AntiGameReborn

• AntiGameReborn 11.0.0

[Bugfix] Fixed 5% steps not being selected as General

[Poprawki] Ulepszona poprawka tła (Menu -> Skórka i użyteczność -> Skórka)

[Poprawka] Naprawiono niedziałający przycisk x10.

[Poprawka] W przypadku niektórych graczy korzystających ze starszych przeglądarek znaczniki w galaktyce nie były wyświetlane.

[Różne] Dodano polyfill Array.toReversed dla starszych przeglądarek, aby naprawić błąd OGame.

[Poprawki] Zmieniono ukrywanie przycisków w galaktyce.

[Poprawka] Naprawiono przesuwanie przycisku budowania

• AntiGameReborn 11.0.2

[Poprawka] Poprawki CSS dotyczące ikony anulowania budowy

[Poprawka] Naprawiono nieładowanie rankingów wojskowych w starszych przeglądarkach

[Naprawa błędu] Wyłączone technologie form życia nie są już ustawiane jako technologie aktywne

• Informacja od dev'a AGR:

Wygląda na to, że doszło do nieporozumienia w kwestii rozwoju AGR.

Rozwój AGR nadal trwa, zostanie on naprawiony w obecnej wersji najlepiej jak to możliwe.

Moja wypowiedź miała na celu ogólną krytykę systemu PTS i mówiła głównie o tym, że nie nadaje się on do rozwoju narzędzi i że jako twórcy narzędzi musimy raczej poczekać, aż wersja pojawi się na żywo, aby dostosować nasze narzędzia. A nawet wtedy wersja nie jest ostateczna i nadal jest to uciążliwe. Przepraszam, jeśli moja poprzednia wypowiedź była niejasna.

Tak więc AGR zostanie naprawiony, muszę tylko poprosić o odrobinę cierpliwości, ponieważ obecnie nie ma mnie w domu i nie mogę nad nim pracować.

W międzyczasie chciałbym podziękować wszystkim za ogromne wsparcie, a także wszystkie darowizny, które otrzymałem w tych dniach. Wszyscy wysłaliście Gameforge bardzo jasną wiadomość i obecnie wydaje się, że priorytetem jest dodanie i naprawienie wszystkiego, czego brakowało w narzędziach.

Dzięki i bądźcie czujni na aktualizacje.

Wersja EN:

• AntiGameReborn 11.4.0 has been released:

[Feature] Added option to force select normal shipyard by default

[Polishing] Fixed and improved functionality of x10 button, added mecha shipyard support

[Bugfix] Fix message parsing and spy table

[Bugfix] Fix calculator in fleetdispatch not toggling resources in some cases

[Bugfix] Fix parsing tooltip data (this fixes AGR not being able to read flying fleets)

[Bugfix] Fix changing modes in phalanx (green arrow)

[Bugfix] Fix quick expo button in galaxy not working with AGR

• Witam,

Może ktoś ma taki sam problem jak ja i jest w stanie mi pomóc ?

Rozchodzi się o bezpośrednie przechodzenie do symulatora z raportu szpiegowskiego po kliknięciu tego magicznego przycisku (zaznaczony na zielono poniżej).

68875bf7d5990cd709e90c60cd8ef577.png

Na przeglądarce Firefox zainstalowana najnowsza wersja AGR.

Ustawienia w narzędziach AGR:

aa101c78f62f27fc534071f552bbee3c.png

Niestety za każdym razem przeskakuje mi do nowej karty w przeglądarce ale efekt jest zawsze taki sam :thumbdown:

b6795647ac2364fb78b3f764a9036129.png

Oczywiście otwierając symulator w nowej karcie z zakładki i przyklejając API ręcznie wszystko działa.

Z góry dziękuję za pomoc i sugestię.

Miłego.

• Dodałem linka : https://simulator.ogame-tools.com/

Bez en na końcu i otwiera normalnie ^^

• Dodałem linka : https://simulator.ogame-tools.com/

Bez en na końcu i otwiera normalnie ^^

Dzięki wielkie !

A ja się tyle czasu z tym męczyłem xD

• AntiGameReborn 11.4.1

[Polishing] CSS fixes in Spy table

[Bugfix] Fixed wrong sorting in Spy table for Bandits

[Bugfix] Fixed missiles being counted towards defense

[Feature] Changed Moon icons back to old grey icon

[Bugfix] Fixed construction names not being displayed in Firefox

[Bugfix] Added cap to fuel consumption reduction

[Polishing] Merged vanilla and AGR Discovery button; Discovery button will switch to AGR's one by one sending if the discoveries would exceed the slots that are set to left free in AGR settings (set this to 0 to disable AGR's functionality)

[Polishing/Misc] Alliance class is now read from the Alliance page, players will need to visit the Alliance page to have AGR update the value; AGR does not hide unfunctional buttons in Galaxy anymore

[Bugfix] Readded Trashsim button to short reports

• wprowadzili poprawki, a szpiegowania systemowego nadal w AGR brak :/

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

Polishing] Merged vanilla and AGR Discovery button; Discovery button will switch to AGR's one by one sending if the discoveries would exceed the slots that are set to left free in AGR settings (set this to 0 to disable AGR's functionality)

A da się zrobić tak, żeby jednak zamiast tego z AGR było to z ogejma? To przynajmniej wysyła wszystkie sloty na raz a nie wysyła pojedyńczo i jak się zmieni strone to się dzieją czary?

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• wprowadzili poprawki, a szpiegowania systemowego nadal w AGR brak :/

Wszystko działa normalnie (oczywiście z odpowiednią klasą sojuszu) :o

Spróbowałem nawet bez:

[Polishing/Misc] Alliance class is now read from the Alliance page, players will need to visit the Alliance page to have AGR update the value; AGR does not hide unfunctional buttons in Galaxy anymore

I nadal działa ^^

• dzis juz wszystko dziala jak powinno :)

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• Pytanie

Da się ustawić aby automatycznie wybierało przy atakowaniu sondami prędkość na 10%

zakładka floty w AGR

idziesz do miejsca gdzie jest "atakuj"

wybierasz po prawej od tego sondy szpiegowskie i "Default speed for probe attacks" na prawo od tego ustawiasz 10%

nie sprawdzałem ale powinno działać

Oczywiście nie zapomnij odpowiednio zapisać ustawień :)

• fakt sprawdziłem u mnie też nie działa, obstawiam że błąd dodatku i trzeba by było zgłosić na discordzie twórcy

• Wydano AntiGameReborn 12.0.0:

[Różne] Przeprowadzono migrację AGR do wersji manifestu 3 (jeśli Chrome z jakiegoś powodu wyłączył dla Ciebie AGR, teraz możesz zainstalować go ponownie)

[Poprawka] Naprawiono brak usuwania wiadomości

[Funkcja] Dodano przyciski usuwania z powrotem do tabeli szpiegowskiej

[Poprawka] Naprawiono aktywność w tabeli szpiegów (⁠timer (-1) w tabeli szpiegów)

[Funkcja] Dodano przycisk umożliwiający usuwanie raportów, które już atakujesz

[Poprawka] Naprawiono błędne cienie na liście planet

[Poprawka] Naprawiono brak wyświetlania godziny w pełnym raporcie

[Poprawka] Naprawiono dziwne wyświetlanie zniszczonych księżyców

[Poprawka] Naprawiono duplikację przycisku Sima (

[Poprawka] Naprawiono obrazy księżyca, które nie były wyświetlane na karcie Konto w panelu