Posts by AD ASTRA

Bardzo dziwne, u mnie znaczaco spadly, przy maxie jaki moge miec 457kk ze 3 razy od wejscia patcha weszło ledwo 100kk, gdzie wczesniej przynajmniej raz dziennie bylo ponad 200 kk lub wiecej. Floty tez zdecydowanie mniej wpada niz wpadalo. Za do zdecydowanie wiecej pustych eksp wraca niz to miało miejsce przed wprowadzeniem feralnego patcha

Pomijam wyglad bo jest okropny, ale nie da sie wyslac jakiegokolwiek ataku, bo albo mieli i nie przechodzi dalej, albo wyskakuje komunikat o przekroczonej ilosci atakow pomimo nie wyslanego ani jednego na tego czy jakiegkolowiek innego

Wklejam moje badania do lf, mojego osttanie maxa ktory przylecial i osttanie.. moja pojemnosc na ta chwile do tego ile moge pozyskac z jednej ekspy.. oczywiscie to sie zmienia w miare rozwoju badan,

kkWNwKrelC~VQmDarubKWKf7NvKurB JC_2UhujPPZk3jfjR7utprlw0_klPH HJd5dLVjCvbsN0AH3ux3ZNwMybnk3P

toś wczoraj popłyneła :P w jednej partii ekspów 800 kk przyleciało :) Gratulacje :) czekam na 500 kk pierwsze ;p

Cmentarz obecnie to jakiś smiech na sali, człowiek wszedł na cmentarz przed wprowadzeniem tej durnej zasady ze od którejś tam wersji można przejść tylko na macierzyste uniwersum. A co z ludźmi którzy na cmentarz przeszli wcześniej ?? Tych sie poprostu zlało ciepłym moczem, na tickety odpisuje sie pierdoły jedne i te same. Dlaczego nie mozna przejsc na unne uni tj. inny kraj? przeciez nadal obowiazuje zasada top 20 i wieku uniwersum. To nic nie zmienia kompletnie, to jest plucie graczom w twarz i jeszcze pierdzielenie im ze to deszcz pada. Art  Ruda ? Długo bedziecie nas robic w bambuko?

Mnie zastanawia przypadek taki, jak komuś konto przeskoczyło na cmentarz przed wprowadzeniem wersji 10, i powiedzmy za 2 tygodnie zostanie wprowadzona wersja 10 na wszystkie uniwersa, czy będę mógł wejść moim kontem na jakieś uni ???

Głównym parametrem dla uniwersów są prędkości wojenne. Zawsze można ankietę zrobić i ją przegłosować.

Nie zaśmiecałabym tematu sprawami które nie dotyczą Gaspry.

ta wy to pokazaliście jak umiecie robić ankiety, w jedyny słuszny sposób, jak ponad 70% było za zmiana parametrów rosy to powiedzieliście taki [ciach]. bo nie ma 80% co to za ankieta gdzie większość zainteresowanych jest zlewana przez was??? Jesteście zwykłe nieudaczniki i tyle, a jak nie wiecie jak wybrnać z czegoś to wymyślacie jakieś nowe brednie w stylu prędkości wojennych. Czyli nic się nie zmieniło dalej jesteście daremni i nie umiecie się przyznać do błędu który szło bardzo łatwo naprawic

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

Aktualnie list pustyni na uni rosalind. proponuje przesledziec jego historie gry;p paczki mu zycie uratowaly wczesniej szaraczek jakich na uni mnóstwo ;p

Wszyscy jestesmy za!, tylko taka mozliwosc by pokazała nieudolnosc i jak bardzo daremny jest nasz team! Tak prawda w oczy kole, na docelowym uni na ktory nas wcisliscie na sile zeby komus zrobic dobrze zostala by garsteczka graczy bo prawda jest taka ze wiekszosc wcale tu nie chce byc! Zjebaliscie wszystkie parametry jakie wybralismy jak zaczynalismy zaczynajac od predkosci flot, a konczac na ladownosci sond. I co zrobiliscie w tej kwestii?? NIC Bo jestescie blaznami, pajacami którzy robia tutaj za google translator. Problem mialem to co? napisz do centali bo nie umieliscie mi go rozwiazac... (W centrali zajelo im to niecala dobę) Gracze Cetus czują sie jakby stado murzynów wykorzystywalo nas seksualnie a wy sie smiejecie bo waszym czlonkom- członkom teamu takie cos pasuje bo graja tutaj i sa akurat w tej uprzywilejowanej pozycji... pozycji graczy z starszych uni.. co nie Ruda ???

Kolejny raz @team pokazduje jak nas ma d.pie... Zdecydowana większość graczy uniwersum którzy grają zdecydowali, że chcą zmiany prędkości a jaśnie nam panujący Art  smoki mają to w dupie... 69% do jasnej cholery powiedziało, że chcą zmiany mogę się założyć, że wśród głosujących byli również starzy gracze uniwersum... Po co się tak czaicie? powiedzcie lepiej, że my was nie obchodzimy i macie nas za dojnych debili...

smoki Ruda  Art co to ma być za ankieta ze 80% głosów ma być oddane ?? Nie róbcie sobie jaj z pogrzebu… jak się wybiera prezydenta to jak nie ma frekwencji 50% to nie przypominam sobie ze wybory się unieważnia… poza tym nie mam możliwości wzięcia udziału w ankiecie…

Rozumiem ze to grająca Ruda na serwerze się przyczyniła do ustawień ankiety ?? Bo już tu wszystkich ustawia po kątach…