Event z nagrodami - dyskusja

• Hhehehehe, dobrze napisane @Capoeirista92

od siebie dodam, że to dlatego że tutaj "przechodzą" bez echa większe akcje jak choćby ta w której występowali w rolach głównych nasi TOP-owi gracze ;D

Sytuacja na uni - bany i zachowanie teamu

• Czy team i ogame zastanawial sie aby dodac do sklepu dodatki ekspedycji ktore sa na eventach ?

Te ktore daja wiecej surowcow z ekspedycji? Czy zmniejszaja liczbe walk z piratami bądź skracaja powrot floty jezeli wystapi opoznienie? Fajnie by bylo zachecic i pomoc graczom ktorzy lataja ekspedycje...a nie tylko tym ktorzy paczki kupują...

• Wystarczy grać aktywnie i odbierać z nagród i artekwariatu na zmiane, zachacaja tak do sztabu, a to mniejsze zlo niz kolejne p2w.

Ale cierpliwości... z czasem wprowadzą :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Wystarczy grać aktywnie i odbierać z nagród i artekwariatu na zmiane, zachacaja tak do sztabu, a to mniejsze zlo niz kolejne p2w.

Ale cierpliwości... z czasem wprowadzą :trollface:

Zawsze można spróbować kliknąć przedłużenie :)

thumb_show.php?i=3saznrntz2&view&v=1&PHPSESSID=a81be1ff36ed91e75b01c8f900d3cbc903206e36

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Szkoda że w nagrodach raz na jakiś czas nie pojawia się darmowa relokacja planety.

Myślą że fajnie by było jakby raz np na pół roku dali taką nagrode.

Czasami ktoś chce się przenieść albo sobie ul zrobić sojuszem a nie chce wydawać anty na to .

• Szkoda że w nagrodach raz na jakiś czas nie pojawia się darmowa relokacja planety.

Myślą że fajnie by było jakby raz np na pół roku dali taką nagrode.

Czasami ktoś chce się przenieść albo sobie ul zrobić sojuszem a nie chce wydawać anty na to .

Ja tam się cieszę, że mało tego rozdają, wolę sobie nie wyobrażać jak by to było wykorzystywane, wystarczy i tak, że niektórzy trzymają wolne sloty planet tylko po to, żeby na chwilę się dosiąść na bezczela i okraść. Chociaż po fuzjach mam jeszcze w zapasie 10 sztuk i bym mógł pożyczyć :trollface:

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling: