nie da sie przeniesc konta z bermudy
Temat zbiorczy dla Uniwersów Testowych
-
-
jesli mozna urlop dezaktywować od razu to dlaczego nie moge go wylaczyc?
wlaczony 2 dni temu
-
nie da sie przeniesc konta z bermudy
Gdzie chcesz je przenieść?
-
nie chce przenosic
odpisywalam baronowi ze sie nie da z bermudy przeniesc konta
-
jesli mozna urlop dezaktywować od razu to dlaczego nie moge go wylaczyc?
wlaczony 2 dni temu
Zakładam, że chodzi o nowe aktywowane urlopy.
Minął już czas do dezaktywacji?
-
nie minal jeszcze
jesli tak to ok ;p
-
Sprzedam taki mały protip.
Prosisz kogoś znajomego co jest wysoko w top aby skopiował swoje konto na Alphe, na tamtym lobby robi kod do przeniesienia i daje ten kod tobie. Po oddaniu konta może ponownie skopiować swoje konto na Alphe i oddać komuś innemu, lub samemu zrobić 20 kopii swojego konta (serwer tylko nie pozwala siebie atakować, zabezpieczenie multi)
-
Widać w punktach, że ponad połowa kont na Alphie ma swoje duplikaty, choć jednym wychodzi to bardziej, a innym mniej udolnie. Multi na pewno mniej rzuca się w oczy, jeżeli nie tylko zbuduje się poziom laserowej, ale też kupi się coś u licytatora nie płacąc surowcami.
-
Działa Wam Alpha? Od kilku godzin nie mogę się zalogować, bo jakiś błąd się okuruje :O
-
nie działa,
a co najlepsze podczas próby zalogowania pokazuje, że jest 14 osób online, a nikomu z moich znajomych też nie działa
-
U mnie też nie działa.Przy próbie logowania pojawia się "wystąpił błąd".Już myślałem,że to ban...
-
Wiadomo coś czemu alpha nie działa bo valhala nie umie skopiować 10 konta
-
-
Podobno są świadomi problemów i przez weekend nic nie zrobią, ciekawe tylko co się stanie kiedy konto mi zszarzeje i kkk floty ktoś zgarnie... bo logować się raz da a raz nie, zależy od konta.
QuoteI don't have any more information than that at the moment, but I highly doubt there will be any action before Monday in any case.
-
-
Działa to już czy nie bo widzę po 12 osób online a ja się zalogować nie umiem
-
"An error has occured!" czarne na białym tle
-
U mnie też nie działa, a w dniu dzisiejszym mija tydzień od "nieudanej" aktualizacji i wszyscy, którzy mają problem z zalogowaniem się, zrobią się nieaktywni.
Skoro wiadomo od tygodnia, że nie można wejść to powinna być od razu założona blokada ataków.
Mieli się tym problemem zająć w środę 4.10, mamy piątek 6.10 i dalej nic.
-
wg podanych nam informacji logowanie powinno juz dzialac.
-
nie działa