Posts by Lis Pustyni

znam ten problem z quasara ^^ też jest coś podobnego ... używałem dopalaczy by wybudować satelity pod nowa kolonie użyłem dopalaczy i kiedy odświeżyłem ciągle była odlicznka od 0 dopiero jak wszystkie się zakończyły to energia wskoczyła i czas się zakończył... nie mogłem skrócić za anty ... musiało zostać zakończone do ostatniego stateczka :trollface:

tragedia. Fajnie teraz event się trafił za 73 k mógłbyś zakończyć i weź tu klikaj głupio 2 razy jak mogłem już 2 tyg temu tak zrobić:trollface:

🤭🤭🤭😁 osobiście współczuję ^^ teraz przez jakiś czas trzeba cyrki znosić pokombunuj coś jeszcze... musi w końcu zakończyć :P

znam ten problem z quasara ^^ też jest coś podobnego ... używałem dopalaczy by wybudować satelity pod nowa kolonie użyłem dopalaczy i kiedy odświeżyłem ciągle była odlicznka od 0 dopiero jak wszystkie się zakończyły to energia wskoczyła i czas się zakończył... nie mogłem skrócić za anty ... musiało zostać zakończone do ostatniego stateczka :trollface:

Co prawda, marzy mi się Astro lub plazma, ale nie jest źle

Ja się bardzo cieszę z dodatkowego Newtrona Platyna :love:

Jak sobie o dzień skrócę badanie, to zostaną mi tylko 4 tygodnie, a czekam już 8 :D

A nie lepiej zostawic ten dzien na jakies inne badania ? Ktore w przyszlosci bedziesz klikac ja nigdy nie skracam badan dopalaczami ktore trwaja 4 tygodnie bo to jest bez sensu czy nawet dluzej jak 4 ^^ t. komputerowa n.spalinowy czy coś ^^ byleby nie w ten sposób ale każdy ma swoją taktykę ^^ na uni 27 kiedy włączałem opancerzenie na 22 robiło się 2 lata ^^

Jak mnie przenosili na rosalind podczas ostatniej fuzji wszystko bylo zmienione nawet sie cieszylem bo na tamta pore potrzebowalbym ponad 20k satelit dla form zycia

A gdzie buziaki dla obrońcy i szo :trollface::beaten::graty::goodjob::]

Cześć,

Jak w przypadku łączenia serwerów wygląda sprawa temperatury planet?

Powiedzmy, że mam 13 planet na pozycjach 15, gdzie mocno postarałem się aby temperatura oscylowała w granicach od -120 do -130. Co stanie się po połączeniu serwerów? Planety wylądują gdziekolwiek w układzie z losową temperaturą? Czy może temperatura zostanie taka sama?

Temperatura zawsze jest zmienna losowo mozna otrzymac lokacje planety "najblizej poprzedniej lokacji"

ale podczas fuzji są darmowe telokacje ale ciągle temperatury się zmieniają... nie znajdziesz podobnych temperatur będzie niższe wydobycie deuteru na 100% już to przeszedłem na cetusie kiedy robiłem relokację na rośliny kiedy mnie rozsiało po uni :beaten:I na samobójczej misji quasar 🤭🤭🤭🤭🤭😁 i zazwyczaj satelity daja 31-34 energii wiec temperatura jest duzo wyzsza za kazda raza a na cetusie szukalem 28-30 z statelity na 8 pozycji wiec na pewno nie bedzie ~ -120~ -130:stroke:

ogólnie można pozwać twórców gry za straty moralne :beaten: W pozwie zbiorowym :trollface: A gf musicie mi wierzyć kiedyś wystawi rachunki wszystkim tym którzy kupowali w sposób nieuczciwy anty ponieważ niby to jest grą... ale to jest oszustwo :trollface: a w federalnej republice niemiec :trollface: mozna tylko pomyslec o tym zeby prawo bylo lagodniejsze :trollface: co prawda jestem za tym by przestepcow scigac :trollface: jezeli stanowia niebezpieczenstwo badz jezeli dochodzi do naduzyc finansowych w UK nie ma przedawnienia kar i to cieszy najbardziej ale psy sa opieszale :P:fgrin:

Jezeli chodzi o sad to nikt tego nie przeskoczy oni maja batalion prawnikow to nie jest proste ale do wykonania konta sa wlasnascia gf od zawsze tylko w ten sposob mogli chronic swoje interesy i szachrajstwa ktore byly od samego poczatku tej gry 😂🤭🤭:trollface::beaten:

Czy na uni 68 tylko i wyłączni

Przecież wyraźnie napisali, że na u68. :D

Wlasnie wiem :trollface: wczoraj śnięty byłem jak czytałem zadowolony uśmiechnięty :beaten: Później wchodzę i patrzę jeszcze raz i entuzjazm zgasł :trollface: Ostatnio słabo sypiam :trollface: trzeba sie wyprowadzic ... zjb.. sasiedzi mordy pruja jak stare przescieradla 🤭🤭🤭 nie wazne czy dzien czy noc maja dzieci psy ... cyrk istny przeprowadzilem sie 1.5 msca temu z burdelu do burdelu :trollface: ostatnio trzeba przyznac ze mam szczescie X( jeszcze raz sie przeprowadze jak to nie podziala to zmiana muejscowosci 8)

🤭🤭🤭🤭 jeszcze na złość majsowi nie podoba się mój szczery :trollface: I muszę się wyprowadzic ... ogolnie rzecz biorąc spodziewałem się że tak może się stać 😁🤭🤭🤭🤭 jeszcze raz sie przeprowadze 😁 a pozniej konto do kasacji ... 8o

Aktualizują wszystkie wersje 10 i blokada ataków na dobę.

Może zacznie działać jak należy albo się wszystko posypie co też zakładają bo jest blokada ataków aż na 24h. :D

Nawet odliczanie włączyli. Event za to się udał bo dużo anty można było znaleźć.

Ja juz zgupialem :trollface: to będzie aktywacja blokady ataków wszędzie :trollface: Czy na uni 68 tylko i wyłącznie :evil:

A to Ty jestes Kobra słynna w całej pl :trollface:

jeżeli ten gracz jest tym o którym myślę :trollface: to zdarzyl sie nieco wypalic 🤭🤭🤭 pamietam osobiscie tego gracza z innego uni 😁

On Cię też pamięta, a później wszyscy zapomną . . . :D Btw . . . kolejny wlot, więc życze kolejnych <3 :D

cptna paczki lvl hard pasożyta społecznego nie zapomną :trollface: postaram sie byc no 2 na quasar 😁 majs jest legenda i byle by do biliona dobił ja mam inna taktyke najpierw musza wprowadzic formy zycia i musze je rozwijac przez rok by mi sie oplacalo zaczac korzystac z zakupionych paczek :trollface: budynkow i bunkra nie pogryza :trollface:🤭🤭🤭🤭 przynajmniej mam taka nadzieje 😄:beaten::beaten::beaten: