Postanowiłem że będę tutaj dodawał te śmiechu warte odpowiedzi z supportu, bo to zaczynają być jakieś jaja chyba.
wczoraj dostałem taka odpowiedz na to, że nie mogę się zalogować:
"Proszę wyczyścić cookies i pamięć podręczną przeglądarki i spróbowac zalogowac się z innego IP."
Z poważaniem,
kruszynka
Super Operator Gry
Moja odpowiedz brzmiała następująco:
"
Wyczyściłem nie tylko cookies, ale również cały komputer, ba próbowałem zalogować się zarówno na innych komputerach pod innym ip jak również znajdujące się w całkowicie innych miejscach oraz korzystajacych z całkowicie innych sieci internetowych. Urządzenia również próbowałem różne: telefony, tablety, komputery, dzisiaj nawet na tv próbowałem się zalogować i nadal mam ten sam komunikat i błąd... Problem trwa już 6 dzień i nadal nikt nie potrafi mi pomóc odzyskać swojego konta, nie mówię już o stratach jakie poniosłem w związku z przymusowym urlopem..."
Na to dzisiaj dostałem kolejną standardową odpowiedź którą chyba dostali również osoby które miały problemy z wyborem polskiej waluty:
"System bezpieczeństwa pokazuje, że próbowałeś uzyskać dostęp do gry za pomocą połączenia proxy/VPN. Należy pamiętać, że nie jest to dozwolone w naszych Warunkach świadczenia usług, jak określono w punkcie 3.2.5: „Niedozwolone jest korzystanie z usług Gameforge za pośrednictwem usług anonimizacji lub podobnych środków, które mogą ukrywać lub ukrywać prawdziwy adres IP lub pochodzenie użytkownika”.
Aby ponownie uzyskać dostęp do gry, musisz wyłączyć serwer proxy/VPN. Po wykonaniu tej czynności dostęp zostanie przyznany automatycznie."
Z poważaniem,
kruszynka
Super Operator Gry
To są za przeproszeniem jakieś kur.a jaja... Nie mam na komputerze zadnych vpn/proxy programów... Obecnie na komputerze/ telefonie mam standardową przeglądarke safari i firefox... Dodam, że gra nie dzałała ani na safari ani na doinstalowanym firefoxie... Gdzie mam się jeszcze zgłosić?? Bo zaczyna mnie to wpieniać masakrycznie. Od tej waszej zje..nej fuzji nic tu kur.a nie działa!!! Nie dość, że zmieniliście nam graczom parametry uni to wrzuciliście nas na uni 3 razy starsze.. teraz na dokładkę jeszcze to.
Weźcie się tam ogarnijcie i zacznijcie coś robić dla graczy! Bo narazie robicie co najwyżej pod siebie...
Art smoki Ruda jej nie proszę bo i tak zleje tamat jak każdy inny w który jest bezpośrednio zaangażowana grając na tym serwerze gdzie przyszła z silniejszego...