Event z nagrodami - dyskusja

• Jak to sobie na sucho przeanalizowałem to najbardziej prawdopodobne są dwie opcje:

1. ,,Urozmaicą" trochę nagrody- nie będzie tych co zawsze (jakiś dopalacz, sloty na ekspedycje, flote itp.) tylko dodadzą jakieś badania/budynki i będziesz mieć konkretny czas, żeby to wykorzystać

2. Wszystko pozostanie bez zmian, ale najbardziej ,,chodliwe" nagrody (np. jak zmiana klasy) będą miały ograniczenia czasowe- wszystko po to, żeby ktoś nie chomikował nagród na wybrany moment, tylko musiał je wykorzystać dość szybko. Wtedy gdy przyjdzie czas, że musiałby potencjalnie użyć tych wszystkich ,,chomikowanych" przedmiotów to gracz nie będzie miał wyjścia i będzie musiał je kupić za anty.

Jak wszyscy widzą opcja nr 1 jest zdecydowanie lepsza dlatego znając GF raczej pójdzie to w drugą opcję.

• Crysis, masz rację. Nie zauważyłem (gapa ze mnie), że do ekwipunku dodano nową kategorię przedmiotów...

Cóż, jutro zobaczymy, co wymóżdżyli...

• Jak widać wygrała opcja nr 2- odebrałem nagrodę skrócenie czasu budowy budynków o 6h i mam tylko tydzień na to, żeby to wykorzystać

• Dokładnie, 7 dni na użycie.

Jest sporo dopalaczy i paczek. Także wypadałoby wziąć zbieracza, żeby te itemy z eventu dobrze wykorzystać i zużyć jeden zmagazynowany token zmiany klasy na powrót do swojej.

Także jak ktoś gra zbieracza to zmiana na plus, dla innych kłopot.

Wszystko zależy od tego, czy te eventy będą się teraz przelatać, czy wszystkie będą takie czasowe. Są jakieś informacje na ten temat?

E: po odebraniu nagrody przedmiot pojawia się w zakładce 'Przedmioty ograniczone czasowo' i tam widać ile zostało.

time.jpg

• Jak widać wygrała opcja nr 2- odebrałem nagrodę skrócenie czasu budowy budynków o 6h i mam tylko tydzień na to, żeby to wykorzystać

ta informacja pojawiła ci się dopiero po odebraniu nagrody?? Czy widziałeś ją już wcześniej? U nas są inne nagrody z tego co widzę

Ta informacja pojawia się po odebraniu nagrody, więc warto odbierać nagrody na koniec eventu.

ta informacja pojawiła ci się dopiero po odebraniu nagrody?? Czy widziałeś ją już wcześniej? U nas są inne nagrody z tego co widzę

Ta informacja pojawia się po odebraniu nagrody, więc warto odbierać nagrody na koniec eventu.

Nie wiele to i tak zmienia , i tak będą ograniczone czasowo i tak. Więc..

• Chciałem jak zawsze kupić Komandora - ale tym razem NIE :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

ON - EARTH - UNI 68 - Silesia Team - EKO

ON - YIN - DELPHINUS - EKO

• Swoją drogą owe ograniczenie czasu powinno widnieć już przy samej nagrodzie - mielibyśmy czas na zastanowienie - czy wybrać osmiornicę czy dopalacz energii, a nie dowiadywać się o tym dopiero w ekwipunku. To polepszyli

• Ruda nie będę się wypowiadać jak bardzo zrąbany jest pomysł z czasowo ograniczonymi dopalaczami bo to już powiedzieli koledzy wyżej.

Mam tylko pytanie czy teraz wszystkie eventy będą miały nagrody ograniczone czasowo czy tylko niektóre eventy będą z takim "bonusem"?

• Dawno takiej głupoty GF nie wymyśliło. Choć w psuciu gry na przestrzeni lat nie można im odmówić dużego doświadczenia.

Jeszcze tylko brakuje żeby znaleziona antymateria ekspedycjami była ograniczona czasowo.

Choć jak by się zastanowić nie daleko pada jabłko od jabłoni. Tak a pro po ograniczeń...

• Dawno takiej głupoty GF nie wymyśliło. Choć w psuciu gry na przestrzeni lat nie można im odmówić dużego doświadczenia.

Jeszcze tylko brakuje żeby znaleziona antymateria ekspedycjami była ograniczona czasowo.

Choć jak by się zastanowić nie daleko pada jabłko od jabłoni. Tak a pro po ograniczeń...

Weź tym deklom z GF nie podpowiadaj.

• Swoją drogą owe ograniczenie czasu powinno widnieć już przy samej nagrodzie - mielibyśmy czas na zastanowienie - czy wybrać osmiornicę czy dopalacz energii, a nie dowiadywać się o tym dopiero w ekwipunku. To polepszyli

Po co? Przedmioty czasowe nie wliczają się do kat. WSZYSTKO (bo są niczym) i są wyświetlane tylko w kat. Przedmioty ograniczone czasowo.

Poczekajmy jeszcze chwile, naprawią to - za anty będzie moża przedmiot z tymczasowości wykupic, nie drogo, za % wartości. :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis