Hmmm działa tylko enter który zatwierdza statki do wysyłki, ale "ostatni" enter już nie działa. Trzeba kliknąć.
Znalazłem obejście
Lewy CTRL + ENTER działa, więc jak chcemy coś szybko to cyk "wszytskie statki" Enter CTRL+Enter
Hmmm działa tylko enter który zatwierdza statki do wysyłki, ale "ostatni" enter już nie działa. Trzeba kliknąć.
Znalazłem obejście
Lewy CTRL + ENTER działa, więc jak chcemy coś szybko to cyk "wszytskie statki" Enter CTRL+Enter
Przyda się może kolejne poprawki przywrócą szybkie entery
Ktoś testował już misje na testowym?
Ja swoje zrealizowałam bez zarzutu
Kiedy dostaje się te 10 kk antymaterii na Alphie? I czy nie mogliby tego podłączyć pod jedno lobby?
Coś tam co chwile wywala jakiś błąd że nie można budować żadnych budynków
Kiedy dostaje się te 10 kk antymaterii na Alphie? I czy nie mogliby tego podłączyć pod jedno lobby?
Podłączam się do pytania
Tylko świeżo zarejestrowane konta (bezpośrednio na serwerze) otrzymają antymaterię.
Gdy tylko rejestracja na serwerze zostanie uruchomiona damy znać
Kiedy dostaje się te 10 kk antymaterii na Alphie?
Tylko świeżo zarejestrowane konta (bezpośrednio na serwerze) otrzymają antymaterię.
Warto dodać, że 10kk anty otrzyma również gracz, któremu przekaże się konto. Można więc skopiować konto, przekazać do innego lobby i wrócić do starego po zdobyciu antymaterii, proste.
A jak jakiś gamoń mnie zezłomował i okradł na Alphie, to przez support go zgłosić?
Tak, do teamu Origin.
Mhm, jak klikam w Support i mam wybrać uniwersum, którego zgłoszenie dotyczy, to nie ma tam ani Alpha, ani Origin, jest "U N K N O W N" jedynie...
Przejdź na Support bezpośrednio z linku w grze, powinno Cię przekierować na ten z Origina lub https://ogame.support.gameforge.com/index.php?fld=origin
Osobiście sprawdziłam:
Warto dodać, że 10kk anty otrzyma również gracz, któremu przekaże się konto. Można więc skopiować konto, przekazać do innego lobby i wrócić do starego po zdobyciu antymaterii, proste.
nie działa
Może potrzeba więcej czasu, poza zgłoszeniem błędu w feedbacku nic więcej nie zrobiłem. Anty przyznano około dzień po przekazaniu między lobby. Jakby ktoś się zastanawiał, nie chciało mi się czekać na kasację, bo w wyniku błędów źle skopiowało mi się konto (inne galaktyki, brak ekwipunku oraz pokaźnej floty nieodebranej z doku), ale może lepiej będzie to przeboleć...
Tak, do teamu Origin.
Serio? Uniwersum testowe chyba powinno obejmować każdy aspekt gry, a jak tak bardzo nie chcą testować ataków, to niech włączą blokadę i tyle.
No cóż, takie są Zasady wpisane na kanale Origin na Discordzie.
Pozostaje się stosować lub w razie ataku spodziewać się blokady.
kurczę, nieźli są...
Dagusia słaba
To są zapewne sztucznie zrobione konta (punkty) dla sprawdzenia wszystkich opcji.
Raczej konto z Bermudy, gdzie testowali formy życia. Naprodukowali budynków, które były tanie jak barszcz. A po aktualizacji ( zwiększenia kosztów budynków ) przeliczylo punkty na nowo i taki efekt.