Widzę tu same zdobycze z ekspedycji; Witu pewnie chomikował zamiast przetapiać u Brodacza ![]()
Życzenia wszystkiego dobrego dla obu.
Widzę tu same zdobycze z ekspedycji; Witu pewnie chomikował zamiast przetapiać u Brodacza ![]()
Życzenia wszystkiego dobrego dla obu.
bobro vs. rozowy kocyk zaglady ~ 0%
cr-pl-163-421a5794d1a038dd2b5c26a2129fa15eb7a27cd6
Dnia 01-04-2026 09:26:31 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor bobro [Amigos]
Agresor przejął:
2.192.557 Metalu, 847.402 Kryształu i 258.292 Deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 0 jednostek.
At these space coordinates now float 0 metal, 0 crystal and 0 deuterium.
Agresor przejął łącznie 3.298.251 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 0%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 2.192.557
Kryształ: 847.402
Deuter: 258.292
agresor zyskał łącznie 3.298.251 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.192.557
Kryształ: -847.402
Deuter: -258.292
obrońca stracił łącznie 3.298.251 jednostek.
W końcu prawdziwe starcia tytanów, a nie wróbelków albo tytanów z wróbelkami. Graty dla obu.
Piękna konkluzja, Panowie. Dziękuję, że do tego doszliśta. Jestem za. I żeby na docelowym był złom z obrony i brak ładowności sond.
Tylko fuzyjna:

brzmi jak błąd jakiś
Jak to co? Oglądałem galę mistrzów w łyżwiarstwie figurowym, bo żona beze mnie by tego nie obejrzała - takie tam rodzinne układy. I w czasie oglądania spotkały się floty ekspedycyjna i surowcowa na jednym księżycu, a Józek akurat to wypatrzył, poleciał i mnie okradł.
Akcja czysta jak łza, tak jak Jokera parę miesięcy temu. U nas, na Kalyke, nie ma takich ciemnych akcji jak na U68 ![]()
Graty Józek, jeszcze raz. Ja nic nie straciłem, bo z portfela mi nie ubyło ![]()
Nie, w poprzednim był sztab i można było więcej nagród zgarnąć. Spin ma tym razem rację ![]()
(...) Bo ja do teraz zebrałem 335k, tyle że ja zrobiłem 855 ekspów w tym czasie.
Nieźle; ja 431 ekspów i 180k anty, więc statystycznie podobnie, ale połowa ![]()
Natomiast u mnie 130k, więc około 3,5 dyszponga zaoszczędzone, a jeszcze dziś i jutro trwa.
Ej, dzisiaj, o dziwo, wpadają jak zwykle - 15 trafień, razem na 62k
mnie marnym 100% nie skuszą
Podstawił się pod jego Gęsiny a ja że jestem mały byłem zmuszony Zawrocić, a on po prostu skasował te 4k, przy powrocie 2k GSów zawrócił Zatrzymaj
Trochę wyjaśniłeś, trochę nie, trochę dodał Tomex, trochę rozumiem, o resztę dopytam Rafiego ![]()
A weź mi to teraz jeszcze raz przetłumacz:
QuoteAle niestety nasze działania zostały zauwazone przez Tomexa
Gdzie zniszczył podstawiając sie u Rafała na zatrzymaj Gęsiny z powrotu (fala 4k)
ale drugą fale darował
Podstawił się i zniszczył Was czy podstawił się i zniszczył coś innego?
Staram się zrozumieć.
Dziękuję, chłopaki; faktycznie przez Imperium najłatwiej
Dobra. A jak zapomniałem jaką rasę miałem wcześniej to można to jakoś sprawdzić? Czy muszę strzelać w ciemno i jak nie trafię to dwa dni czekam na kolejną zmianę?
Dzisiaj po zakończeniu eventu z anty w trzech falach ekspedycji dostałem tyle ekspów z anty, co przez cały jeden dzień w trakcie eventu
Haha, u mnie też sypnęło zaraz po północy ![]()
przez kilka ostatnich dni 2-5% trafień anty, dzisiaj 16,5% ![]()
U was też w trakcie eventu przestały wpadać ekspy z anty ? Na każdą turę zawsze te 2/3 ekspy z anty wracały a teraz 3x15 slotów i żadnej anty 😅
U mnie to już od dawna zauważalne było. Poza wydarzeniem prawie w każdej fali wpadała antymateria, a w trakcie trwania chyba 9x rzadziej
ja mam dzisiaj 1580, wczoraj 2320
Does this forum work?
No