Jest info o fuzji na OgameEN.
Szykować się !
Jest info o fuzji na OgameEN.
Szykować się !
Niestety nie mamy żadnych informacji o planowanych fuzjach w najbliższym czasie.
A czy jest szansa, abyście dowiedzieli się, czy fuzje w ogóle będą w tym roku ? Taka informacja byłaby również istotna dla graczy w kontekście przyjęcia odpowiedniej strategii, badź jak to określiło samo GF Waszymi ustami 😘 - realizowania długoterminowych celów ![]()
Mario
Dlatego będąc w TOP10 miałbyś zablokowane zdobycie osiągnięcia. Nawet jak to ująłeś, ziomki by się atakami między sobą powymieniali bo pewnie też co niektórzy by tak kombinowali... to i tak mają presję od reszty universum które też chciało by zdobyć w ten sposób osiągnięcie wraz z technolgią
No ale dyskryminujesz pewną ilość graczy, a jak pozbierasz takich hero itemów, sam wskoczysz do top 10 i zdyskwalifikujesz sam siebie ![]()
Super pomysł ![]()
Dwóch ziomķów z top 10 umówi się ze sobą, porabują nawzajem, odbiorą technologie, ba i to niejedną - dopiero będzie lament...
Czy top 10 nie może brać udziału w tym jakże trafnym konkursie ? No ale zaraz, zaraz - nie możemy nikogo dyskryminiwać. Uderzaj zatem do GF, niech dają ![]()
Kto tu gorzej wyszedł na tym starciu?
Nie miałeś tam jeszcze floty żeby posłać na moona i planetę żeby odebrać złom i obrońca by się trochę spocił
Plan może i nie byłby zły, gdyby obrońca nie miał w co spakować złomu, wszakże to jego recki zebrały debris.
Zgadzam się całkowicie z założycielem tematu. Wczoraj miałem 40600/41800 odkryć - mniej więcej, nie jest to idealna liczba.
Dzisiaj mam 41800/40600. I co teraz ? 1200 lotów mam do przodu i będę teraz czekał aż ponad 3 tygodnie, aż licznik znowu zacznie iść do góry ?
To absurd
W październiku urodziny OGame, to może wtedy będzie coś gęściej z eventami?
A nie ma wcześniej imienin ? ![]()
Swoją drogą owe ograniczenie czasu powinno widnieć już przy samej nagrodzie - mielibyśmy czas na zastanowienie - czy wybrać osmiornicę czy dopalacz energii, a nie dowiadywać się o tym dopiero w ekwipunku. To polepszyli
Dobrze widze?
Z pewnością lepiej niż GF ![]()
Spodziewałem się, że czasowo będzie ograniczone badanie/budynek, a nie ośmiornica ![]()
Ale może już wystarczy mojej gościnności i polityki otwartych drzwi na jakiś czas
DMoże grunt czy spławik? Pozdro ^^
Myślę, że równie skuteczna może być "metoda" ![]()
Błyskawiczna odpowiedź, dzięki ![]()
Cześć.
Czy będzie przysługiwać darmowa relokacja, gdy na Uniwersum docelowym będzie zniszczona planeta odpowiadająca koordom plnet, które będą przeniesione z Uni Exodus ?
Dyskusja dotycząca owego problemu odbyła się parę dni temu na Discordzie, jednak z uwagi na urlop Arta nie podejmowaliśmy żadnych decyzji jak sytuację rozwiązać.
Nie chcemy krzywdzić ani flociarzy, ani obrońców - po prostu chcemy wypracować rozwiązanie, które zadowoli wszystkich.
Nikt nie chce niczego/nikogo zabić czy zagryźć
Ruda, ale tutaj nie ma nad czym myśleć. Regulamin mówi jasno o taktyce i złośliwym ataku. Myślę, że w sytuacji opisanej i w podobnych nie jest problemem odróżnić intencje wysłanych ataków.
Idąc dalej nie rozumiem w ogóle po co ta dyskusja, bo takiego tematu w ogóle nie powinno być. Pewne sprawy są jasne i oczywiste.
Kurde Balbo cicho, bo Nas zagryzą zaraz ![]()
Prowokacja, żart, sarkazm...
Zadziałało, dobrze ![]()
Graj muzyko juhuu ![]()
![]()
![]()
A tak na poważnie, to owszem - mam zastrzeżenia, tzn., miałem. Dawno temu to sobie odpuściłem, szkoda czasu - lepiej się pośmiać ![]()
Dyskusja dotycząca owego problemu odbyła się parę dni temu na Discordzie, jednak z uwagi na urlop Arta nie podejmowaliśmy żadnych decyzji jak sytuację rozwiązać.
Nie chcemy krzywdzić ani flociarzy, ani obrońców - po prostu chcemy wypracować rozwiązanie, które zadowoli wszystkich.
Nikt nie chce niczego/nikogo zabić czy zagryźć
Jak widać Tofik wygryzł starego, skoro wyszedł przed szereg.
Hurrraaa to koniec Arta, młodzi przejmują władzę. Chodź swoją drogą, myślałem że to Ty, nasza Triss Merigold wbijesz mu noż w plecy...co tam się dzieje u Was hoho.
Graj muzyko !
Iście rycerska to chwała,
honoru bronić dziewicy.
Lecz wnet na podzamczu,
Roznieśli Cię...halabardnicy.
Racji swych mężnie dowieść próbowałeś,
atak był chytry - taki jak chciałeś.
Lecz tutaj mój drogi,
RW oczom Twym ujdzie.
Oznacza to śmierć...
Już pierwszej rundzie.
Wracaj Tofiku, bo będzie tragedia...
I przemyśl raz jeszcze...co to strategia
"Jeżeli ataki się powtórzą proszę wysłać kolejne zgłoszenie."
To jest dla mnie najlepsze ![]()
Tylko po co, przecież to strategia przyjęta przez spamera. No chyba, że GO wraz z kolejnym ticketem zmieni zdanie ![]()
Ładnie wpadło Józek, oby częściej ![]()
Niesamowitą robotę zrobiły te lmy, dlatego do Twoich własnych autożyczeń dotyczących ich odbudowy, dorzucam również swoje. Potężne starcie, zysk przewyższający wartość wielu kont.
Gratulacje top1, obrońcy dalszej przyjemności z gry, o ile to możliwe.
Display MoreDawać rynek w starej wersji, gra już i tak zeszła na psy.
rynek w starej wersji generował problem sam w sobie.
Tak ? O kurde, niemożliwe
O kurde!
Stwierdzam fakt już się nie podniecaj.
Kmicic tylko jeżeli po stałym przeliczniku... Tam była też jakaś prowizja to jaki normalny gracz będzie z tego korzystać jeżeli korzystniej wyjdzie bezpośrednio? Jedynie będzie dobry do wymian między swoimi kontami.
Nie podnieciłem, a powinienem ? Masz gdzieś konto, na którym mógłbym to sprawdzić ? Chętnie zerknę ![]()