U mnie również zero
Posts by wampek
-
-
Większość jednak potrzebną ilość anty zapewne miało... i ta większość przez jakiś czas już zakupów nie zrobi. Zwłaszcza, że chwile wcześniej był event na anty z ekspedycji.
-
Nam pozostaje tylko jakoś te ich niekompetencje przeboleć.
-
Chodzi mi o to że w pewnym sensie nagrody się nie zmieniły... po prostu ktoś dorzucił ekstra 220k anty (-5 za mechanika na 7 dni)
-
Chodzi o zasady, których nie zmienia się w trakcie gry.
A co jeśli ja od początku eventu realizowałem zadania tylko dla tego, ze miałem dostać mechanika na 5 dni?
No za 225k anty to wykupisz go raczej na dłużej niż 5 dni
-
Może zainteresowanie eventem spadło, więc go trochę podrasowali
-
Dobrze, że napisał, bo przynajmniej inni sprawdzą, czy im nagroda została dopisana do konta... nie każdy może zauważyć ubytek
-
Pisze że do dziesiątej to by się zgadzało ;p
w którym miejscu pisze, że do 10??
Pewnie miał na myśli datę (9-10.06)
-
aboratorium dało się wstawić nowe badanie... natomiast nie działa to w drugą stronę.
A może wrzucił ci tylko do kolejki budowania?
Nie, rozpoczęło normalnie badanie.
-
Nie wiem, na ile był to błąd, a na ile część mechaniki, ale w moim przypadku po rozpoczęciu budowy laboratorium dało się wstawić nowe badanie... natomiast nie działa to w drugą stronę.
-
U mnie na 129 ekspedycji 9 trafień (W tym jeden duży event)
-
Doszło by to do tego, że np na lotce bez nanitów by sobie każdy mógł zapchać stocznie gsami i chomikować nieograniczone ilości surki. Bez sensowny pomysł.
Zadam pytanie otwarte.
Czy ktoś pomyślał dlaczego flota i obrona kolejkuje się zabierając z konta surowce od razu i dlaczego przy potwierdzeniu pierwszej kolejki licznik zbudowanych jednostek dodaje ich jednostki na bieżąco?
Czekałem na ten moment, żeby o tym wspomnieć, trochę to trwało. Zna ktoś odpowiedź?
Ponieważ w przeciwnym wypadku wykończyłbyś serwer. Budynków w kolejce jest mało = mało zapytań i "odpisów" surowców. Statków jest dużo = dużo niepotrzebnych obliczeń dla serwera.
-
Dokładnie, Twoja kolej
-
Oto moja propozycja:
Choć uprawiam sport spokojny, gdzie spocić się raczej trudno, nadano mi przydomek "rakieta". W swojej profesji osiągnąłem sukcesów wiele i wiele rekordów dzierżę, a po sam tytuł mistrza świata przez lat ostatnich dziesięć sięgnąłem razy 3, choć w karierze mam ich więcej. Kim jestem?
-
Wszak przecież cmentarz działa bez zarzutów, kolega wczoraj właśnie zaczął grać na nowym serwerze (przeniesione konto).
No ciekawe jakim cudem skoro transfer kont z cmentarza jest od ponad tygodnia wstrzymany.
Wstrzymany nie znaczy że nie działa: Ręczny transfer z Cmentarza tymczasowo niemożliwy
?
Bardziej zastanawiało mnie to jakim cudem przeniósł się jego kolega, niż fakt działania, czy nie działania samego mechanizmu.
-
Coś czułem, że o czymś zapomniałem... wieczorkiem zadam.
-
Wszak przecież cmentarz działa bez zarzutów, kolega wczoraj właśnie zaczął grać na nowym serwerze (przeniesione konto).
No ciekawe jakim cudem skoro transfer kont z cmentarza jest od ponad tygodnia wstrzymany.
-
Eisenhower
-
Ten problem był już wielokrotnie zgłaszany... dzieje się tak od wprowadzenia wersji 7.0. Niegdyś jednak występował on epizodycznie, a obecnie w moim przypadku surowce są podwajane praktycznie codziennie.
-
W moim przypadku za wykonanie wszystkich zadań dodało do konta łącznie 1440 trytu (z aktywnym sztabem)