Posts by nowy

Wcześniej badanie trzeba ukończyć. Dzięki za wyjaśnienie :)

Badam obecnie energetyczną na 23poziom.Jeśli odbiorę to badanie +1 zanim skończy się badać to który poziom będzie 23 czy wskoczy na 24 po zakończeniu badania?

Z tego co kojarzę, wcześniej było tak, że jeżeli miałeś prowadzone badanie to Item był wyszarzony i nie dało się go wybrać. Musiałeś zakończyć badanie i wtedy odebrać

Czy do ekwipunku trafiał?

Poskanowałem z 50 idlaków i wszyscy mają zero energii czy tak ma być ?

I czemu widzę w wiadomościach moje skany jakbym sam siebie skanował :trollface:

Dokładnie mam tak samo.

Dodatkowo mam wybudowany magazyn na księżycu i nie mam możliwości wyburzenia go :trollface:

W podglądzie nie ma możliwości rozwinięcia paska z trwającymi misjami.

Czy jest jakaś szansa na zmianę tego zadania z min. 3 członkami sojuszu? Nie ma możliwości zaliczenia kiedy gram samxD

Yhym czyli ze sztaben jest więcej :) Ja gram bez więc nie wiedziałem.

Jakim cudem jak tyle trytu nie było aby zaliczyć 7 dni zadań.

No nie raczej nic nie dostaniecie, jaka rekompensata i za co. Art dał info na forum ze event został wcześniej zakończony co by nie kolidował ze startującym jutro eventem na artefakty.

Event to event - no niestety, wyszło to chamsko, ale nic zapewne nikomu rekompensować nie bedą boo z jakiej paki.

Jeśli nie zamierzają zrekompensować nagród za 7dzień eventu to przynajmniej powinni zmienić to zadanie dotyczące min.3 członków sojuszu na przynajmniej "dołącz do sojuszu" i już by nie było problemu. Tak mi i zapewne wielu innym zabrakło 400 trytu do zrealizowania zadań na 7 dzień.

Ja jestem sam w sojuszu i nie mam możliwości zaliczenia zadania,nawet gdybym chciał dołączyć do nowego to też muszę czekać 3 dni.

Do dzisiaj widniała informacja o 8 dniach eventu a dziś jest 7/7.

Czy jutro już nie będzie aktywny i poprzez zmniejszony tryt nie będzie możliwość skończenia eventu na 7 poziomie?

Hej hej

Czy ktoś może napisać jak mogę odzyskać swoje konto z u Quantum które podobno zostało przeniesione na u Kerberos. Zalogowałem na to uni ale pokazuje się konto od startu-tak to nie chce:D

Gdzie można znaleźć ten cały "cmentarz"?