Posts by nestu

Pozdrowionka dla wszystkich graczy Grus :)

i dla ekipy z discorda! ( >>> Serwer Discord <<< )

Dnia 15-10-2025 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Blues [ARASAKA]

Pancernik 666.666

Obrońca maniek2 [W-Yutani]

Mały transporter 167.729

Duży transporter 10.833

Lekki myśliwiec 268.235

Ciężki myśliwiec 152.457

Recykler 66.568

Sonda szpiegowska 215.890

Bombowiec 9.865

Pathfinder 31.845

Po bitwie...

Agresor Blues [ARASAKA]

Pancernik 666.664 ( -2 )

Obrońca maniek2 [W-Yutani]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

636.372.261 Metalu, 3.818.979 Kryształu i 113.935.531 Deuteru

Agresor stracił łącznie 170.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 6.687.581.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.826.922.400 metal, 2.094.557.600 crystal and 428.720.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 360.391.000 metal, 245.003.000 crystal and 54.652.000.

Agresor przejął łącznie 754.126.771 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.463.234.661

Kryształ: 2.098.296.579

Deuter: 542.626.331

agresor zyskał łącznie 6.104.157.571 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.809.574.261

Kryształ: -2.376.932.979

Deuter: -595.154.531

obrońca stracił łącznie 6.781.661.771 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

dlaczego usunięty został mój post, w którym napisałem, że zostałem bez powodu usunięty z serwera discord ? :D nie no w kręceniu komedii przechodzicie wszyscy samych siebie XDDDDD

post Freda z wyzwyskami zostawiony, kto tu jest modem ? XD

Niezwykle niepokojący błąd w grze – prośba o wyjaśnienia i reakcję!

a cytując dokładnie wypowiedź Bayu:

Po 2 wszyscy lubią komentować PACZKOMATY, tak wstyd i hańba tacy są gorsi bo nie umieją grać. Powiem to tak, wolę w życiu być bardziej ogarnięty i zarobić na wydanie 2-3 tyś na grę na miesiąc bez widocznego wpływu na mój budżet domowy, niż super graczem ogame co siedzi 15 godzin na dobę i być cieciem na stróżówce.

Od momentu pokazania jaki masz szacunek do ludzi i pracy, czekałem z utęsknieniem aż dostaniesz w palnik i się doczekałem. Dzięki Ashwa, gratulacje, obrońcy niczego i oczywiście stabilnej pracy na dorobienie do emerytury gdzieś na parkingu.

Padł największy szczekacz jakiego poznałem... jego mądrości oraz inteligencja nie stoją zbyt na wysokim poziomie do tego kultura osobista szwankuje jak i znajomość języka polskiego.... po pierwszej próbie złapania go gdzie miał wiecej farta niż rozumu przyjął strategie mistrza lotnictwa obrażając wyśmiewając i wymyślając jakieś dziwne historie o mnie po czym postanowiłem dać mu nauczkę.... długo na mistrza nie trzeba było się starać.... padł po 4 dniach śmiercią naturalną.... co do starcia dawno nie bylo takich emocji, nie wiem jak to z punktu serwera ponieważ byłem w kolejce pierwszy przed wirusem jednak gra to gra ostatecznie wyszedłem jeszcze lepiej z racji dofarmu wlatujac na czyściocha jak i zebrania całego zlomu z mistrzunia.... troszkę niedosyt zostaje ale satysfakcja utarcia ptaszka wynagradza.... p.s. mistrz podobno lubi pieski i jakies Moniki ?

pozdrawiam

niektórzy lubią ptaszki, kupki i paczki.

ohooo... zaczyna się... dalej ta sama narryracja a już myślałem że wiele zostało udowodnione i pokazane jednak widzę że nie być może też potrzebujesz swój numerek w kolejce która sukcesywnie maleje

nie dawaj mu atencji, on tylko na to czeka i na tym żeruje ;)

Bardzo ciekawe starcie, dużo dziwnych zwrotów i niedopowiedzeń, czyli to, co tygryski lubią najbardziej :) Fajnie Lordzik, że na tym dobrze wyszedłeś, pyskaczowi nos utarty, pewnie się nie nauczy, bo to zazwyczaj niereformowalny beton jest ;) Całej reszcie interesantów chyba ... SzO ?

Pozdrówki z zaświatów <3

Zarówno niedziałający na niektórych uni sklep, jak i brak bonusowych lotów zostały zgłoszone na międzynarodowym community, mam nadzieję że fix już dziś poleci :|

Faktycznie chwilowo nie działa na Herkulesie, a u ciebie nestu widzę że masz 0 misji z bonusem, co też jest błedem bo nie uwierzę, że wylatałeś w kilka minut 120 misji.

Takie rzeczy się zgłasza w błedach i warto sie bardziej wysilic w opisaniu problemu, a nie jak Spindoktor.

po chwili też to zauważyłem, że nie mam bonusowych, wylatałem 49 misji od startu eventu

image.png

Hejo,

Zapraszamy na nieoficjalnego discorda serwera Grus, gdzie można pogadać trochę luźniej, lub powiedzieć co się sądzi o czyjejś matce ;)

Na serwerze nie ma zasad, ale panuje dyktatura <3

https://discord.gg/EjCVWe9QMq

Zapraszamy! <3

edit: Dziękujemy za przypięcie tematu!

Nie potrzeba byc Sherlokiem zeby laczyc kropki, Konto Momo bylo bardzo dlugo na u, zeszlo z niego kilka dni temu i zaczelo rosnac w pkt, a wiemy dlaczego zaczelo rosnac, bo mialo 1,5 biliarda krysztalu na koncie wyfarmionego bardzo dawno temu od Blubbera, ten krysztal zostal przetopiony i konto fsy robilo w 7 gali gdzie ma kilka dosc mocno zabunkrowanych moonow, poki roslo fsy robione byly na stacjonuj, ale jak juz sie skonczyl przetop i koto bylo gotowe pod dzwona, to nagle flota wyladowala w 5 gali , uklad obok Majsa i poszedl Fs na kolonizuj, no calym szacunkiem tu dla wszystkich obecnych, ale trzeba byc naprawde nie spelna rozumu, zeby wierzyc ze to starcie nie jest pushem :). To bylo celowe wystawienie floty bo inaczej sie tego wytlumaczyc nie da. Wy sobie mozecie wierzyc w co sobie tam chcecie, ale My wiemy swoje, a support z doswiadczenia tez wiemy co zrobi w takiej sytuacji, czyli nic.

Szacuneczek za ładny opis, no i tak jak piszesz - support nic z tym nie zrobi, bo recepta "stara jak ogejm" nadal działa - kup konto, discord to nie dowód, pozoruj normalną grę przez chwilę, różne lobby/ip i boom, i cyk pora na cs'a. Team zwyczajnie nie ma narzędzi, by móc z tym walczyć. Jeszcze kiedyś jak było logowanie z poznania o 15 i z warszawy o 15:05 to można było ez zasiadanko na pręgierz wrzucić, teraz masz w centrum miasta nieskończone ipeki z kawiarni srarni + własne 5 netów mobilnych, więc zasiadanie nie istnieje, zresztą zostało zalegalizowane kodami zasiadania, o czym ja w ogóle się rozpisuję :D