No to się zaczyna, sklepu ni ma

Sklep z artefaktami
-
-
jak ni ma ?
-
Ta strona nie działa
Serwer s189-pl.ogame.gameforge.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
-
Faktycznie chwilowo nie działa na Herkulesie, a u ciebie nestu widzę że masz 0 misji z bonusem, co też jest błedem bo nie uwierzę, że wylatałeś w kilka minut 120 misji. U mnie na lirze wszystko gra.
Takie rzeczy się zgłasza w błedach i warto sie bardziej wysilic w opisaniu problemu, a nie jak Spindoktor.
-
Faktycznie chwilowo nie działa na Herkulesie, a u ciebie nestu widzę że masz 0 misji z bonusem, co też jest błedem bo nie uwierzę, że wylatałeś w kilka minut 120 misji.
Takie rzeczy się zgłasza w błedach i warto sie bardziej wysilic w opisaniu problemu, a nie jak Spindoktor.
po chwili też to zauważyłem, że nie mam bonusowych, wylatałem 49 misji od startu eventu
-
-
nestu a nie pisałam, że cyrk znowu? A dziś jakieś udogodnienia mają być, matko jedyna
pisałaś, że sklep nie działał, ale jednak działał
-
nestu a nie pisałam, że cyrk znowu? A dziś jakieś udogodnienia mają być, matko jedyna
pisałaś, że sklep nie działał, ale jednak działał
Chyba jednak nie na wszystkich serwerach, i chyba nie tak, jak powinno być, poczytaj posty wyżej
-
nie dziala strona sie nie laduje ze sklepem
-
nie dziala strona sie nie laduje ze sklepem
Potwierdzam, w dalszym ciągu lipa.
-
Zarówno niedziałający na niektórych uni sklep, jak i brak bonusowych lotów zostały zgłoszone na międzynarodowym community, mam nadzieję że fix już dziś poleci
-
Sprawa została zgłoszona, czekamy na reakcję GF.
-
Sprawa została zgłoszona, czekamy na reakcję GF.
Reakcja GF - jak na zdjęciu, więcej zrobionych mam jak jest limit a jeszcze mam dodatkowe "bonusowe" odkrycia
-
Kontynuując temat sklepu, ten przedmiot - komputer ekspedycyjny... ktoś się orientuje ile on daje niby tej zwiększonej szansy na lepsze wyniki ekspedycji?
Lepsze wyniki to rozumiem że nie zwiększa szansy na pozytywny event tylko na sam wynik czyli więcej sury/statków/anty. Ale ile % daje tego bonusu? Wiem że za dużo wymagam od GF, i tak dobrze że w ogóle da się zalogować do gry ale chociaż minimalne info jakiekolwiek byłoby fajnie
(a może jest gdzieś jakieś info ale jestem ślepy?)
jak jest event ze 'zwiększoną szansą znalezienia przedmiotów' na ekspedycjach to z reguły znajduję z 1-2 max podczas całego eventu więc pewnie to też jest przedmiot bez żadnego pokrycia - ale może ktoś ma większą wiedzę na ten temat
-
Kontynuując temat sklepu, ten przedmiot - komputer ekspedycyjny... ktoś się orientuje ile on daje niby tej zwiększonej szansy na lepsze wyniki ekspedycji?
Lepsze wyniki to rozumiem że nie zwiększa szansy na pozytywny event tylko na sam wynik czyli więcej sury/statków/anty. Ale ile % daje tego bonusu? Wiem że za dużo wymagam od GF, i tak dobrze że w ogóle da się zalogować do gry ale chociaż minimalne info jakiekolwiek byłoby fajnie
(a może jest gdzieś jakieś info ale jestem ślepy?)
jak jest event ze 'zwiększoną szansą znalezienia przedmiotów' na ekspedycjach to z reguły znajduję z 1-2 max podczas całego eventu więc pewnie to też jest przedmiot bez żadnego pokrycia - ale może ktoś ma większą wiedzę na ten temat
jest zupełnie odwrotnie - masz więcej pozytywnych eventów, czyli większa szansa na surę, statki czy każdy inny pozytywny event zwał jak zwał. Odpal, lataj na expa i zobaczysz .
Co do większej ilości surowców - na to masz osobny przedmiot - 10% więcej, jak w ostatnim evencie logowania, 20% jak w tym z artefaktami. One zwiekszają ci "maxa" surwca co za tym idzie dostajesz ich większe ilości. Ogamei Infinity w ostatnich wersjach stable i early / beta wliczają go juz wiec możesz sobie sprawdzić po jego odpaleniu o ile "ci max" wzrośnie.
-
Btw kto wymyślił że to się będzie nazywać Sklep z artefaktami?
Artefakty są tam walutą a nie towarem. W realu nie chodzimy do sklepu z pieniędzmi.
Chyba że do kantoru
-
W realu nie chodzimy do sklepu z pieniędzmi.
To może: Antykwariat artefatków, albo po prostu Lombard artefatków
-
Artefaktorium- Antykwariat Niezwykłości
-
SERIO, KTO ROBI TĘ GRĘ? I czy oni graja w to w ogóle?
Płacić 1800 aetefaktów za 1000 artefaktów, jaki to sens jest?
Nawet ze sztabem to nie ma sensu to ta zmiana na generała przepada za 5 den.
Totalnie bez sensu.
-
SERIO, KTO ROBI TĘ GRĘ? I czy oni graja w to w ogóle?
Płacić 1800 aetefaktów za 1000 artefaktów, jaki to sens jest?
Nawet ze sztabem to nie ma sensu to ta zmiana na generała przepada za 5 den.
Totalnie bez sensu.
Nie wszystkie nagrody są super sensowne ale boosty do ekspedycji są dla dużej części graczy duuuuużo więcej warte niż kilka smętnych artefaktów
Tym bardziej że event daje trochę boosta do ich gruntowania. Więc nawet jeśli nie planujesz ich wydać w sklepie to łatwiej Ci je uzbierać do badań