hahaha] z wykorzystaniem AI i się dopiero uczy i mu to nie wychodzi :), bo akurat trochę wiedzy na temat programowania mam, i to bardziej zaawansowanego niż ta nasza gra Ogame, i takie coś można było kiedyś z palca napisać w kilka miesięcy, w dzisiejszych czasach z wykorzystaniem AI przysiadając się do tego włącznie z testami jedna osoba zrobi to od postaw na spokojnie w miesiąc, a programiści [choć uważam że to jednak jest jeden student programista] patyczkuje się z tym tak że ludzi krew zalewa. Zanim być coraz lepiej z każdą aktualizacją = to znika jeden błąd - a pojawiają się kolejne trzy.

Pozdrawiam

Prawda jest taka, że jedna opcja to przestać grać :trollface: Cała rozgrywka poszła totalnie bezsensowną stronę. A te odpowiedzi na tickety jest całkowicie bez sensu, równie dobrze mogliby je zamknąć nic nie odpisując, po co tracić 11 sekund...

dokładnie, jeszcze trzeba zrobić chargeback na zakupy anty, a można do 540 dni wstecz i voila, za nienależyte świadczenie usługi

bo to co się ostatnio dzieje w tej grze to zamiast być dobrze to jest coraz gorzej

Hej wszystkim czytającym

Piszę te słowa aby podzielić się z wami tym którzy większość z was najprawdopodobniej wie i zna z tej gry. To co się dzieje w strukturach teamu i administracji tej gry jest to niestety parodia parodii. To jest gra czasu rzeczywistego i odpowiedź na ticket powinna być można powiedzieć wręcz "natychmiastowa" i tu jako natychmiastowa rozumiem że wszystkie tickety rozpatrywane są na bieżąco powiedzmy w kilka godzin, a nie jak często to trwa kilka a czasami nawet kilkanaście (tak kilkanaście) dni i do tego nie są rozpatrywane a jedynie odchaczane, i odpisywane formułką kopij wklej.

Żeby nie było że rzucam słowa na wiatr, poniżej wklejam odpowiedź na dwa tickety dotyczące dwóch różnych spraw, i złożone przez dwie różne osoby, które Pani Go Kruszynce udało się ogarnąć w 11 sekund !!! - przyznam szczerze że obrotna z niej Game Operatorka.

Screeny zostały specjalnie zanonimizowane.

I to niestety nie jest odosobniony przypadek, co poniektórzy wysyłają tickety, zgłaszają nieprawidłowości w grze, a one są tylko od ptaszkowane i nawet nie zweryfikowane. Nikt z GO nie pilnuje na żadnym UNI żadnego porządku sam z siebie, nawet nie samego porządku ale nic nie pilnuje.

Już kiedyś poruszałem temat pewnego konta na jednym z uniwersów na którym przez ponad 3 lata gra bot, i co gra dalej (tak gra dalej), mimo tego że sami to konto zgłaszaliśmy wiele razy, bo administracja nie widzi tam nie prawidłowości = hahahahaha.

A wy jakie macie wyobrażenie o naszej administracji gry ?

Ja wiem że Ci ludzie robią to charytatywnie, no ale skoro ktoś się czegoś podejmuje to należy wykonywać to z należytą starannością, oraz dbałością o gracza i o grę a nie tak jak to wygląda w naszej społeczności, że gracz to to najgorsze ogniwo, bo zawraca 4 litery.

Paweł

Już błąd zgłoszony do supportu ale info podaje:

Po wybraniu przedmiotu: badanie MSBN, przedmiot nie pojawił się w moim ekwipunku.

Hurra wersja 13.0 :)

u mnie się z automatu dodał, żeby gra przeliczyła punkty trzeba się przelogować, wersja jeszcze nie 13 :)