Przy fuzji temperatury sie nie zmieniają bo przeniosło mi planety z 15 na 13 i nadal są zimne
Posts by lukas26
-
-
Graty
2mld punktów z tego bedzie
-
Same święte krowy się zleciały z lgbt co o bugu wiedziały ale go nie używały a teraz najwięcej krzyczą że nie działa

-
Tylko że plazmowej się nie wybiera bo jest w drugiej zorcie nagród ;p
-
Stratny dobre sobie za takie teksty to bym wyłączył te nagrody całkiem

A itemy można podmieniać ale z powodu 5% to nie wiem czy warto sie szczypać
-
Kliknąłem pierwszy raz na sztab to wystąpił jakiś błąd
nie odświeżyłem strony tylko kliknąłem jeszcze raz i nie dodało sztabu
-
Odebrałem sztab który w ogóle nie zadziałał bo mam 4 dni do końca obecnego sztabu

-
To może po prostu niech powstaną wszystkie nowe i tyle ... Odnośnie pozycji to wiadomo , że ciężko będzie dogodzić z 8 pozycją ale 7,9 też robią robote i to nie są tragiczne spadki ... Nawet przy 9 galaktykach to jest mało 8 przy łączeniu np. 4 uni to gruba wojna o pozycje
Między 9 a 8 to jest ponad 11 mln metalu straty a przy 19 planetach to już 200mln na dzień
Nie dadzą te same parametry na 7 i 9 jak już chcą pakować ludzi na zawalone unii
-
W pierwszej kolejności to niech naprawią to że gdy wraca jakiś statek np sonda to cała flota znika potem floty nie da się wysłać albo patrzysz na moona a nic tam nie ma to przeskakuje dalej a flota stoi całą noc
-
Idlaki są atakowane a nie ma tam niewidocznego pz bo recka nie da się wysłać

-
Na amerykańskim unii zgłosiłem trzech typów że jadą na bocie i ani godzina nie minęła i już mieli bana, pewnie nawet tego nie weryfikowali

-
Czy jest jakiś problem z unii rosalind bo wywala mnie tam co 20 sekund ?
-
-
Poskanowałem z 50 idlaków i wszyscy mają zero energii czy tak ma być ?
I czemu widzę w wiadomościach moje skany jakbym sam siebie skanował

-
dopalacze ekspedycji za miliony anty które niezbyt działają

-
Jak umiesz je wybrać to tak
-
Bo się pojawia od razu w badaniach zawsze tak było jak nie ma klepsydry
-
Hello commanders!
Starting, Friday, 31st of July at 14:00 CEST, we will have a new rewards event (all servers).
The event consists of 7 tiers and will be active until Friday, 7th of August at 14:00 CEST.
mam nadzieje że tak będzie bo odbieram nagrody ostatniego dnia

-
Nie udało się uruchomić floty. Spróbuj ponownie później.
Flota mi się zdupcyła
potrzebny mechanik -
Na unii gdzie jest sto kont zbuduj 10 statków i już nie ma żadnej ochrony bo jesteś w top 50