Czyli jak na Yin mam wszystkie planety 6 gali i się przeniosę na delphinus gdzie galaktyk jest tylko 5 to dostaje darmową relokację za każdą planetę dobrze to rozkminiam?

Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
a co z bonusami np na 8emce na metal ? zostają pomimo innych kord, czy zmienią się na aktualne ?
Zostaje na pewno temperatura (sprawdzałem), a jak miałeś 15 pozycje, a przeniesie cie na pozycje z bonusem metalu to będziesz miał combo bonusów (choć to raczej trudno przewidzieć, bo przy przenoszeniu też galaktyka się może zmienić, nie pamietam czy najbliższy układ także??). W druga stonę to nie działa niestety, bo z tego co pamiętam przy przenoszeniu to temperatura sie zmienia (tym darmowym, tym za anty na pewno sie zmienia), ale można odzyskać bonus metalu.
Z tego co wiem to z 15 pozycji na 8 nie przenosi tylko przenosi układ dalej
Fajna ta fuzja zaś trzeba się pozbyć 4 kont, lata gry na marne
ile tam będzie galaktyk na tym kerberos?
-
a co z bonusami np na 8emce na metal ? zostają pomimo innych kord, czy zmienią się na aktualne ?
Zostaje na pewno temperatura (sprawdzałem), a jak miałeś 15 pozycje, a przeniesie cie na pozycje z bonusem metalu to będziesz miał combo bonusów (choć to raczej trudno przewidzieć, bo przy przenoszeniu też galaktyka się może zmienić, nie pamietam czy najbliższy układ także??). W druga stonę to nie działa niestety, bo z tego co pamiętam przy przenoszeniu to temperatura sie zmienia (tym darmowym, tym za anty na pewno sie zmienia), ale można odzyskać bonus metalu.
w tej chwili jest 7 i osobiscie uważam, że bedzie bardzo ciasno, skoro jeszcze maja dojść dwa uni , to mogliby chociaż galaktyk dołożyć, tak co najmniej 2
-
w tej chwili jest 7 i osobiscie uważam, że bedzie bardzo ciasno, skoro jeszcze maja dojść dwa uni , to mogliby chociaż galaktyk dołożyć, tak co najmniej 2
no zgadzam się, mogli przynajmniej dać z 9 gal, przy 10 galach na quantum... będzie bardzo kiepsko to wyglądało.
-
będzie bardzo kiepsko to wyglądało
Z takim podejściem to będzie (mam nadzieję) ostatnia fuzja.
Po co rozwijac nowe konta, kiedy wiadomo, że wszyskie potem połaczą w jedno i nie ma sposobu żeby je odzyskać. Nawet w ostatecznej ostatecznosci jakby chcieć grać w różnych lobby to i tak się straci osiagniecia. A co z nadmiarem anty na kontach? - też je szlag trafia, choć nie, przecież można sobie kupić za nie skórki AI...
Oddawać Cmentarz!
-
-
juz dołozyli, takze obecnie uni kerberos posiada 9 galaktyk
-
Tak, Kerberos otrzymał dwie dodatkowe galaktyki.
-
-
1 grupa jak Ekstra klasa będzie się działo mega cyfry będą latały na pewno z ciekawością będę oglądał
2 grupa również będzie ciekawie i duży wybór osobiście gdzie nie pójde odrazu pod góre dochodząc z najmłodszego uni z całej grupy Eris ale to tylko extra motywacja i zabawa z tego miejsca odrazu powodzenia wszystkim w grupie drugiej i do zobaczenia w galach
-
Czy przy okazji fuzji usuwane są nieaktywne od wielu miesięcy konta zagracające układy?
-
Czy przy okazji fuzji usuwane są nieaktywne od wielu miesięcy konta zagracające układy?
Na moje oko nie będą usunięte.
-
-
Ruda czy mozna coś zdziałać z darmowymi przenosinami dla docelowych uni? Takie u68, Kalyke czy Rossalind jest nieco pokrzywdzone. Jakby wziąć pod uwagę graczy, którzy startowali na tych uniach, to oni przeżyli juz kilka łączeń i zawsze byli tymi "pokrzywdzonymi " brakiem darmowych przenosin.
Patrzę na to całkiem inaczej - ponieważ mieliśmy za sobą klika łączeń to chwała że nie musimy robić tego kolejny raz. Chyba przez te 20 lat i te X łączeń, masz planety tam gdzie chciałeś?
-
Wszystko super, fajnie ale gracze Kerberosa też powinno mieć możliwość przenosin. Na serwer wpadnie topka (tyle dobrego, że dwie galaktyki dodaliscie) i zwykli gracze z tego uni nie mają raczej szans np. z tymi z quasar. Robicie mega mocne uni i Ci którzy byli na Kerberosie od początku są najbardziej poszkodowani. Ja się co prawda nigdzie nie wybieram, ale takie top 50 na Kerberosie wyląduje w trzeciej, czwartej setce po fuzji, nie tak to powinno wyglądać.
-
Wszystko super, fajnie ale gracze Kerberosa też powinno mieć możliwość przenosin. Na serwer wpadnie topka (tyle dobrego, że dwie galaktyki dodaliscie) i zwykli gracze z tego uni nie mają raczej szans np. z tymi z quasar. Robicie mega mocne uni i Ci którzy byli na Kerberosie od początku są najbardziej poszkodowani. Ja się co prawda nigdzie nie wybieram, ale takie top 50 na Kerberosie wyląduje w trzeciej, czwartej setce po fuzji, nie tak to powinno wyglądać.
Kerberos już rok temu na fuzji był unii docelowym więc już rok temu nikt go przy fuzji opuścić nie mógł. W tym roku zrobili po prostu z niego wiekszy burdel łacząc go z dwoma mega starymi serwerami. Więc zawsze jakieś unii docelowym się staje - i nie da się już z niego wyjść. Chyba ze na cmentarz.
-
Ja też byłbym za tym żeby graczom z UNI docelowych przekazać po 1-2 relokacje planet
-
Ruda czy mozna coś zdziałać z darmowymi przenosinami dla docelowych uni? Takie u68, Kalyke czy Rossalind jest nieco pokrzywdzone. Jakby wziąć pod uwagę graczy, którzy startowali na tych uniach, to oni przeżyli juz kilka łączeń i zawsze byli tymi "pokrzywdzonymi " brakiem darmowych przenosin.
Niestety, ale od kilku fuzji relokacje nie są rozdawane gospodarzom.
-
Niestety, ale od kilku fuzji relokacje nie są rozdawane gospodarzom.
Może warto to zgłosić że tak było by fer względem gospodarzy, mamy jeszcze chwilę czasu
-
Może warto to zgłosić że tak było by fer względem gospodarzy, mamy jeszcze chwilę czasu
Fer? Piszesz tak jakbyś na tym cierpiał.
Masz planety tam gdzie chcesz. Masz pozycje tam gdzie chesz.