Temat przeznaczony na dyskusje związane z nowymi uniwersami i możliwymi konfiguracjami.
Nowe uni - nowe możliwe opcje
-
-
Dość długo nie było Uni zrównoważonego, znacznie premiującego wszystkie klasy graczy.
-
Dość długo nie było Uni zrównoważonego, znacznie premiującego wszystkie klasy graczy.
Jaka to według Ciebie byłaby konfiguracja?
-
Fajną opcją było by przywrócenie na każdym uni i dla nowych uni ładowność sond jak kiedyś. Przynajmniej jak dla mnie a niektóre uni to mają.
-
Jaka to według Ciebie byłaby konfiguracja?
Myślałem o:
Ekonomia x7-8
Prędkość flot x3-4
Badania x12-14
Debris flota 50%
Debris obrona 30%
Galaktyk 5-6
Planety +25 pól
-
Umbra jest takim uniwersum, jedynie z wyższym debrisem floty i 7 galaktykami.
-
Quasar stwarza takie możliwości. Każda z klas ma w parametrach tego uni coś znaczącego.
-
Quasar stwarza takie możliwości. Każda z klas ma w parametrach tego uni coś znaczącego.
Dokładnie o coś takiego mi chodziło. Jednak mimo wszystko uważam tamtejszy debris, czyli 70% z floty, za zbyt wysoki.
Zwłaszcza w świetle coraz częstszych podejrzeń pushowania swoich kont, przez niektórych flotowych graczy.
-
a kiedy będzie informacja o następnych uni
-
Proszę sprawdzać dział ogłoszeń
-
a kiedy będzie informacja o następnych uni
Nowe uni zazwyczaj jest otwierane po ok 45 dniach więc jak było ostatnio 01.28 wychodzi... okolice połowy marca
-
Flota x2 to max
Powyżej to już robienie fs-a idąc do kibla
-
eko x 7
badanie x14
flota x7
30% pz
Przy tak małej liczbie graczy fajnym dodatkiem byłoby automatyczne stworzenie na nowym uni np 1000 idlaków z jakims eko...
-
Maksymalna prędkość floty to x6.
-
Nie no.... Flota x7 jak ktoś słusznie zauważył, to robienie fs na czas robienia dwójki. Bez przesady.
-
Flota x7 mogłaby jedynie istnieć dla ludzi którzy korzystają z dopalaczy zarówno w grze jak i życiu osobistym. Prędkość x6 to juz jest niezły wyczyn, przynajmniej w moim odczuciu
-
ja tam wolę standardowe x1 jednak. Ale Jeśli byli by zainteresowani x7 to dlaczego miało by nie powstać takie uni?
-
Nie no.... Flota x7 jak ktoś słusznie zauważył, to robienie fs na czas robienia dwójki. Bez przesady.
Przy x7 to możesz i z jedynką się nie wyrobić
-
flota x2
Eko x 7
Złom 70%
Badania x12
Im mniej gal tym lepiej
-
po co wam ciągle nowe unii,i tak coraz mniej osób gra.....a jak grają to chwilę i po pół roku zostaje 300 kont