jeżeli ten gracz jest tym o którym myślę
to zdarzyl sie nieco wypalic 🤭🤭🤭 pamietam osobiscie tego gracza z innego uni 😁
Posts by Lis Pustyni
-
-

niedlugo paczki sie skoncza i znowu bedzie trzeba zaliczyc bana 

-
może i lepiej bo boty maja pod górkę
Uciążliwe ale trzeba uwzgledniz że za każdą akcje gf ma minimum 3 eurocenty do 7 to każde odświeżenie robi różnicę:) 
-
muszę zaznaczyć że wystarczy kliknąć magazyn aby uwzględniło bonus kryjówki i zwiększonego magazynu

-
🤭🤭🤭🤭 pięknie gf to przeklikam stocznie do 23
24 będzie gratis :Troll Face:🤭🤭🤭🤭🤭🤭:dobra robota: -
Chyba coś się posypało, bo na Juno dziwnie działa licytator. Nie odświeża z automatu aktualnej ceny za przedmiot, nie pokazuje kto przelicytował .Trzeba na piechotę odświeżać , wchodzić na licytację i na nowo klikać. Oferta została przyjęta, ale nadal widnieje poprzednia wartość.

chyba wszędzie jest już tak samo

-
Display More
Spokojnie panowie, podobnie jest na uni 68.
Wszyscy narzekali że wiszą im budynki i flota przez FŻ..a teraz mam wrażenie ze jest jeszcze bardziej irytująco.
Wczoraj kalkulowałem badania FŻ, co wiązało się z kliknięciem na każdej planecie owej technologi i przy każdej planecie wszystko znikało i trzeba było odświeżać stronę w przeglądarce
Naprawdę, jak przez prawie 20 lat nie narzekałem na takie techniczne sprawy, to teraz chyba się zestarzałem, bo zaczynam to dostrzegać.
Także proszę się nie zdziwić któregoś dnia, jak ogonek statystyk na u68, podskoczy o oczko do góry

.....a trzeba było zostawić Epic Blue
Jestem tez za epic blue teraz to za duzo tego jest i poprostu nie wyrabiaja sprzetowo pewnie organizuja wszystko w metina i w ogóle 🤭🤭🤭
Pewnie jak mają serwerownie to wszystkie komputery zasilają wszystko po troszku to może być łącznie do 200 komputerów nie wiadomo co oni kręcą

-
Szanowni,
od początku otwarcia Uni Quadrantids pojawiają się problemy z poprawnością działania serwera. To co się odier.... to jakiś cyrk. Nawet jakiś czas temu zmiana serwera nie rozwiązała problemu, a dziś od godziny koło po 24:00 to już jakiś dramat. Pomijam fakt, ile w te Uni poszło sałaty ze strony użytkowników - każdy wie, lub się domyśla. Tak więc nie stać Was na normalnie działający serwer ? Codzienne lagi, średnio 1-2 sec, a czasami sięgające po kilkanaście sekund to jakiś żart. A wyobrażacie sobie taką sytuację na nadchodzącym nowym Uni ? Gdzie odświeżenie serwera było by dłuższe od samego lotu floty wojennej
To patowa sytuacja i dobrze było by cos z tym zrobić.
Dziękuję za uwagę.I atac i nie stac jeden komputer kosztuje 15 tys euro a to jest na jedno uni

-
Tak czy inaczej marnuje tlen 2H+O=H2O, bez jedzenia można podobno 2 tyg pociągnąć, wody 3dni, ciekawe kiedy powietrze się skończy, zgaduję że masz kilka butli. Daj znać dopiero jak będzie źle, wyślę pomoc, możesz też walczyć do końca.
Bez jedzenia maksymalnie mozna 2-3 miesiace w zaleznosci od zmagazynowanego tluszczu i aktywności fizycznej 😂
-
O jakich paczkach piszesz dyslektyku, latacie na ten dok na aktach aż w końcu się udało 😂
Po za tym żeby mój stary wiedział że się urodzę rudy to by się na ścianę spuścił i kamieniami rzucał 👌 Przetop na flotę i przy okazji słownik do ręki 😂
O jakich paczkach ?
O tych co znowu kupiłeś hahah ale tym razem wrzuciłeś surke w eko hahah tragedia jak można być tak słabym 😂😂
Sam sobie zaprzecza i faktom dokonanym 🤭🤭🤭🤭 kłamie aż się z głowy kurzy

-
Mogliby by dać przy kolejnym evencie nagrodę zmiany klasy. Na pewno wielu z graczy by się ucieszyło

Yhy...
Byłby dostępny rynek to bym Ci opylił, bo mi zalega
Osobiscie wole stocznie 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 moze 🥺🥺🥺 majsu pozwoli wybudować 70k plazm na moonie
-
Ja wiem o tym...tylko że po którejś aktualizacji, wszyscy z uni68 dostali po ponad 2500 lotów za jednym razem względem naszego top1 w tych statach i codziennie do tej liczby 2500 było dodawane kolejnych 50 lotów - ja o tym limicie pisze.
Teraz, czołówka ma już dawno wykorzystane te 2500 lotów, któ©e były dodane i wszyscy taraz mają codziennie 50 lotów, które są wykorzystywane na bieżąco..ale mimo to rozbieżność w statach pokazuje zupełnie co innego. Tak jakby to rządziło się zupełnie innymi prawami

takie buty ... 😅 jak sobie pomysle ze bede ponad rok czasu pewnie ciulac artefakty to az zycie staje sie piekniejsze 🤭🤭🤭🤭🤭
GF wprowadzcie chociaz LF do 21 wrzesnia na moje imieniny 😁😅🤭🤭🤭🤭🤭🤭 -
ps na starcie uni jest 50 lotów dziennie później z kazdym dniem dochodzi kolejne
W podglądzie galaktyki masz napisane ile tak naprawdę masz jeszcze do wykorzystania 
-
Tylko ja pisze o tym, że te szanse przydzielone z góry, są przydzielane na chyba na konkretnych graczy.
Obserwuje te staty od momentu wprowadzenia FŹ na u68. Czołówka z tego uni już dawno wykorzystała limit na te bonusowe loty i teraz każdy ma 50 lotów na dzień, ale rozbieżność w statach jest ordynarnie dziwna..
Bo np gracze, którzy byli nizej w statach, a mieli limit 50ciu lotów, odstawili mnie na prawie 20 oczek. I mnie ciekawi to, w jaki sposób..jak wszyscy mamy po 50 lotów
Mylisz sie mrovka musiesz miec ponad 20k lotow minimum na tydzien
-
chyba za darmo tomee z Interem nie wyrwał bana a i jeszcze gierek polecieli vnem do Tajwanu tajlandi może Brazylię odwiedzili bo Turcja okazuje się zbyt częstym kierunkiem wybieranym przez podróżnych

tomee majaczy i nie wie co pisze z 600kk zrobilo sie wiecej jak bylo przed zlomem 

koho jak kogo ale wizjonera ze zaluje i pgsow
dostalem zloma na cetusie przez to ze w stp mieli wtyczke tylko decydujaco napisalem jak pracuje i tej samej nocy polecieli mi na moony 

mnie szkoda bylo deuteru na stacjonuj 

teraz to inna bajka bez wzgledu na koszty tylko i wylacznie stacjonuj sztuczki z ta gra bardzo dobrze znam i pamietam jakie cyrki sie wyprawialy od zarania dziejow gdzie nie bylo paczek i anty ani expow ekox1 a tam w niecala dobe po kilka tysiecy punkow gdzie by miec pierwszy punkt bylo 

nie oszukujmy sie bardzo ciezko 😅🤭🤭🤭🤭🤭https://prnt.sc/hunKiG3wDFxOpo tym jak zaczalem paczkiwac oczywiscie kazdy flota flota

tsaaaa nawet chcieli bym postawil zawrotna ilosc samych reckow 10kk no tak stacjonuj okolo 250kk dexu 🤭🤭🤭🤭🤭 z wlasnego zidiocenia zapominaja o Bozym swiecie i traca kontakt z rzeczywistoscia i uwazaja sie za madrych 😁😁😁😁 zebys Ty mnie znal i wiedzial jaki przebiegly jestem 🤭🤭🤭🤭🤭 kupilbym i sprzedal ... jedno slowo pisane czy mowione a ja juz wuecej wiem jakbys chcial 🤭🤭🤭🤭

tam na forum sojuszowym sie naczytalem nawet na discorda mbie wyciagali i ankietowac chcieli o ktorej ide spac ... po ile godzin spie 

nizej juz sie nie da upasc 

-
Czas na intera 😁😁😁😁

-
kot ban :D wiadomo
kto ma wiedzieć ten wieAkurat w statach widze

-
oni jakby nie wchodzili na forum ze pod bunkrem nie trzyma sie zbut wiele 

-
-
Brytyjka pogoda rozpieszcza ,
Już można określić pogodę typowym brytyjskim latem 17-23C⁰
. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie cieplej jak w 2019 roku , kiedy bylo 43C⁰ w londynie , w cheshire 38C⁰, tegorocznie licze na 47