Porozmawiajmy na temat UniFusion

• 68 na pewno zostanie jak już to kalyke pójdzie na 68. na pewno nie będzie sytuacji w której gracze kalyke zostanie zmuszone do zwiększenia szybkości flot wojennych

Na jakiej podstawie wznosisz, że jakakolwiek społeczność (zapewne poza 68) nie zostanie zmuszona do podwyższenia szybkości flot? Wszystkim się wydawało, że Quantum jest nie do ruszenia jako "szybkie" uniwersum, a wyszło jak wyszło. GF zdecyduje i tak będzie. Jak dla mnie,jaki i wielu graczy, to wrzucanie Q i Q na Kerberos to słaby pomysł, ale niestety nic nie zmienimy.

Jedyne co to miejmy nadzieję, że prędzej czy później pozbędziemy się idlaków, które zaśmiecają układy.

• Quantum jest nie do ruszenia

Przez długi czas było serwerem docelowym w fuzjach, sam na nie trafiłem po fuzji z Electry, na której byłem po fuzji z Fornax.

Jedyne co to miejmy nadzieję, że prędzej czy później pozbędziemy się idlaków, które zaśmiecają układy.

Idlaki są nieodłącznym elementem gry, a farmienie ich to tylko jedno z wielu zastosowań, jakie mają. Team usuwa nieaktywne konta po miesiącu, ale nie wszystkie, żeby jakieś idlaki zostały. A już na pewno zostają ci, którzy kupili antymaterię i przestali grać. Usunięcie ich byłoby złamaniem regulaminu.

• Nawet najbardziej niedorzeczna fuzja byłaby do przełknięcia gdyby nadal istniała opcja migracji na inne uni poprzez cmentarz, oczywiście na starych zasadach top20

Też mnie to boli że już tego nie ma...

To chyba przez graczy, którzy robili hurtowe zakupy w turcji i przenosili się na zwykły serwer, a potem rakieta z napędem na antymaterie startowała z 4 prędkością kosmiczna :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Na Xuange na wybór klasy sojuszu poszło 400k anty, rozumiem że serwera to nie obchodzi i jak chcę od nowa swój sojusz to na Kalyke muszę zakładać i sypnąć znowu kasą na klase sojuszu?

• 68 na pewno zostanie jak już to kalyke pójdzie na 68. na pewno nie będzie sytuacji w której gracze kalyke zostanie zmuszone do zwiększenia szybkości flot wojennych

Na jakiej podstawie wznosisz, że jakakolwiek społeczność (zapewne poza 68) nie zostanie zmuszona do podwyższenia szybkości flot? Wszystkim się wydawało, że Quantum jest nie do ruszenia jako "szybkie" uniwersum, a wyszło jak wyszło. GF zdecyduje i tak będzie. Jak dla mnie,jaki i wielu graczy, to wrzucanie Q i Q na Kerberos to słaby pomysł, ale niestety nic nie zmienimy.

E tam fajnie jest nic się nie zmieniło pare celi doszło i tyle :) tylko idlaki i zbanowane konta mogli by wywalić :)