Doku na pewno już nie dadzą, biorąc pod uwagę jak namieszałoby to w statystykach.
Posts by wampek
-
-
Skolonizuj planetę - pierwszy raz widzę to zadanie
Nowe uni, czy stare?
-
czy ktoś poza robieniem grawitonów korzysta?
Jeszcze terraformery
No ale z import/ eksport tyle tego badziewia jest, że na każdy poziom można osobny dopalacz poświęcać.
-
The buildings tasks for example works if you deconstruct the said building and then cancel the deconstruction as well as actually building it so that helps cut the cost by a huge amount.
That is really the only one I can think of you may have trouble with but I have mines in 40's level range and don't seem to have any issue.
While I can't give you an "official statement" I can say that you have been able to deconstruct and it counts since the reward system released.
There will be no sanctions for doing this as it's not 'cheating' and we have had no word that it is not supposed to work this way, so feel free to do it.
Ciekawe i przydatne, jeśli ktoś nie wiedział - zamiast budować można wyburzać.
Ty no ale to już wiadome było jakiś czas. Ktoś o tym nie wiedział ?
Bo co jak ktoś ma kris wszędzie na 43, i nie nazbierasz na kolejny do jutra. To jak taki problem rozwiązać ?
-
Cruciatus
Avada Kedavra
Przyznaj się... nie czytałeś książki
-
Tak, chodziło mi o Quirella.
-
Pojawił się ktoś szybciej. Możliwe, że nie został on nigdy dosłownie nazwany "śmierciożercą", ale na pewno był oddanym sługą Voldemorta.
-
Którego z grona śmierciożerców (niekoniecznie czynnego zawodowo) Harry poznał osobiście jako pierwszego.
-
Tiara przydziału?
-
Oczy Lily więc pewnie niebieskie
-
ekspedycji tez nie zalicza
Wszystkie flotowe nie zalicza.
Zadania typu "Wyślij flotę z łącznie: 100 x Mały transporter" zalicza
-
Swoją drogą czwarty poziom nagród to swoisty test na inteligencję.
-
Ja też liczę na to, że dok dostanie kiedyś ~60-70% odzysku, zamiast obecnych 30.
Odzysk z doku zależy od procentu trafiającego na pole zniszczeń. Logiczne jest, że suma dok+pole nie może być większa od 100%
-
I co? Wprowadzili coś ciekawego?
Edit:
A spoko, teraz dopiero zauważyłem, że Art coś tam już nabazgrał.
-
Raczej nie liczyłbym na rozmach podobny do tego z wersji 7.0... poprzednią wersją chwalili się już kilka miesięcy szybciej. Tą natomiast wprowadzają nagle i po cichu.
-
Zadajesz
-
Ja przy ostatnim evencie na anty (trzy tygodnie temu?) pobiłem swój osobisty rekord pod względem ilości trafień.
-
Co otrzymał Ron w nagrodę za nominację na prefekta?
-
Bill, Percy oraz Ron
-
ale stchórzyłeś
W poprzednim poście jasno określiłem, że aki quiz, który polega na prześwietlaniu fraz w google, to nie quiz wiedzy tylko "kto szybciej wygoogluje". Twoje awersje w moim kierunku są dla mnie jasne nie od dziś. Ciesz się, że miałeś raz okazję mnie sprowokować tym "tchórzostwem".
Jesteśmy w dziale offtopic, tak btw
Wychodzę, bawcie się dobrze.
Chcesz lepszego poziomu? To zadaj lepsze pytanie. Nie potrafisz? No to co czepiasz się innych?