Posts by Anathema

:ocb::ocb::ocb: lepiej sie nie ucz gry flotą od Tunia :ocb::ocb::ocb: Gratki STeka a zawadiace Odynowi SzO :piwko:

Gratki Papa i Tunio :popcorn: Szo Dla Krążka no i jeszcze sekunda uwagi dla Enda: Paranoje sie leczy nie pozdrawiam i oby nie do usłyszenia.

End posłuchaj Antka! Antoś wie co to paranoje, przez pół roku wyzywał nas od bociarzy i przestał, wiec terapia dobra.

Sorry Antoś nie wytrzymałem ;) bez urazy ;)

to że mi sie nie chce już tych samych faktów stwierdzać poraz kolejny nie znaczy że sie moje zdanie na wasz temat zmieniło na to trzeba troszke zapracować ale nie powiem u co niektórych widać poprawe za to Endowi sie pogarsza coraz większy odlot będzie tak świrował to jeszcze do innego uni odleci :trollface:

Anonymous u9 no nie żeby coś ale akurat ciebie "Olbrzyma" to obawiam sie najmniej już bardziej bym brał pod uwage Rivaqo który potrafił wyczaić stojącą flote półtora godziny ( RiP adida ) niźli takie twoje puste ujadanie a teraz jeżeli już nic sensownego do dodania nie macie to wybaczcie ale nie bede marnował więcej czasu na wasze urojone fantazje jak chcecie sobie ego połechtać to na zmiane jeden do drugiego niech jakieś fajne bajki poopowiada i na pewno sie nudzić nie będziecie a nóź widelec jeszcze któryś wpadnie na pomysł co by było gdyby grać bez Ninja ;)

a co to tam sie podziało panowie ? :popcorn:

Tez chciałbym wiedziec, przecie to wy piszecie tikety na mnie i z Rudą gadacie, nie rozumiem skąd ban za multi skoro zgłoszona jest wspólna gra i potwierdzona przez suport, Na mój tiket nie odpisali ze serwer zlagowało na 30 min ale bana z dupy to umieja dac, na psy schodzi ta gra. Chyba tez zaczne na was tikety pisac bo to inaczej sie nie da

o ciekawe a na ile odpoczynek dostałeś ?

Ogólnie to duże konta będą musiały po prostu mądrzej i sprytniej grać a z oraniem planet to akurat plus każda taka operacja to potencjalna kontra / podstawka / pułapka dla flociarzy ta zmiana naprawde nie wiele zmienia bez niszczenia księżyców można delikwenta upolować na wiele sposobów natomiast wolne niszczenie dodaje luzu do gry i doskonale balansuje różnice sił bo czas wszyscy mamy jeden i żadna przewaga tego nie zmieni w obecnej konfiguracji liczyć się będą umiejętności agresora a nie jego portwel czy przewaga obrońca zaś wystarczy że nie popełni błędu i będzie mógł spokojnie grać z każdym co dla wielu małych graczy i ludzi nie ładujących na gre zmienia wszystko powinniśmy z czasem zobaczyć przyrost graczy bo gra teraz oferuje większą swobode i nie wymaga siedzenia przy niej nonstop coś bardziej na wzór klasycznego ogame same plusy ;)

z drugiej strony medalu gra przestaje być pracą a staje sie faktycznie grą teraz będzie trzeba troszke bardziej oczy wytrzeszczyć i zacząć używać umiejętności obserwacji aby chirurgicznie polować a nie okładać cepem na oślep licząc że trafi sie manna z nieba oraz będzie trzeba teraz pomyśleć troszke więcej głową grać pułapki podstawki kontry liczenia pz 16ki itd sama przewaga nic teraz nie znaczy bez odpowiedniego użytku. Ta zmiana jest jak najbardziej pozytywna urozmaica gre i zmusza każdego do faktycznego kunsztu flotowego więc dla flociarzy to nie powinien być żaden problem a samo zdejmowanie kuli może być elementem presji aby zmusić do konkretnego zagrania możliwości nadal jest wiele więc osobiście jestem jak najbardziej za tymi zmianami są pozytywne dla mniejszych graczy i graczy okazyjnych co zaś może sie pozytywnie w perspektywie długo terminowej okazać bo i uni będą żywsze jak będzie ciutek ciężej dużym mniejszych upolować.

Dobra racje musze przyznać w tej jednej kwestii miss komunikacja z bezimiennym była dopytałem dokładnie terazxD a ja myślałem że zdjeliście mu kule i zawrotke nagraną mieliście stąd moja podstawka i przeklik obrony na kuli żeby nie było widać co leci co nie zmienia faktu że byłem gotowy tam na starcie to zwracam w tej jedej kwestii honor i przepraszam za zamieszanie :cmok:

W ramach wyjaśniania kogokolwiek to zostawie tu dowody żeby wszystko jasne było bo kłamać bez dowodów to jest łatwo urojenia i paranoje mieć że wszystko podrobione też łatwo leciałem 1 na 2 i byłem gotowy sie tam bić z wami jajek zabrakło po waszej stronie rn_image_picker_lib_temp_5bd77e9f-3325-4023-ba1f-7ed2b52bed24.jpg?ex=69b6266f&is=69b4d4ef&hm=2e3211eb156cc2b5d211b3f4d60bfe5fcd49496309403d635b3061eb742ab176&rn_image_picker_lib_temp_92776df3-046e-4a90-a4b0-226a7e179875.jpg?ex=69b62b77&is=69b4d9f7&hm=b9f0f77fae27e1436d3b1c8862d184d0c2aa1e9da8b45741af05fd0661349700&rn_image_picker_lib_temp_d7b4a17f-63c3-44e1-a09e-6fd49909941a.jpg?ex=69b62cc3&is=69b4db43&hm=cf3ad0585c735c29e5862ae441408b11723777a201f7d30b47070ae21e69afd8&

Jak dobrze widać to WY sie baliście i jak nakłamiesz 100 razy to po 101 razie dalej to sie prawdą nie stanie oszuście.

Nawiązując do tego Acsa na defik z kuli chłopcy dograli taką nikczemną akcje że to była jakaś dziwna symulacja próby zdjęcia kuli acs wlatywał po niszczeniu a nie przed niszczeniem :/ ja będąc na rockach z mniejszą ładownością recków oraz słabszymi fz bojowymi miałbym sie w gips pakować na starcie z flotą agresorów o sile 14,8T vs moje 10,6T :/ na pewno było by to logiczne zagranie na poziomie krzywej zakłamanej logiki Enda z dodatnim bilansem 7T strat dla mnie a 4T dla nich wyższa matematyka tu jest potrzebna albo zmiana dilera lub chociaż wizyta u specjalisty ale już to pier*ole nie bede sie produkował dla takiego odklejeńca czas zweryfikuje wszystko.

Najpierw to pogratuluję Tuniowi czy to czujność czy to zabawka coś wyłapała w każdym razie zaryzykował w dobrym momencie jak widać dlatego gratki udanego wlotu.

Co do Adialasy dużo siły jej życzę w nadchodzących dniach strata członka rodziny całkowicie niweluje strate paru cyferek.

Balboa będę sam przez pewien czas ale dam rade jak nie w tej wojnie to po niej uni sie nie kończy wraz z końcem wojny

Furion jeszcze nie mów hop tak długo jak ja jestem tak długo będziecie grali w strachu

Oho nowe konto na forum powstało byle aby szerzyć fałsz kłamstwa obłude i propagande no no aż oczy bolą to czytać wszystko ale najpierw pogratuluje ci kolejnego gówno Steka tylko do tego sie nadajesz łapać satki które nie odlatują i na tym zamyka sie krąg twoich umiejętności jak sam wyżej wymieniłeś tak dobrze mnie obserwujesz że flota pół dnia na planecie stoi x dzień z rzędu a tu zero skana bo bocikiem po kulkach lecisz tylko.

Co do magicznych 72h aktywek ciekawe skąd ty takie info masz czyżby bocik ci zbierał dane ładne ? hmmm wyobraź sobie że tacy zacni "flociarze" z sojuszu BiO latają na 20k lm i 10k satek a co dopiero 20-40k krążków toć zaraz acs wyleci jeszcze jaki więc na czas budowy extra aktywki były nagrane ale gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o grze to byś chociaż te setki skanów co botem walisz otwierał i sprawdzał zmiany na kulach co lata co dolatuje bo nawet nie maskowałem wysyłałem co popadło i jak szło byle akta była :rolleyes:

i jeszcze do reszty tego wylewu gówna nie mającego z rzeczywistością nic wspólnego się odniose i powiem tak wyobraź sobie że ja będę grał i robił co ja chce a nie co jakiś desperancik oszuścik jeden z drugim będzie chciał bawie sie z wami i bede to robił wedle uznania a ogólnie to szkoda na was już języka strzępić sięgneliście dna a mimo to raz po raz jeszcze głębiej dna sięgacie naprawde współczuje normalnym w waszym sojuszu takich gwiazd jak End znany wszystkim na Undae jako skan bot i może zamiast skan bota pobierz jakiegoś mózg bota albo dilera zmień conajmniej bo mówisz że wleciałeś we mnie a dalej sie pale dok odebrałem tam gdzie wleciałeś i nowe satki w produkcje wrzuciłem toć logiczne że sie pale skanujesz mnie tym botem tylko po to żeby skanować a rapków nawet nie czytasz a tu z siebie idiote robisz ? zastanów sie człowieku czy ty sie czasem do specjalisty wybrać nie musisz.

i jeszcze na temat fsa do fsa image.png?ex=69b310f1&is=69b1bf71&hm=69558349586372bba5115dec5ba0e2161be131e6063eaed91760f5020177f251&

Leciałem słabszego bronić toć w pampersa narobiłeś razem z Tuńkiem 1 na 2 byłem gotowy was tam bić i co ? taki pyskacz jesteś a ja robie ruchy to że ty ślepa kiszka jesteś i grasz na zasadzie polowań na satki to już nie moja wina naucz sie grać zanim zaczniesz cokolwiek opowiadać na mój temat bo twój temat wiele wiele wiele do życzenia pozostawia.

image.png?ex=69b2ac33&is=69b15ab3&hm=4117592be2a66d5fc603ced66d695e51360e892505182a9d26b4b7e9480dd68a&

Tutaj też cie widziałem tak szybko majtki zapełniłeś że flotka z pz nie zdążyła wrócić i już cie w us nie było ja jestem na koncie i gram cały czas twoje teorie spiskowe są tak poważne jak twoja gra czyli poziom rynsztok i poniżej.

W tej wypowiedzi Balbika jest puenta zawarta rownież się pod nią podpinam nowe ludzie nowe wyzwania i przygody oto co każdy flociarz / ekonom / expowicz / ogejmowicz lubi dla każdego fuzja może być czymś pozytywnym na swój sposób dlatego czekamy niecierpliwie aż się nowa fuzja zrodzi każda forma będzie spoko ale im więcej wciśniemy na jedno uni tym bardziej się będzie działo coś na model tego co Balbo wyżej pisał :6stars:

Jestem Honorowy wraz z moim sojuszem w przeciwieństwie do was nie korzystamy z każdej okazji aby was złapać tak jak i teraz nie bedziemy was łapać bez Furiona poczekamy na niego pamiętaj Leonek my sie z wami bawimy i to dobrze nie trzeba nam odrazu uśmiercać króliczka a co do budowy flotki to troche bede budował jak zawsze ale ty tych paru krążków sie chyba nie boisz co ? bo zbudowałeś niemal 2T flotki odrazu po naszym przetopieniu... a co do testów to kilka wystarczy w Logach administracji wszystko ładnie widać kilka podobnych zachowań w systematycznym działaniu równo wyliczonym odrazu pokazuje że bocik gra a nie człowiek na logike takie prawdopodobieństwo takiego samego zachowania w takim sam sposób jest nikłe a u Enda jest na poziomie dziennym no ja rozumiem Leon że go bronisz ale to oszust i to większy od Furiona... Furion ze strachu te zabawki używał a End chce na siłe pokazać ze cokokwiek umie chłop chce konkretnie zaistnieć i robi to po trupach dlatego mu współczuje jak mowiłem i życzę mu rychłego bana może to go nauczy grać uczciwie

haha, nie bedziesz mnie łapac dopóki nie bedziesz miał dwukrotnej przewagi, taka jest prawda ;) Prócz lotki w us z szybkim lotem na nic innego Cie nie stac i tyle, meczyłes ekonomów, a jak zrobili floty i poduczyli sie trochę nia grać to sie zaszyłes na wiecznym fsie. Mozesz tu wypisywac rózne historie a nas i siebie nie oszukasz ;) Ja nie moge się doczekać jak Ty sie dowiesz kim jest End , dużo bym dał zeby zobaczyć Twoją minę, Ciekawi mnie co wtedy napiszesz :lool:

Ps chłopaki proszą abyś używał interpunkcji, bo czasami nie widomo o co Ci chodzi ;) tyle chyba możesz zrobić dla nas i innych czytających ;)

No nie Leonek my sie z wami po prostu bawimy ale jeżeli poczujesz się lepiej przez to że wmówisz sobie inaczej to prosze bardzo działaj :stroke: a co do Enda i tego kim jest to mam swoje przypuszczenia i jeżeli mam racje to jedyne co mnie zdziwi a może nie tyle co zdziwi ale potwierdzi fakt że ta osoba tak naprawde nigdy nic nie umiała a wszystko co osiągnęła mówiła i robiła to oszustwem było dlatego raczej sie nie przyzna nigdy bo zapewne by sie dopiero ujawnił jakby cokolwiek sie udało ale na jego nieszczęście nie jest to początek uni i nie gra na nowych graczy to i nie ma jak sie wykazać i jak widać oszustwa mu nawet nie pomagają

Spokojnie poszedł Furion najlepszym tego dowodem że oszust wkońcu zostaje złapany.

Co do Enda bo chyba nie wierzysz Leonek to robiliśmy teścik rozpaliłem wszystkie kule czas końca rozpalenia zapisywałem i czekałem ile mu zajmie zeskanowanie jak w zegarku 5m było to chwile pozniej Adida ten sam test zrobiła czas końca rozpalania podała i również 5m pozniej wszystkie rozpalone kule jej przeskanował i tak kilka razy sprawdzaliśmy jak Furion to oszust tak End stanowczo większy oszust bo to już lepsza zabawka co on tam ma i oczywiście wszystkie dowody są nadal zbierane widać to dokładnie kiedy chłopak recznie klika a kiedy coś mu pomaga i mało tego nasz sojusz nie jest jedyną ofiarą jego zabawek do tej pory wiele osób z naszego Uni do mnie w tej sprawie pisało z różnych sojuszy End po prostu na siłe chce zabłysnąć pokazać jaki z niego flociarz a sam sie boi przyznać kim jest i swojego ST nawet nie wrzuci sam a dlaczego ? bo wszystko co ten człowiek osiągnął na ogame zapewne było osiągnięte oszustwem dlatego tu znamy go jako Enda a nie jego prawdziwy nick którym na innych uni gra ;)

No to testy robisz minimum 2x dziennie od 3 miesiecy ;), a ja myśle ze rozpalasz je przed tym jak Ci flota siadzie bo wiesz ze jej szukamy, znalzłeś sobie sposób na przetrwanie wojny i dotrwanie do fuzji, taki z Ciebie Imperator lotnik co nie moze spakowac ekonomów oszustów ;) Ciekawe czemu juz do mnie nie zagladasz, flota zawsze w tym samym miejscu i w tym samym czasie jest, nie ma Furiona, wieksze szanse masz ;) Przy okazji, cos napomknałes ze topicie flote zeby wyrównac szanse, to po co te krązki spawasz? czyzbym miał racje ze przetapiacie gsy na szybka?

Jestem Honorowy wraz z moim sojuszem w przeciwieństwie do was nie korzystamy z każdej okazji aby was złapać tak jak i teraz nie bedziemy was łapać bez Furiona poczekamy na niego pamiętaj Leonek my sie z wami bawimy i to dobrze nie trzeba nam odrazu uśmiercać króliczka a co do budowy flotki to troche bede budował jak zawsze ale ty tych paru krążków sie chyba nie boisz co ? bo zbudowałeś niemal 2T flotki odrazu po naszym przetopieniu... a co do testów to kilka wystarczy w Logach administracji wszystko ładnie widać kilka podobnych zachowań w systematycznym działaniu równo wyliczonym odrazu pokazuje że bocik gra a nie człowiek na logike takie prawdopodobieństwo takiego samego zachowania w takim sam sposób jest nikłe a u Enda jest na poziomie dziennym no ja rozumiem Leon że go bronisz ale to oszust i to większy od Furiona... Furion ze strachu te zabawki używał a End chce na siłe pokazać ze cokokwiek umie chłop chce konkretnie zaistnieć i robi to po trupach dlatego mu współczuje jak mowiłem i życzę mu rychłego bana może to go nauczy grać uczciwie