Niby nocny łowca, a jednak zwierzyna, gratki ![]()
Pokonanemu SzO ![]()
Posts by Adam
-
-
Ja wiem, że to niepopularne ale nie ma co się wyżywać na zielonkach i pomarańczkach
Potraktujmy tą fuzje jako last dance i przestańmy się tak stresować czymś co i tak nie ma dużego znaczenia
Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.
Erza_t wstawaj zaspałeś do roboty
-
Ostatnia fuzja, w której brałem udział była w maju jak byk
buźka, pa! -
Ruda jeśli możesz to podpowiedz nam czy celujemy w 2026 czy 2027
dzięki! -
Ruda , wszystkim nie dogodzisz. Jeśli później będzie można doprecyzować szczegóły za pomocą ankiet, tak jak przy poprzednich fuzjach, to chyba niczego więcej do szczęścia nam nie potrzeba.
Co do U68 --> nie możesz nas skrzywdzić i porzucić podczas fuzji!! Tak jak wszyscy chcemy wziąć w niej udział i mieć możliwość wyboru.
-
Spokojnie każdy speed, dostanie swoje docelowe i tam ankietami większość demokratyczna (multikonta) będą głosować na to, co woli ekhem większość - zawsze tak było i nic się nie zmieni

-
Było i ni ma, szop rozkradł

Gratki, takiego TOP 1 SOLO x1, szybko nie odbiją

-
Nie ma możliwości migracji z uniwersów docelowych. Nigdy nie było to możliwe. Exodusy są zamykane po fuzji i tylko z tych serwerów gracze mogą migrować na inne.
Dlatego prosimy o stworzenie nowych serwerów docelowych, chcielibyśmy, żeby fuzja ponownie nie polegała na karaniu najstarszych serwerów i najbardziej lojalnych graczy temu pięknemu tytułowi pt. Ogame

-
Tylko czy zupełnie czyste serwery są dobrym rozwiązaniem? W jednej z ostatnich fuzji pojawiły się takie i były dość martwe po jej zakończeniu.
Tutaj trzeba sprostować, nie wypuściliście ludzi z docelowych Uni, a dla x1 to już całkiem było zabawnie — powstały dwa serwery docelowe -> u68 + Kalyke, a postanowiliście zasilić je serwerami, które miały kolejno rok i półtora roku zamiast ich połączyć

Apelujemy o otworzenie punktów granicznych na docelowych serwerach i umożliwienie wszystkim wyboru serwera właśnie docelowego o dogodnych parametrach
-
-
Display More
Super, to może ja zacznę pierwszy.
Biorąc pod uwagę, że podobna praktyka była już stosowana przy okazji jednej fuzji, myślę, że teraz też to najlepsze rozwiązanie.
Stworzyć 4 całkowicie nowe uni.
x1, x2, x3 i x5. Jedno z nich z eko x10, np. uni x3.
Całkowicie nowe uni daje możliwość migracji każdemu graczowi, a nie tylko części. Każdy będzie miał prawo wyboru, a także możliwość wybrania sobie najlepszej prędkości.
Po tym jak już będzie jedno uni z eko x10 to będzie można otworzyć nowe, świeże uni z taką prędkością, tak aby były dwa takie uni na społeczność.
Nic dodać, nic ująć, tego właśnie oczekujemy od teamu

Pzdr
-
To jest doprawdy skandal

-
A jak Wy miedzy sobą nie możecie się dogadać na 68, to niech Was przymusowo ześlą na Kalyke na nasz config

-
kropek [3X] ja na miejscu ciap też bym się wkurzył
Wyobraź sobie, że znowu musiałbyś na każdą fuzję / zmiane konfigu odpalać siatkę botów spamujących graczy na uni z propagandą 
-
Dla Isztola Szo

Dla Williego graty i do zobaczenia w Rzymie
-
-
Miała być jakaś fuzja w tym roku, słyszeliście coś? Bo do mnie na uni nie dotarła

Tak długo jak wiewiór nie uważa graczy za osoby warte dyskusji (wątek z discorda) tak długo nie będzie naszym COMA a wiewiórem* na payrollu

-
Mówcie sobie co uważacie za stosowne, ale w ujęciu 10-letnim ze szczytowego momentu do dziś traciliśmy 80% ruchu
O 20-letnim nie wspomnę -99%. Tak gierka umiera, ale to naturalna sprawa wszystkich nas to czeka.Ps. tak wiem, że nie jest to perfekcyjny punkt pomiaru, ale nie chciało mi się spuszczać nad niczym dokładniejszym

-
Witam kiedy fuzja?
-
Witam, czy mamy już wieści o normalnej fuzji i jej terminie?