Nie mamy dat łączeń uniwersów póki co

Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Daty nie ma, ale czy są jakieś plany albo rozważania na temat łączenia?
-
Daty nie ma, ale czy są jakieś plany albo rozważania na temat łączenia?
No przecież napisała wyżej. Czy Twój spamerski charakter nigdy się nie zmieni?? typie z tych 3.300 postów połowa to spam. Wie to całe forum...
-
Wierze w Was, że coś wypracujecie
(tak tak wiem to GF decyduje)
Mimo wszystko globalna fuzja to by było coś..
-
No przecież napisała wyżej. C
Ja piszę o planach łączenia, czyli jakie uni, z jakim itp.
Widocznie nie zrozumiałeś typie.
Daty mnie nie interesują, skoro ich nie ma jeszcze.
Sam spamujesz.
-
Majówka się kończy, a wszyscy wciąż czekają cierpliwie(niektórzy już niecierpliwie) na informacje o fuzji.
Prawda jest taka, że wszystkie uni są już od jakiegoś czasu gotowe na fuzje i tylko to je ratuje, bo monotonia i nuda powiewa na większości uni, a takie łączenie to zawsze zastrzyk emocji.
Przydałaby się jakaś możliwość, by wszystkie konta miały możliwość migracji, by nikt nie był zmuszony do pozostania na jakimś danym uni.
Team-wierzymy w Was
-
Dajcie przedmiot, który będzie mógł przenosić na inne uni.
Przedmiot może być płatny, z możliwością zdobycia jednego darmowego dla każdego gracza w nagrodach.
Tak samo jak zmiana klasy.
Będzie każdy zadowolony.
-
Ceres też czeka na fuzję...
-
czy ktoś powiedział fuzja?
-
sie doczekacie
ostatnio byla w maju tamtego roku, a teraz glucha cisza
zostaniecie ze swoimi kontami na wymarlych uni juz po wieki [*]
-
Majówka się kończy, a wszyscy wciąż czekają cierpliwie(niektórzy już niecierpliwie) na informacje o fuzji.
Prawda jest taka, że wszystkie uni są już od jakiegoś czasu gotowe na fuzje i tylko to je ratuje, bo monotonia i nuda powiewa na większości uni, a takie łączenie to zawsze zastrzyk emocji.
Przydałaby się jakaś możliwość, by wszystkie konta miały możliwość migracji, by nikt nie był zmuszony do pozostania na jakimś danym uni.
Team-wierzymy w Was
Nie doczekamy się, gdzieś przewinęła się mi informacja, ale nie pamiętam gdzie że są pogłoski o wakacjach
-
Wakacje za dwa tygodnie więc niebawem dowiemy się co i jak odnośnie fuzji
-
Team-wierzymy w Was
Nie doczekamy się, gdzieś przewinęła się mi informacja, ale nie pamiętam gdzie że są pogłoski o wakacjach
na wakacjie troszke lipa lepiej juz czekac na jesien jak zimno sie robi
-
Wakacje za dwa tygodnie więc niebawem dowiemy się co i jak odnośnie fuzji
Ale nie powiedzieli, o których wakacjach mowa.
-
Zrobią w wakacje bo mają nadzieję, że w tym czasie mniej osób będzie aktywnych to kartoflane serwery wytrzymają obciążenie. A potem wiadomo wykopki to dodadzą coś mocy 😁
-
Fuzja w wakacje? W wakacje będę zajęty whisky.