Majs ja chyba jeszcze nigdy nie widziałem tyle miłych komentarzy pod Twoim ST
Graty starcia, zrobiłeś dzień sporej grupie graczy i masz nosa co do Nalima
Lecisz dalej
To zależy komu bęcki padły, jak widać Nalim nielubiany gość ![]()
Majs ja chyba jeszcze nigdy nie widziałem tyle miłych komentarzy pod Twoim ST
Graty starcia, zrobiłeś dzień sporej grupie graczy i masz nosa co do Nalima
Lecisz dalej
To zależy komu bęcki padły, jak widać Nalim nielubiany gość ![]()
A nalim znów siedzi ![]()
A u mnie jutro L4 bo mi się nie chce do pracy iść ![]()
oj tam, oj tam
Tak czy inaczej wygrałam ![]()
A ja mam pytanie - czy komuś znikło coś z EQ z ostatniego eventy sklepu z artefaktami?
Bo mi wczoraj znikła paczka surowców. Jestem pewien, że z rana miała jeszcze 1d i 20h na liczniku aż przepadnie, a późnym wieczorem już tej paczki nie było.
Ja rozpakowałam i nie dostałam nic, krew w piach
Nogi mnie bolą ![]()
Bez kitu ta wersja to dramat. Jak będą wprowadzać 14.x to trzeba będzie wbić urlop i wrócić jak już wszystko wróci do normy, bo szkoda nerwów.
A nie przyszło ci do głowy że 13-ka jest pechowa? ![]()
![]()
![]()
Brawo, najbardziej irytujący gracz na całym uni dostał małego złoma. Czekamy na więcej- pamiętajcie że Nalim schodzi z urlopu średnio co 2-3 dni
I tylko na 2-3 h, szczególnie nad ranem, wielokrotnie skanował o tej porze ![]()
Brawo ty, w końcu skoczek dostał za swoje, że udało ci się przy tych problemach z atakami. Graty ![]()
Nawet dopalaczy nie można uruchomić
Własnej floty na transport tez nie można wysłać ✖BłądStart się nie powiódł. Flot nie może wystartować. Spróbuj później ponownie.
✖BłądWystąpił noieznany błąd. Niestety ostatnio podjęte działanie nie może zostać zrealizowane!\BłądWystąpił nieznany błąd. Niestety ostatnio podjęte działanie oże zostać zrealizowane!
Se wlazłam dzis a tu poszpiegować nie można, zaatakować tez nie, raz jest raz nie ma, loteria
Aj tam, przyszły tydzień mam krótszy o 1 dzień i będzie czwartek, czwarteczek, czwartunio ![]()
Wykorzystany ostatni śnieżny weekend
Mało ci sniegu???
Macie, macie, wkurzające, bo jak masz np. 7 sek na spakowanie floty i ucieczkę, to raczej nie ma szans, przy budynkach tez tak bywa, nie można budować, bo na tej planecie coś się dzieje, im więcej obrazków na grze tym gorsza jakość gry