Display MoreGratulacje pięknego procentu, wyczucia momentu i idalnego powrotu do Ogame !
Kiedy sie dowiedziałem, ze siadasz na tym koncie wiedziałem ze duze starcia sa tylko kwestia czasu, ale prawde mówiąc myślałem że zaczekasz z tym do fuzji, no ale jednak nie wytrzymałeś..czego w sumie można sie było spodziewać
Zaskakuje mnie natomiast poziom odklejenia obrońcy, który raz twierdzi że akcja była planowana, ze specjalnie latał na pz, potem że poszedł ogladac serial.
Temat tych recków tez jest ciekawy...
"Dla wyjasnienia celowo latalem na wlasne pz, 2 bledy i jest jak jest, temu recki zaczalem spawac z 8 do 22 mln dobilem w momencie starcia"
A kilka postów dalej...
"Przez 20 min zrobilem 500 k reckow, majac prawie 20 droidow platynowych i surowcow na min 2 mln, zajelo by mi to 20-40 s zrobienie 2 mln...pz bylo na 29 mln.."
Myśle że sam sobie wystawiasz idealną recenzje głupotami które wypisujesz i każdy kto to czyta ma Cie za nieogara, a to starcie jest tego efektem.
"przy tak duzych starciach sa duze lagi, nie synchronizuje sie reckow niestety"
"wybitny gracz za jakiego sie uwazasz ale pz nie pozbierales od razu"
To wycinki z jednego posta..nie jestem lekarzem, ale mam dwie propozycje.
Udać się do specjalisty, bo troche wyglada jak jakas dwubiegunówka, albo do apteki po maść na ból czterech liter
Najbardziej szkoda ze nowa wersja gry która miała byc zbawieniem na całe zło z liczeniem starć i mijajacymi sie reckami nie dowiozła, a na odpowiedź od supportu pewnie trzeba będzie poczekać..tak do halloween
Koncze bezsensowne pyskowki bo sa niepotrzebne, tak jak napisales nizej, duzy blad, kazdemu sie zdarza