u mnie też nie działa a kolega normalnie wbija z telefonu bez problemu
dawać tę wersje na resztę serwerów
ciekawe że mimo nie udanego logowania pojawia się aktywność na matce
u mnie też nie działa a kolega normalnie wbija z telefonu bez problemu
dawać tę wersje na resztę serwerów
ciekawe że mimo nie udanego logowania pojawia się aktywność na matce
wg podanych nam informacji logowanie powinno juz dzialac.
Fajne fejki Wam przekazują. Bez zmian. Jakiś błąd miał okurowanie. Nadal.
Nie działa dalej.To nas pojadą Ci top flotowcy co są zalogowani....
a mamy weekend, więc znowu nic nie zrobią minimum do poniedziałku, wychodzi na to że nie ma sensu testować tej Alphy, bo już wiadomo, że testu nie zaliczyło
Nie działa
Sprawa została już wczoraj zgłoszona do GF.
Nie działa dalej.To nas pojadą Ci top flotowcy co są zalogowani....
Ci co się próbują logować nie zrobili się idlakami więc nie mają prawa ich atakować
do wszystkich zainteresowanych serwerem testowym Alpha - DZIAŁA, przynajmniej u mnie
Już działa.Dzis od 14:00
potwierdzam śmiga póki co w porządku
i faktycznie widać iż paru błędów które były wcześniej już nie ma
Teraz co innego się psuje,znikają transporty surowców,1825 Gs mi zniknęlo wracające z farmienia.Budynki się nie kończą budować its
Czy na Alfie nadal są testowane ataki i możliwość obejścia reguły bash?
Czy na Alfie nadal są testowane ataki i możliwość obejścia reguły bash?
nie, to było tylko przez parę dni.
zadowoleni z nagrod
Na forum en pojawił się wpis dotyczący boosta do kaleszow:
Cloning Laboratory Enhancement
Kaelesh have been promoted as a Lifeform for players who enjoy exploration missions. However, the overall building functions of Kaelesh don´'t really support this statement and as correctly stated are a bit on the weaker side regarding progression benefits. Therefore, Kaelesh will receive a new building bonus for the Cloning Laboratory. The Cloning Laboratory will now offer a secondary effect which is added to its primary function, improving all Kaelesh specific technologies on the planet by a certain percentage. It basically works like the tech buildings for Humans and Mechas but only specifically for Kaelesh technologies. With how the building cost scale and the bonus per level players who selected Kaelesh as lifeform on their planets will receive an interesting option to further invest into to boost their explorer and general Kaelesh lifeform technologies.
Budynek dostal premie do badań, ale tylko do badań kaleszow.
Sprawdziłem sobie na alfie, na poziomie 40 klonatorium daje 10% boostu do badań.
Tak sobie myślę, mimo tej zmiany dalej kaleszowie nie są atrakcyjni przy wyborze rasy, nawet na początku uni, dalej brak boostu do wydobycia, badania zwiększające lf ograniczone do kaleszow. Wydaje mi się, żeby kaleszowie byli bardziej atrakcyjni przy wyborze, GF musiałby zwiększyć boost badań lf o inne rasy plus/i dodać jakiś boost do wydobycia.
zgadza się są troszkę lepsi niż byli niedawno
i nie ma aż takiego bólu tyłka dla tych którzy rozwinęli ich nie rozumiejąc wcześniej form życia
ale nada są słabi
choć dl kogoś kto lata ekspy są trochę lepsi niż roctaile a nadal słabsi niż reszta
takie małe pocieszenie
może coś jeszcze się zmieni w przyszłości