Posts by Lis Pustyni

Chyba coś się posypało, bo na Juno dziwnie działa licytator. Nie odświeża z automatu aktualnej ceny za przedmiot, nie pokazuje kto przelicytował .Trzeba na piechotę odświeżać , wchodzić na licytację i na nowo klikać. Oferta została przyjęta, ale nadal widnieje poprzednia wartość.X(

chyba wszędzie jest już tak samo :trollface::<:cursing:

Jestem tez za epic blue teraz to za duzo tego jest i poprostu nie wyrabiaja sprzetowo pewnie organizuja wszystko w metina i w ogóle 🤭🤭🤭

Pewnie jak mają serwerownie to wszystkie komputery zasilają wszystko po troszku to może być łącznie do 200 komputerów nie wiadomo co oni kręcą :beaten::beaten::beaten:

Szanowni,
    od początku otwarcia Uni Quadrantids pojawiają się problemy z poprawnością działania serwera. To co się odier.... to jakiś cyrk. Nawet jakiś czas temu zmiana serwera nie rozwiązała problemu, a dziś od godziny koło po 24:00 to już jakiś dramat. Pomijam fakt, ile w te Uni poszło sałaty ze strony użytkowników - każdy wie, lub się domyśla. Tak więc nie stać Was na normalnie działający serwer ? Codzienne lagi, średnio 1-2 sec, a czasami sięgające po kilkanaście sekund to jakiś żart. A wyobrażacie sobie taką sytuację na nadchodzącym nowym Uni ? Gdzie odświeżenie serwera było by dłuższe od samego lotu floty wojennej xD To patowa sytuacja i dobrze było by cos z tym zrobić.
    Dziękuję za uwagę.

I atac i nie stac jeden komputer kosztuje 15 tys euro a to jest na jedno uni :trollface:

O jakich paczkach piszesz dyslektyku, latacie na ten dok na aktach aż w końcu się udało 😂

Po za tym żeby mój stary wiedział że się urodzę rudy to by się na ścianę spuścił i kamieniami rzucał 👌 Przetop na flotę i przy okazji słownik do ręki 😂

O jakich paczkach ?

O tych co znowu kupiłeś hahah ale tym razem wrzuciłeś surke w eko hahah tragedia jak można być tak słabym 😂😂

Sam sobie zaprzecza i faktom dokonanym 🤭🤭🤭🤭 kłamie aż się z głowy kurzy :trollface::beaten:

Lis Pustyni

Ja wiem o tym...tylko że po którejś aktualizacji, wszyscy z uni68 dostali po ponad 2500 lotów za jednym razem względem naszego top1 w tych statach i codziennie do tej liczby 2500 było dodawane kolejnych 50 lotów - ja o tym limicie pisze.

Teraz, czołówka ma już dawno wykorzystane te 2500 lotów, któ©e były dodane i wszyscy taraz mają codziennie 50 lotów, które są wykorzystywane na bieżąco..ale mimo to rozbieżność w statach pokazuje zupełnie co innego. Tak jakby to rządziło się zupełnie innymi prawami

:D:D:D takie buty ... 😅 jak sobie pomysle ze bede ponad rok czasu pewnie ciulac artefakty to az zycie staje sie piekniejsze 🤭🤭🤭🤭🤭:trollface: GF wprowadzcie chociaz LF do 21 wrzesnia na moje imieniny 😁😅🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Tylko ja pisze o tym, że te szanse przydzielone z góry, są przydzielane na chyba na konkretnych graczy.

Obserwuje te staty od momentu wprowadzenia FŹ na u68. Czołówka z tego uni już dawno wykorzystała limit na te bonusowe loty i teraz każdy ma 50 lotów na dzień, ale rozbieżność w statach jest ordynarnie dziwna..

Bo np gracze, którzy byli nizej w statach, a mieli limit 50ciu lotów, odstawili mnie na prawie 20 oczek. I mnie ciekawi to, w jaki sposób..jak wszyscy mamy po 50 lotów

Mylisz sie mrovka musiesz miec ponad 20k lotow minimum na tydzien

chyba za darmo tomee z Interem nie wyrwał bana a i jeszcze gierek polecieli vnem do Tajwanu tajlandi może Brazylię odwiedzili bo Turcja okazuje się zbyt częstym kierunkiem wybieranym przez podróżnych :trollface::trollface::trollface::trollface:tomee majaczy i nie wie co pisze z 600kk zrobilo sie wiecej jak bylo przed zlomem :trollface::trollface::trollface::trollface: :rebels::beaten::beaten::beaten: koho jak kogo ale wizjonera ze zaluje i pgsow :bicz: dostalem zloma na cetusie przez to ze w stp mieli wtyczke tylko decydujaco napisalem jak pracuje i tej samej nocy polecieli mi na moony :trollface::trollface::trollface: mnie szkoda bylo deuteru na stacjonuj :trollface::trollface::trollface::trollface: teraz to inna bajka bez wzgledu na koszty tylko i wylacznie stacjonuj sztuczki z ta gra bardzo dobrze znam i pamietam jakie cyrki sie wyprawialy od zarania dziejow gdzie nie bylo paczek i anty ani expow ekox1 a tam w niecala dobe po kilka tysiecy punkow gdzie by miec pierwszy punkt bylo :trollface::trollface::trollface: nie oszukujmy sie bardzo ciezko 😅🤭🤭🤭🤭🤭https://prnt.sc/hunKiG3wDFxO

AUDIw12 [PGS] & tomee [qwerty] & Angelina [PGS] & Melmax [PGS] & inter888 [PGS] vs. KaRteZ [S T P] ~ 760 186.48%

po tym jak zaczalem paczkiwac oczywiscie kazdy flota flota :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: tsaaaa nawet chcieli bym postawil zawrotna ilosc samych reckow 10kk no tak stacjonuj okolo 250kk dexu 🤭🤭🤭🤭🤭 z wlasnego zidiocenia zapominaja o Bozym swiecie i traca kontakt z rzeczywistoscia i uwazaja sie za madrych 😁😁😁😁 zebys Ty mnie znal i wiedzial jaki przebiegly jestem 🤭🤭🤭🤭🤭 kupilbym i sprzedal ... jedno slowo pisane czy mowione a ja juz wuecej wiem jakbys chcial 🤭🤭🤭🤭:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: tam na forum sojuszowym sie naczytalem nawet na discorda mbie wyciagali i ankietowac chcieli o ktorej ide spac ... po ile godzin spie :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: nizej juz sie nie da upasc :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::lool::bicz::rebels::bicz: