Tak naprawili że teraz już nawet raportów z ekspedycji nie dostajemy
[Gra] Ekspedycje - wersja 11.15.0
-
- 11.13.3
- b4el
-
-
Tak naprawili że teraz już nawet raportów z ekspedycji nie dostajemy
Kozaki Naprawde nam pomagaja i ułatwiaja... rzucenie tego wpizdu
-
Według mnie coś się ruszyło, już dziś 3 raporty przekroczyły próg limitu Unii bez FŻ.
No i ilość artefaktów +8000 za fuzję. Miło. -
ale co wam nie pasuje bo ja ciagne takie kokosy z ekspy jak nigdy xD? w jeden dzien leci po 3kkk
ps nasza administracja to wolontariusze, okazcie im troche szacunku, nie maja zadnego realnego wplywu na kod gry...
-
Rzadko korzystam z forum ale tu nie omieszkam dac minusów tym paprakom co to nie sprawdzają a wdrażają badziewie, Gram od wielu lat było dużo wad i napraw tej gry ale teraz to co robia to jet żenujące kiepskie i marne... odechciewa sie.
Potwierdzam spadek wyników z ekspedycjji na Uni 68 . Gram odkrywcą i mam kaleshów rozwinięte FŻ pod odkrywce - spadek wyników jest znaczny ponad połowę max co zysk to 44.3 baniek metalu, deuter nie wchodzi w ogóle. AM jest mniej . Kryształ o polowe mniej.
Flota : efekt żaden wręcz zysków brak jak sondy wpadały po 20 k tak teraz po 500szt max do 2,5k, krązki po 1.5k tak teraz po 120szt.
Dobrze wszystko wszystkim ale nue musi expix floty czy dury po 50kk czy po 400kk za jednym shotem to jest normalna wartosc ktora sie zawsze zdarzala i bedzie zdarzac no nie mow ze ciagle po 1500 krazkow wpada czy po 500 rozpruwaczy czy 1200 niszczycieli wartosc 16kk floty jest calkiem naturalna i zrozumiala raczej bym sie zastanowil czy to co pokazujesz to jeden strzal czy kikla takich wybrykow ktore zawsze sie zdarzaly i zdarzaja
-
Kartezz... Ignorancie nie dowiarku powyżej uwierz.mi te ekspy to ochłapy
Łup
Niszczyciel
72
Pancernik
67
Okręt wojenny
20
Pionier
25
Rozpruwacz
1
Krążownik
1
Ciężki myśliwiec
2
Łup
Sonda szpiegowska
102
Pionier
18
Krążownik
1
Ciężki myśliwiec
2
Łup
Rozpruwacz
38
Pancernik
8
Mały transporter
227
Bombowiec
3
Okręt wojenny
4
Duży transporter
1
W twierdzy było zazwyczaj u mnie 4 /5 razy to więcej minimum
Łup
Krążownik
442
Okręt wojenny
36
Rozpruwacz
6
Pionier
50
Mały transporter
39
Pancernik
3
Sonda szpiegowska
165
Lekki myśliwiec
2
AM wchodzi podstawa standard jak by bonus nie wlaczony a AM wchodziło duzo wiecej:
Łup
Antymateria
358
Zepsuli ekpy na flote!!! I AM w fż nie działają bonusy ewidetnie.
Sura jakas tam wejdzie ale mniejsza niż była.
Generalnie odkrywca dalej jest osłabiony i jest najsłabsza klasa budynek nic nie dał.
-
Ogólnie po kilku dniach obserwacji faktycznie nie trafiam dużych znalezisk (zazwyczaj 1-3 razy na dobę wpadało 280kk metalu z jednej ekspedycji, obecnie najwięcej to 120kk. Pomijam Kryształ i deuter gdyż tam jest raczej stagnacja niezależnie od patcha
Z drugiej strony widzę, iż średni zysk z ekspedycji mi podskoczył i przy wysłaniu 150 ekspedycji mam 2,6-3,0 kkk (M+K+D), przed patchem było to 2,2-2,4kkk.
Badania i boosty FŻ mam raczej marne. -
Bardzo dziwne, u mnie znaczaco spadly, przy maxie jaki moge miec 457kk ze 3 razy od wejscia patcha weszło ledwo 100kk, gdzie wczesniej przynajmniej raz dziennie bylo ponad 200 kk lub wiecej. Floty tez zdecydowanie mniej wpada niz wpadalo. Za do zdecydowanie wiecej pustych eksp wraca niz to miało miejsce przed wprowadzeniem feralnego patcha
-
po co to sie rozpisywać, płakać, skarżyć jak Szanowna Góra ma to daleko w poważaniu od tyg każdy wałkuje to samo, a i tak nic to nie daje..
Może po otwarciu nowego UNI jak hajs sie zgodzi po starcie z AM to może cos z tym zrobią, ale póki co maja Wb*ne
-
Ogólnie po kilku dniach obserwacji faktycznie nie trafiam dużych znalezisk (zazwyczaj 1-3 razy na dobę wpadało 280kk metalu z jednej ekspedycji, obecnie najwięcej to 120kk. Pomijam Kryształ i deuter gdyż tam jest raczej stagnacja niezależnie od patcha
Z drugiej strony widzę, iż średni zysk z ekspedycji mi podskoczył i przy wysłaniu 150 ekspedycji mam 2,6-3,0 kkk (M+K+D), przed patchem było to 2,2-2,4kkk.
Badania i boosty FŻ mam raczej marne.Hejka,
Jest juz jakas wtyczka dzialajaca, ktora sledzi wyniki ekspedycji? -
Według mnie nastąpiła już poprawa w ekspach.
Zaczęły wpadać dużo większe liczby. -
Od wczoraj wszystko wróciło do normy, szczególnie w krysztale.
-
Od wczoraj 3x max krisu takze chyba lepiej
-
Fakt faktem, że zdecydowanie wiecej razy dropi kryształ, ale ilości nie umywają się do tych przed patchem
-
Według mnie nastąpiła już poprawa w ekspach.
Zaczęły wpadać dużo większe liczby.A na jakim grasz uni?bo u mnie lipa...Może jadą z poprawkami wedlug alfabetu?;-)i na moim uni cos się poprawi?;-)
-
U Rosalind. Zaczęły większe kwoty wpadać
-
Ja proponuję co by poszukali lepiej gdzie zrobili znowu błąd przy tej aktualizacji bo zyski z expa spadły drastycznie. I albo sami nie wiedzą gdzie jest błąd jak zwykle albo wiedzą i dla nich to celowe działanie.
Ilości nawet nie zbliżone to normalnych. Mino ciągłego rozwijania badań lf wygląda to tak jak by ich wcale nie było albo cześć z nich po prostu nie była brana pod uwagę.
-
Dostałem niedawno ogromne zloze Metalu (statki wracaja z pełnymi ladowniami) tj. 125kk, gdzie mój max przed aktualizacja to ok 200kk. GF coś zepsuło, czy po prostu ekspy nerf dostały?? Nie mówiąc już, że całodniowe wysyłanie dużo mniej przywozi niż jeszcze niedawno.
-
Ostatnie dni pokazują, że jednak sytuacja nie jest normala/lepsza niż to co było przed patchem.
Ilość antymaterii znajdywanej na ekspedycjach zmalała (bonus z FŻ chyba nie działa), Ilość surowców też zmalała i u mnie wygląda to tak jakbym wcale nie miał bonusu do Odkrywcy (Badanie T3S6)
Ruda czy już jakiś feedback od teamu był? -
U Rosalind. Zaczęły większe kwoty wpadać
nie prawda latam cały czas i lipa chyba ze trzeba dużą ilością floty ale +/- 50kk a przedmioty nie wpadają
Latam na odkrywcy po 5 slotów cały dzień i zbiore 300/100/15 kk