Posts by AD ASTRA
-
-
Brawo, piękna zemsta za gracza Janice/ sojusznika/ kolegę
-
O coś się ruszyło, szkoda tylko, że nie da się na koncie sciągnąć urlopu... Pomimo, że konto jest na urlopie od ponad półtorej tygodnia urlop będę mógł ściągnąć dopiero 18.03. To jakaś kpina jest Normalnie jak zlikwidujecie jeden problem to pojawiają się kolejne błędy...
I chciałbym zapytać gdzie jakieś "zadośćuczynienie" za stracone dni??? Nawet głupiego przepraszam gracze od was nie usłyszeli tylko ściskanie błędów na innych.
A mojego nicku też już nie mogę używać bo pisze, że zajęty pomimo, że zaraz po przenosinach mogłem go normalnie używać
-
GF uznało ze UF zakończyło się powodzeniem, miała wyjść dziś poprawka która wkoncu przywróci konta które sami zepsuli i co ?? Ciiiiii, może zapomną... Ciiii nic nie mówimy...
Poprawka ma się pojawić o 14:00 jako, że na oficjalne info GF będziemy czekać, więc daj znać czy zmieniło się coś na twoim koncie po wgraniu poprawki.
Nic się nie zmieniło bo poprawki jak nie było tak nie ma dalej, tak jak i informacji żadnych... No i support najlepiej tez ma awarie... Sami się pogrążają w swoich kłamstwach o pomyśle na naprawę swojej nieudolności i niekompetencji
Aktualizacja została przesunięta na poniedziałek, 14:00.
Dobrze, że nie napisał który poniedziałek
-
GF uznało ze UF zakończyło się powodzeniem, miała wyjść dziś poprawka która wkoncu przywróci konta które sami zepsuli i co ?? Ciiiiii, może zapomną... Ciiii nic nie mówimy...
-
Niestety jesteście jako team częścią GF- ich przedstawicielami wiec żale możemy „wylewać” na was jako przedstawicieli GF
Przedstawiciel dostaje pensję.
Team jest na wolontariacie.
Oczywiście możesz wylewać żale na team tylko czy to coś zmieni? Nic nie zmieni. Team zgłaszał swoje obawy przed wersją 7. I co? GF posłuchało? GF tak słucha teamu że potrzebny był ponad rok. Jednak to team cały bałagan sprzątał. Szczególnie jak gracze klonowali surowce i rozsyłali po wszystkich kontach żeby było zabawniej.
Gdzie jest napisane ze przedstawiciel dostaje pensje? Team ogame.pl to przedstawiciel GF- ogame na dany serwer( kraj) wiec nie odwracajcie kota ogonem. Jednak coś potraficie/ możecie skoro sprzątacie po bugach... Ja nie wymagam cudów ja chce konkretów...
-
ta wszystkie info przekazujecie? Gdzie sie pytam? Zamiast na oficjalnym forum to art pisze sobie po discordzie, i ja nadal nie wiem dlaczego poprawka nie została wgrana albo jak zostały napisane „wgrywanie zostało wstrzymane” Niestety jesteście jako team częścią GF- ich przedstawicielami wiec żale możemy „wylewać” na was jako przedstawicieli GF
-
uni 21 nick maximus1234 później GKS Jastrzębie ;p
Współ-zakładałem sojusz SG1 wraz z APT PUPILEM
-
Wdrożenie poprawki zostało wstrzymane.
Czekamy na dalsze informacje.
A to ci niespodzianka😂 Przecież to co robicie jako team jest juz żałosne, I nie gadajcie mi tutaj ze nie mam prawa krytykować tych ludzi/firmy bo to nie ich wina... Niestety ale są częścią teamu wiec jest to tez ich wina, Wstyd was powinien być za ta konine która jest tutaj odwolana. Jak mozna włączyć event jak macie graczy pobugowanych??? I najważniejsze jak mozna zainteresowanych nie informować na temat kroków jakie są czynione w ich sprawie skoro sie denerwują juz od ponad tygodnia? Zlewanie nas graczy myśląc jakoś to bedzie, pojęczą i przestaną, Macie nas w przysłowiowej dupie tak jak i nasze konta. A na rekompensatę dostaniemy 2 paczki surki i się cieszmy.....
A teraz, że mamy kolejny weekend jaśnie państwo nie pracuje w GF to walić was poczekajcie do poniedziałku- może wam wtedy to naprawimy ( tylko nie napiszemy do którego poniedziałku)
ŻENADA WSTYDŹCIE SIĘ!!!
-
Cała ta fuzja to jest jedno wielkie nieporozumienie, błąd na błędzie, ludzie już tydzień nie mogą grać i dalej nie wiadomo kiedy i czy wogóle będą mogli grać, pomijam już że straciliśmy tydzień do czołówki, a konta pospadały o prawie 100 miejsc. uniwersa docelowe też z całym szacunkiem są wybrane z przysłowiowej"dupy" uniwersa łączone powinny mieć takie same albo praktycznie identyczne parametry i zasady na nich panujące (mówię tutaj o ładowności sond, prędkościach flot itp), a najgorsze jest to, że całe to GF ma nas totalnie w dupie ( bo jak inaczej nazwać brak oficjalnych informacji o przewidywanym czasie naprawy błędów, albo jakimkolwiek zadość uczynieniu za poniesione straty) Ogólnie Kpina i w normalnej firmie by to nie przeszło bo już ktoś by za to "beknął"
-
art — Wczoraj o 17:21
zbugowane konta powinny juz zostac zablokowane
Beljal — Wczoraj o 17:26
Konto zostało zablokowane i zniknęło z lobby
art — Wczoraj o 17:27
prawidlowo.
+
Info zamieszczam, będąc na Discord (zapraszam gorąco).
Obecny status to: prace w toku. Część kont została już 'zagarnięta', aby mogła zostać ponownie odtworzona.
Zgodnie z powyższym działanie prawidłowe.
Powinno zniknąć z lobby.
Ja cały czas jestem ciekawy jak GF ma zamiar wynagrodzić graczom ten stracony czas... Może Art się coś orientuje?
-
Ja się pytam gdzie jest moje konto? Rano było jeszcze na urlopie zgodnie z zaleceniami Arta a obecnie moge grać na nowym jak go sobie założę... Co to [ciach] ma być ? Naprawa po [ciach]
Moderator Ruda:
Pseudocenzura -
Każdy ma prawo pytać o ile nie znalazł odpowiedzi.
Często jednak idzie się na skróty.
Cieszę się że sprawa została wyjaśniona, czekamy na kolejną partię migracji
I naprawdę błędów wraz z zadość uczynieniem...
-
Jeśli były takie błędy to trzeba było urlop i czekać aż naprawią błąd jak pisał art. Bo się inaczej strat nie nie odwróci. Nie każdemu paczki pomogą w tym wypadku. A wiadomo co z fuzją dalej? Czy już błędy naprawione i czy od jutra ruszą kolejne? Bo jutro 10 jak by nie było.
Bredzisz człowieku, mam urlop od 5 dni i co ?? nic żadnych konkretnych informacji, straciła 3 dni dopalacza ekspedycji, plus sztab, ile straciłem surowców cieżko wyliczyć ale bardzo dużo, pomijam ze cała reszta graczy zaczyna mi odjeżdżać. A ty mi tu wyjeżdżasz o urlopie- mam i co ?
-
Nie wiem jak to będzie wyglądało bo jak wiadomo- nic nie wiadomo, ale gracze nadal czekają na naprawę błędu, i tak już od 5 dni... Pominę ile straciłem surowców przez ten czas
-
Mam małą aktualizację sytuacji dla osób z utraconymi księżycami.
Jest obecnie przygotowywana możliwość dokonania ponownej fuzji dla kont, których dotknął wspomniany błąd. Według oceny programisty, przypadków jest w sumie 100 na wszystkie trwające obecnie fuzje.
Niestety nie wiem, czy wdrożenie rozwiązania nastąpi dziś. Wszelkie niedogodności z tym związane będę rozpatrywał w Systemie zgłoszeń, jak tylko pojawią się stosowne ustalenia.
Błąd powstał w wyniku najnowszej aktualizacji, której wycofanie pozwoliło na dalsze bezproblemowe migracje kont.
Miejmy nadzieję, że wiecej problemów już nie będzie
Nie do konca rozumiem, możesz wyjaśnić jak można ponownie zrobić fuzje? skoro już mam przeniesione konto na docelowy serwer?
Czy fuzja zostanie cofnięta i mam ja wykonać jeszcze raz? Co jeśli moje koordynator będą zajęte?
-
A ja chciałem zapytać kogoś z administracji lub Art co z obecnym błędem przenoszenia księżyców ? Mijają już 2 dni i dalej nie ma żadnych informacji na ten temat. Jedynie co wiemy to to ze księżyce zostały pokasowane wraz z planetami i flotami, jak macie zamiar to naprawić u najważniejsze pytanie kiedy ?
Na discu:
art Wczoraj o 18:08
prace trwają, ale zapewne do poniedziałku nic się już nie zmieni
Gameforge w weekend ma wolne.
ale ruchy administracji mnie przerastaja.
Odróżniaj administrację od gameforge. Wszystkie żale i uwagi powinny być kierowane do GF.
fajnie, miało to trwać dzień pozniej kolejny a teraz jeszcze cały weekend, kto mi odda surowce za te dni i odda te 4 dni dopalacza w postaci dodatkowych 3 slotów ekspedycji?
-
A ja chciałem zapytać kogoś z administracji lub Art co z obecnym błędem przenoszenia księżyców ? Mijają już 2 dni i dalej nie ma żadnych informacji na ten temat. Jedynie co wiemy to to ze księżyce zostały pokasowane wraz z planetami i flotami, jak macie zamiar to naprawić u najważniejsze pytanie kiedy ?
-
Mnie wystarczy naprawa błędów z moonami, wtedy będę mógł wrócić do gry bo póki co nie mam czy za bardzo grać
-
wg mnie UF to akurat jedna z lepszych rzeczy w tej grze.
Wiadomo gorsza niż dok ale jednak
Była by to całkiem dobra sprawa jakby działała jakoś normalnie, i uniwersa łączone miałyby te same zasady