Posts by smOOk
-
-
Yup to samo - napisalem ticketa zobaczymy co bedzie
nic, odpowiedź kopiuj wklej
= wiemy, nic się nie stało, graj dalej
i jeszcze z tydzień poczekasz -
-
Prawda jest taka, że jedna opcja to przestać grać
Cała rozgrywka poszła totalnie bezsensowną stronę. A te odpowiedzi na tickety jest całkowicie bez sensu, równie dobrze mogliby je zamknąć nic nie odpisując, po co tracić 11 sekund...dokładnie, jeszcze trzeba zrobić chargeback na zakupy anty, a można do 540 dni wstecz i voila, za nienależyte świadczenie usługi
bo to co się ostatnio dzieje w tej grze to zamiast być dobrze to jest coraz gorzej -
Hej wszystkim czytającym
Piszę te słowa aby podzielić się z wami tym którzy większość z was najprawdopodobniej wie i zna z tej gry. To co się dzieje w strukturach teamu i administracji tej gry jest to niestety parodia parodii. To jest gra czasu rzeczywistego i odpowiedź na ticket powinna być można powiedzieć wręcz "natychmiastowa" i tu jako natychmiastowa rozumiem że wszystkie tickety rozpatrywane są na bieżąco powiedzmy w kilka godzin, a nie jak często to trwa kilka a czasami nawet kilkanaście (tak kilkanaście) dni i do tego nie są rozpatrywane a jedynie odchaczane, i odpisywane formułką kopij wklej.
Żeby nie było że rzucam słowa na wiatr, poniżej wklejam odpowiedź na dwa tickety dotyczące dwóch różnych spraw, i złożone przez dwie różne osoby, które Pani Go Kruszynce udało się ogarnąć w 11 sekund !!! - przyznam szczerze że obrotna z niej Game Operatorka.

Screeny zostały specjalnie zanonimizowane.
I to niestety nie jest odosobniony przypadek, co poniektórzy wysyłają tickety, zgłaszają nieprawidłowości w grze, a one są tylko od ptaszkowane i nawet nie zweryfikowane. Nikt z GO nie pilnuje na żadnym UNI żadnego porządku sam z siebie, nawet nie samego porządku ale nic nie pilnuje.
Już kiedyś poruszałem temat pewnego konta na jednym z uniwersów na którym przez ponad 3 lata gra bot, i co gra dalej (tak gra dalej), mimo tego że sami to konto zgłaszaliśmy wiele razy, bo administracja nie widzi tam nie prawidłowości = hahahahaha.
A wy jakie macie wyobrażenie o naszej administracji gry ?
Ja wiem że Ci ludzie robią to charytatywnie, no ale skoro ktoś się czegoś podejmuje to należy wykonywać to z należytą starannością, oraz dbałością o gracza i o grę a nie tak jak to wygląda w naszej społeczności, że gracz to to najgorsze ogniwo, bo zawraca 4 litery.
Paweł -
Moim skromnym i nieliczącym się zdaniem ta ankieta nic nie wnosi i o nic nie pyta.
Czy gra w ogame toczy się wyłącznie prędkościami flot ?
Ruda wytłumaczysz mi to w bardziej rozwinięty sposób ? -
Graty, choć bidnie z tymi Pancami u Ciebie

-
Dostałem potwierdzon,a inforamcje .ze fuzja bedzie 17 pazdziernika.
hahaha, ja obstawiam że do końca wakacji raczej nie będzie
-
Bo się pojawia od razu w badaniach zawsze tak było jak nie ma klepsydry
nawet jeśli badanie w toku?
Jeśli badanie/budynek jest w toku, to nie ma możliwości wybrania go w evencie:

wczoraj wybrałem normalnie i zaliczyło
-
Już błąd zgłoszony do supportu ale info podaje:
Po wybraniu przedmiotu: badanie MSBN, przedmiot nie pojawił się w moim ekwipunku.
Hurra wersja 13.0

u mnie się z automatu dodał, żeby gra przeliczyła punkty trzeba się przelogować, wersja jeszcze nie 13

-
293 ekspy mam 104k anty
Antymateria trafiona 32x
bez FŻ pod jej zwiększenie -
niech oni sobie te nie dorobione ulepszenia wsadzą między bajki, tak będzie najlepiej
-
mnie to zastawia kto to testował zanim dopuścił do użycia
-
a może idler ma wyłączone kopalnie
-
Jeszcze brak informacji o jakichkolwiek fuzjach, zakładam że wpierw wprowadzą zmiany wersji na wszystkich uniwersach, a później dopiero będzie informacja o fuzjach. Więc raczej nie spodziewajmy się fuzji do końca wakacji.
-
18.07 23:00 x4 Francja vs Anglia 3:1
19.07 21:00 x5 Hiszpania vs Argentyna 3:2
-
Kolejka nr 4 - start 14.07.2026, godzina 21:00.
14.07 21:00 x4 Francja vs Hiszpania 3:1
15.07 21:00 x4 Anglia vs Argentyna 3:1
-
Wladowanie w konto kupe siana po to aby kompleks malego siurka sobie zrekompensowac smiech na sali

Pieniadze to nie wszystko lepiej miec szacunek u ludzi niz wieczna pogarde

O jakim szacunku mówisz? satelit?
Bo mocny to byłeś latając po satelitach i10kk zysku z lotu 
i na tym by się to kończyło, bo poza byciem pośmiewiskiem unii to nic więcej nie osiągnąłeś 
chwalić się zniszczonymi punktami zrobionymi w dużej ilości nielegalnie, w większej części wyłącznie dzięki $$$ jest żenujące
-
09.07 22:00 x3 Francja vs Maroko -> 3:1
10.07 21:00 x3 Hiszpania vs Belgia -> 2:1
11.07 23:00 x3 Norwegia vs Anglia -> 2:2
12.07 03:00 x3 Argentyna vs Szwajcaria -> 2:1
-
28.06 21:00 x1 RPA vs Kanada ---
29.06 19:00 x1 Brazylia vs Japonia 3:2
29.06 22:30 x1 Niemcy vs Paragwaj 3:1
30.06 03:00 x1 Holandia vs Maroko 2:1
30.06 19:00 x1 WKS vs Norwegia 1:2
30.06 23:00 x1 Francja vs Szwecja 4:1