Idlaki są atakowane a nie ma tam niewidocznego pz bo recka nie da się wysłać![]()
Posts by lukas26
-
-
Na amerykańskim unii zgłosiłem trzech typów że jadą na bocie i ani godzina nie minęła i już mieli bana, pewnie nawet tego nie weryfikowali

-
Czy jest jakiś problem z unii rosalind bo wywala mnie tam co 20 sekund ?
-
-
Poskanowałem z 50 idlaków i wszyscy mają zero energii czy tak ma być ?
I czemu widzę w wiadomościach moje skany jakbym sam siebie skanował

-
dopalacze ekspedycji za miliony anty które niezbyt działają

-
Jak umiesz je wybrać to tak
-
Bo się pojawia od razu w badaniach zawsze tak było jak nie ma klepsydry
-
Hello commanders!
Starting, Friday, 31st of July at 14:00 CEST, we will have a new rewards event (all servers).
The event consists of 7 tiers and will be active until Friday, 7th of August at 14:00 CEST.
mam nadzieje że tak będzie bo odbieram nagrody ostatniego dnia

-
Nie udało się uruchomić floty. Spróbuj ponownie później.
Flota mi się zdupcyła
potrzebny mechanik -
Na unii gdzie jest sto kont zbuduj 10 statków i już nie ma żadnej ochrony bo jesteś w top 50
-
Super ta wersja floty nie idzie wysłać, nie da sie licytować, budynków budować itp. bo występuje nieznany błąd trzeba czekać 5 min aż odpuści

-
ile tam masz tych pełzaczy? 15mln ?
-
Dziś o 14 będą nowe zadania czy już koniec eventu ?
-
Kurde a ja całe życie robiłem to źle bo nie zdejmowałem urlopu przy odświeżaniu konta

&
-
Podstawka na spadaka to już raczej historia bo nie każdy jest w układzie obrońcy
-
W końcu można zrobic fsa w układzie przy pokojowej x8

Zmiana prędkości ma wpływ tylko na misję niszcz

A co to nie można całą flota polecieć na fsa na niszcz? zapomnę zawrócic i wszystko do piachu pójdzie najwyżej

-
W końcu można zrobic fsa w układzie przy pokojowej x8

-
Czemu po prostu nie wyłączysz tych 2 wolnych slotów i po zapchaniu wszystkich 1 możesz zawsze zawrócić
-
Nie wiem czy to piękny zysk czy jakieś grosze dla takiego konta

Trzeba było szymusia przemielić co by się nie zmarnował to może by was obu zbanowali
![meansmile ;]](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/smilies/smiley82.gif)