Podczas logowania z https://lobby.ogame.gameforge.com/pl_PL/accounts
ps. podczas zakładania tematu nie da sie wybrać wersji gry 10.0.0
Podczas logowania z https://lobby.ogame.gameforge.com/pl_PL/accounts
ps. podczas zakładania tematu nie da sie wybrać wersji gry 10.0.0
Ty ale to nie windows żeby 1'5 h mielilo tylko gra przegladarkowa
Ty ale to nie windows żeby 1'5 h mielilo tylko gra przegladarkowa
ty ale jak tobie windows mieli 1.5 h o przejdź z win 95 na coś współczesnego.
I jak wrażenia? imo jest gorzej niż wczoraj, wszystko tak ślamazarnie działa a przecież miało to zwiastować lepszą wydajność
Edit. Na plus na pewno szybka zawrotka z podglądu, przeniesione przyciski akcji w galaktyce i oddzielone w końcu DNA od relokacji - to tyle chyba z pierwszych wrażeń.
Obecnie występuje duże opóźnienie w pojawianiu się surowców i floty po osiągnięciu celu
Flota mi miała wrócić o 15:27 a minęło pół godziny i nadal jej niema a na 16 mam do roboty to co mam teraz zrobić się pytam
Flota mi miała wrócić o 15:27 a minęło pół godziny i nadal jej niema a na 16 mam do roboty to co mam teraz zrobić się pytam
Wiedzą o problemie
Blokada ataków przedłużona
dość że nająć blokadę ataków i nie muszą niczego pilnować to ciągle narzekają
Blokada się skończyła a problem pozostał, w moim przypadku opóźnienie floty było około siedem minut. podobny problem jest z ekspedycjami, po za tym jak już było powiedziane powyżej gra strasznie muli od czasu aktualizacji.
Mam prośbę do Szanownego Teamu.
Naprawcię proszę te aktualizację albo wrzućcie kolejne blokady ataków bo opóźnienia w powrocie flot są tak ogromne że szczęka opada...
Na raport z bitwy czekam już 3h i nadal nic, floty w podglądzie jak i na moonie nie widać...
Zróbcie coś z tym bo wczoraj jest dramat...
Wróciłem sobie pograć w ogame z nostalgii po kilku ładnych latach, w przeszłości nie było takich problemów przy aktualizacjach.
Mimo to wciąż sprawia przyjemność
Prosimy dać blokadę do czasu naprawy. Gra nie dziala poprawnie, jest wolna, sa lagi, podglad dziala z opoznieniem, wywala co chwilę (+-10minut) jak grać? jak grać?