Kosmiczne cyferki. Chyba na każdym uni jest ktoś jak Mario co lata na satki i pełzacze (np. u nas na Kerberos to niejaki Nalim) i takie starcie tym bardziej cieszy. Gratulacje dla atakującego![]()
Posts by maxkolonko
-
-
Myślę, że nie mamy prawa zbyt wiele oczekiwać- póki co jest nawet problem z tłumaczeniem z niemieckiego, możecie sprawdzić wiadomości w grze
https://imgur.com/a/iWt3KfS -
A kiedy mozna spodziewać sie tej całej fuzji . Czy mowa jest o dniach czy miesiacach
Podłączam się do pytania. Mówimy o tygodniach, miesiącach? Jest prawdopodobne, że będzie to już tej jesieni czy mówimy o zimie/przyszłym roku?
-
Sojusznikowi zabrakło może 1.5 minuty- agresor miał idealny timing. Gratulacje dla Anomalii a Columbo SzO.

-
Brawo, najbardziej irytujący gracz na całym uni dostał małego złoma. Czekamy na więcej- pamiętajcie że Nalim schodzi z urlopu średnio co 2-3 dni

-
Gratulacje dla agresora. Obrońca Marjo (czy raczej Benio jak się kiedyś nazywał) to jeden z gorszych typów graczy- za przelicytowanie na licytacji latał na satki, nawet na dużo słabszych graczy. Kultury ma zero, trzeba takich zawodników zwalczać i wynik starcia tym bardziej cieszy.

-
Gratulacje dawno nie widziałem tu takiego zysku, a starcie w przeciwieństwie do niektórych w 100% czyste. Przetapiaj, bo masz co

-
Szkoda sojusznika, zabrakło mu 2 minut żeby się zalogować. Odbuduje się- gratulacje dla agresora

-
Szkoda sojusznika, ale szybko się odbuduje- gratulacje

-
Gratulacje Diabeł
Miejmy nadzieję, że skoro tak dobrze idzie Ci na koniec roku to podobnie będzie w nowym 
-
Cyferek tyle, że ciężko to ogarnąć- gratulacje dla atakującego, zysk taki że sztos i będzie co przetapiać
Obrońcy
dobry sen jest najważniejszy 
-
Obecny event raczej słaby (liczyłem na plazmę, albo poziom jakiejś kopalni), ale może nie skreślajmy jeszcze GF- jeśli zrobią powtórkę z zeszłego roku i pod koniec grudnia dadzą jeden poziom astro, to większość z nas i tak będzie w pełni zadowolona i obecne nagrody nie będą miały aż takiego znaczenia.
-
Gratuluję Czyżby to Benio? 😁 Brawo chłopaki ciśnienie dalej 💪
-
Gratulacje
Można też dodać, że atakujący stracił taką samą ilość GS w drugim, identycznym ataku na innego moona, gdzie wlot był 5 minut później -
Gratuluję nie tylko udanej obrony, ale też wiersza, bo nawet mnie rozbawil
Szkoda, że Majsu zebrał złom, chociaż ta strata 1kk GS go chyba dużo bardziej zaboli 
-
Gratuluję. Wreszcie ktoś utarł nosa atakujacemu- jego stale latanie na satki i pełzacze jest bardzo irytujące, szczególnie że zaraz później ucieka na urlop. Jeszcze raz gratuluje
-
Ładnie Diabel cisnij dalej😉
-
Zależy jak to interpretujesz. Event nie zakładał nigdy dodatkowej puli lotów - przynajmniej tak to wyglądało na początku. Bonusowe loty to nie była "extra pula " a jedynie booster na wiecej artefaktów z nich. Więc latając - pobierało z twojej. Jeśli je wylatałeś i jeśli o tym mówisz no to nie latałeś za darmo - tylko za "swoje", nie "za dodatkowe".
Rxecz w tym, że tego nie wylatałem. Nie chodzi mi zresztą o te bonusowe loty, bo to zupełnie co innego. Miałem swego czasu dłuższą przerwę od gry, a loty FŻ i tak się codziennie dodawały (jak wiadomo po 50). Miałem jeszcze ponad 1000 ,,wolnych" lotów wczoraj wieczorem, a dzisiaj nie ma już z tego nic. Na 99% to kolejny bug związany z wprowadzeniem eventu ze sklepem FŻ.
-
Przed eventem ze sklepem FŻ (i w czasie jego trwania) miałem jeszcze dostępnych ponad 1000 lotów dla FŻ. Dzisiaj się loguję i zostało 50....gratuluje GF, najpierw wprowadziliście event, który początkowo nie działał (i pierwszego dnia do południa zdobyłem 0 artefaktów), a teraz nawet gdy się skończył są kolejne problemy
-
Potwierdzam- na pierwsze 100 wysłanych misji (rzekomo z bonusem) zero artefaktów, co mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło. Skończyły się te misje ,,bonusowe" jak zrobiłem ponad 100 wypraw i artefakty zaczęły już normalnie wpadać- po prostu gratulacje GF nawet tak prostą rzecz potraficie schrzanić