Tyle stron że nie wiem czy temat poruszony.
Ruda co z ludźmi którzy poświęcili kupę antymaterii na przenosiny planet na 15 pozycję? I mowa tu o przenoszeniu pod bardzo zimne planety dla wydobycia - wielokrotne próby przenosin i przenosin.. by zyskać odpowiednią temperaturę.
Też otrzymają przy kolejnym UF 1x relokacje i radź sobie dalej sam, wydawaj mln anty bo mają nas gdzieś i zarobią tylko na tym?
Z mojego doświadczenia wiem że będzie to losowa temperatura. Mimo, że zapewniano że będzie ta sama temperatura po pierwszej lepszej aktualizacji temperatura się zmieniła chociaż zaraz po przeniesieniu była ta z poprzedniego uni.
Pisałem o tej patologii ileś tam stron temu. Jeżeli planety będą przeniesione przez fuzje to temperatura zostaje, ale jakakolwiek ingerencja w ten układ czyli przenosiny bo rozjechał się cały system fsów spowoduje, że "stara" planeta wylosuje nową temperaturę, co moim zdaniem kłóci się z faktem "przenosin" planety. Niestety dla administracji słowo "przenosiny" nie oznacza wzięcie czegoś i przełożenia dokładnie tej samej rzeczy w inne miejsce...