Posts by Majcher

spokojnie zrobja sie szybko nowe idlaki

no dobra a jaki masz ty pomysl na idlaki zbanowane konta? bo mi sie wydaje ze moj pomysl jest spoko

to lepiej zpachac uni docelowe zbanowanymi banami to nie jest kilka kont tylko bardzo duza ilosc widac po ostatnim laczeniu na kerbie na koniec przeszlo kilka tysiecy niepotrzebnych kont

A ja mam pytanie z innej beczki: co Wy na to, aby przy przenoszeniu nieaktywnych graczy lokalizować ich na kordach z pominięciem najbardziej obleganych, czyli 7 - 9? Przy okazji pytanie do Teamu: czy jest taka możliwość?

No niestety nie da się. Część kont powinna już dawno wylądować na Cmentarzu, ale z uwagi na błąd która uniemożliwia przenosiny nadal blokują one miejsca.

Dlatego myślę, że nowe uniwersa posłużą na jakiś czas i będą opcją docelową na kolejne fuzje.

Czy x3/x5x/x3 cieszą się popularnością? Trudno odpowiedzieć na to pytanie zwłaszcza, że mamy spory mix exodusów i chcę by każdy miał wybór -> wolniej, szybciej, inaczej.

Dziękuję wszystkim za pomoc i argumenty, które wiele wyjaśniły i wydaje mi się, że wspólnie udało się spotkać w połowie drogi, gdzie każdy będzie zadowolony.

Ruda z tego co kojarze pisalas ze idlaki ida na uni gdzie jest najmniej graczy a moze by tak stworzyc takie uni dodatkowe z predkosaciami x1 puste zeby na koniec fuzji wiekszosc idlakow i zbanowanych poszla na to uni?

Ruda wiem ale jak widac sa osoby ktore nie wiedza o co chodzi ale sie wypowiedza :D

Proponuje otworzyć na chwile migracje z U68 kto chce odejść to odejdzie a potem zamknąć to na kłódkę w cholerę i zapomnieć o tym serverze na kolejne 20 lat. Zrobić tam 19 galaktyk, 10% złomu i sobie patrzcie w ekran półtorej godziny jak atak leci.

Rozmawialam na ten temat z Ruda, ze to bylaby najlepsza opcja. Niestety na ten moment mechanizm gry nie pozwala na otwartą wymiane userow. Nie ma mozliwosci aby uni bylo jednoczesnie exodusem oraz docelowym. Ani aby ludzie z niego wyszli, a pozniej uni pozostawic dla reszty grajacych. Oczywiscie ulatwiloby to niejedna trudną decyzje.

no to zrobic klona u68 z takimi parametrami jakie maja i dac graczom wybor kto chce to odejdzie a ten ci chce zostac przejdzie na klona u68 zobaczymy ile osob tak naprawde chce tam zostac

Ruda czy mogę poprosić Cię o wpisanie do pierwszego postu aktualnego stanu propozycji do rozważań, czy za dużo roboty z tym będzie?

• x1 wojenne/x3 pokojowe/x1 obronne/DF 80/deu na DF/9 galaktyk/spalanie 50%
    • x2 wojenne/x4 pokojowe/x2 obronne/DF 80/deu na DF/9 galaktyk/spalanie 50%
    • x2 wojskowe / x7 pokojowe / x3 obronne 70% df / deu na df/ 9 galaktyk 50% spalanie
    • x3 wojenne/x5 pokojowe/x3 obronne/DF 70/deu na DF/9 galaktyk/spalanie 50%
    • x4 wojenne/x6 pokojowe/x5 obronne/DF 80/deu na DF/9 galaktyk/spalanie 50%
    • x5 wojenne/x7 pokojowe/x6 obronne/DF 80/deu na DF/9 galaktyk/spalanie 50%

Uni 68 jako docelowe.

Eco x10 mogą być tylko 4 na społeczność.

I jak?

Wszystko ładnie tylko które miałyby eco x10, jeśli 4 na społeczność można?

ja mam chrome i dziala bez problemowo

cr-pl-189-e8cabfa0841b1d860c490ba2a8234f4488c6cd1b

Dnia 04-04-2026 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Majcher [LbK]

Sonda szpiegowska 2.600.117

Obrońca Dyniok

Po bitwie...

Agresor Majcher [LbK]

Sonda szpiegowska 2.600.117 ( -0 )

Obrońca Dyniok

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

18.646.617 Metalu, 15.656.154 Kryształu i 15.606.472 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 0 jednostek.

At these space coordinates now float 0 metal, 0 crystal and 0 deuterium.

Agresor przejął łącznie 49.909.243 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 0%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 18.646.617

Kryształ: 15.656.154

Deuter: 15.606.472

agresor zyskał łącznie 49.909.243 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -18.646.617

Kryształ: -15.656.154

Deuter: -15.606.472

obrońca stracił łącznie 49.909.243 jednostek.