Event z nagrodami - dyskusja

• No, to teraz już na pewno nie będę korzystał z moich zachomikowanych itemków. Ich wartość z automatu wzrosła :trollface:

W przyszłym roku, może wprowadzą niszczycieli światów, gdzie takie coś resetowałoby postępy wszystkich na uni. Wyjściem byłaby zbiórka horrendalnej ilości anty aby odłożyć zagładę o jakiś czas.

:whistling: Każdy zasłuży na miejsce w moim hostelu, nawet ty milcząca, brykająca owieczko :whistling:

• No, to teraz już na pewno nie będę korzystał z moich zachomikowanych itemków. Ich wartość z automatu wzrosła :trollface:

W przyszłym roku, może wprowadzą niszczycieli światów, gdzie takie coś resetowałoby postępy wszystkich na uni. Wyjściem byłaby zbiórka horrendalnej ilości anty aby odłożyć zagładę o jakiś czas.

weź im nie podpowiadaj xD

Co do tego czasu to niech nas w pompki cmokną zawsze sobie brałem złoty dopalacz do budynków i nim sobie budowę nanitów przyśpieszałem, a teraz lipa muszę nanity na siłę zbudować xD

Kedziorro - Rosalind - top 400 - Matrix :rebels:

Eko Kedziorro - Yin - top 60 - KOK -> fuzja -> Delphinus - top 120 - KOK :rebels:

• O to im chodzi, jeszcze jak wydasz na to anty żeby zdążyć w te 7 dni - tym bardziej będą się spuszczać z podniecenia. Takie jest założenie tego cyrku.

• Uważam że skoro wprowadzili te czasowość przedmitów to powinni też pójść na rękę nam i zostawić zakładkę nagród na stałe - nagrody 24/7, wtedy tę zmianę byłbym w stanie jeszcze przełknąć... <X

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• I zostaną, ale te które otrzymaliśmy do tej pory.

Chodzi o zakładkę nagród. Zlikwidować ten event a wprowadzić nowy codzienny ,,import-eksport,, z nagrodami - czyli zakładka na stałe odnawania np. co poniedziałek

Wtedy przedmioty znikajace po tygodniu nie sa tak dotlkiwe i może to by zmotywowało do aktywności. Gdyby przedmioty rozdawali codziennie, to byłaby większa szansa że coś się przyda bo będzie na bieżaco. Lepiej tego nie objaśnię, ale mysle że to byłby uczciwy kompromis, każdy byłby trochę niezadowolony. Obecnie my jesteśmy wk..eni, a GF się śmieje nam w twarz, taki to mają wisielczy humor $%&$#)*.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• W ogóle najlepszy hit:

Przedmioty czasowe nie są widoczne w zakładce Wszystko. Mam tylko jedną złotą ośmiornicę ale i tak żeby widzieć czy ma licznik czy nie, muszę to sprawdzać w osobnej zakładce. Paranoja.

Wszystko:

LAYiN6o

Czasowe:

b2jQVcq

• W ogóle najlepszy hit:

Przedmioty czasowe nie są widoczne w zakładce Wszystko. Mam tylko jedną złotą ośmiornicę ale i tak żeby widzieć czy ma licznik czy nie, muszę to sprawdzać w osobnej zakładce. Paranoja.

Już o tym pisałem i to jest akurat dobrze, że można je w ten sposob odróżnić, cyzli je najpierw wydać. Paranoja by była gdyby było na odwrót.

Przedmioty czasowe nie wliczają się do kat. WSZYSTKO (bo są niczym) i są wyświetlane tylko w kat. Przedmioty ograniczone czasowo.

• W ogóle najlepszy hit:

Już o tym pisałem i to jest akurat dobrze, że można je w ten sposob odróżnić, cyzli je najpierw wydać. Paranoja by była gdyby było na odwrót.

Przedmioty czasowe nie wliczają się do kat. WSZYSTKO (bo są niczym) i są wyświetlane tylko w kat. Przedmioty ograniczone czasowo.

Ja bym wolał mieć informację czy mam jakieś przedmioty czasowe już w kategorii Wszystko która domyślnie się otwiera przy ekwipunku. No żeby klikając na dany przedmiot pojawiała się informacja, że jest czasowy przedmiot <i tu licznik kiedy się kończy>, żeby w pierwszej kolejności system zużywał je.

Czyli napisałem dokładnie to co Ty, tylko mi chodzi o fakt braku licznika w kategorii Wszystko. Skoro "Wszystko" to wszystko, a nie Wszystko ale...

Bo zaraz dojdziemy do pomysłu, że będą przedmioty czasowe, odpalane automatycznie po osiągnięciu celu, aktywowane tylko w piątki lub podczas pełni księżyca.

• Jak dla mnie to powinni zrobić zmianę w kontekście przedmiotów gruntowną.

W momencie gdy coś budujemy/badamy już z poziomu danego obiektu powinien być przycisk przywołujący dopałki, które mogą zostać użyte przy danym procesie.
    A najlepiej z opcją użycia wielu na raz. To zaoszczędziłoby 90% klikania.

• Dla mnie jeden totalny niewypał zbieram sobie dopalacze na badania aby się ładna ilość czasu zebrała to teraz będą zabierać, a jakie cwaniaki sztab dowodzenia dali teraz nie jako nagrodę główną tylko przy odpalonym sztabie:-/ aby nie brać więcej tych dodatkowych

Po raz kolejny pokazują gdzie mają graczy którzy nie kupują Antymaterii,

• Plus w tym wszystkim widzę taki, że ta tymczasowość dotyczy tylko nagród z eventu, nie ma wpływu na te z licytacji, expów czy zakupionych za anty (chociaż tam nie wszystko da się kupić)

Zmiana słaba z perspektywy gracza, zrozumiała z punktu biznesowego... niestety.

• Wyrażam swoje niezadowolenie z tej zmiany. :foch:

Szkoda, że taka zmiana, bo każdy mógł korzystać z przedmiotów, kiedy chciał. Większość nagród wykorzysta się od razu, ale w przypadku zmiany klasy będzie już trudniej to wykorzystać. Zniechęci to część osób do zadań eventowych.

Czego się nie robi, aby zwiększyć sprzedaż anty. :D

Damy radę. :D