Przepołowione badanie, a nie można kliknąć zakończ.

• znam ten problem z quasara ^^ też jest coś podobnego ... używałem dopalaczy by wybudować satelity pod nowa kolonie użyłem dopalaczy i kiedy odświeżyłem ciągle była odlicznka od 0 dopiero jak wszystkie się zakończyły to energia wskoczyła i czas się zakończył... nie mogłem skrócić za anty ... musiało zostać zakończone do ostatniego stateczka :trollface:

• znam ten problem z quasara ^^ też jest coś podobnego ... używałem dopalaczy by wybudować satelity pod nowa kolonie użyłem dopalaczy i kiedy odświeżyłem ciągle była odlicznka od 0 dopiero jak wszystkie się zakończyły to energia wskoczyła i czas się zakończył... nie mogłem skrócić za anty ... musiało zostać zakończone do ostatniego stateczka :trollface:

tragedia. Fajnie teraz event się trafił za 73 k mógłbyś zakończyć i weź tu klikaj głupio 2 razy jak mogłem już 2 tyg temu tak zrobić:trollface:

tragedia. Fajnie teraz event się trafił za 73 k mógłbyś zakończyć i weź tu klikaj głupio 2 razy jak mogłem już 2 tyg temu tak zrobić:trollface:

🤭🤭🤭😁 osobiście współczuję ^^ teraz przez jakiś czas trzeba cyrki znosić pokombunuj coś jeszcze... musi w końcu zakończyć :P

🤭🤭🤭😁 osobiście współczuję ^^ teraz przez jakiś czas trzeba cyrki znosić pokombunuj coś jeszcze... musi w końcu zakończyć :P

Mam jeszcze nadzieję, że dziś po 3 nad ranem się zmieni jak z 2 tyg przeskoczy na 1t i 6dni z godzinkami jak to nie pomoże to już :rolleyes2: :wall: :sleeping2::popcorn:

• Pamiętasz kiedy startowałes? Moze był event 25% na czas badan lub technokrata, wiec gdybys tak wystartowal to czas badania wyniósłby 24d, czyli dopiero przy 12d miałbyś możliwość zakończenia, a masz ich 14

edit: 14-15 był event wiec jakbys zaczął 15, czyli 10dni temu, to 25-10 da 15dni. Wszystko jasne w takim razie, bo coś skracałeś albo 14 starowałeś.

Użyłem detroidów z ekwipunku, bo myślałem, że się coś zawiesiło.

Poza tym jak użyłeś detroidów to na pewno nie skróciłeś czasu badań :trollface: (żart)

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited 3 times, last by Crysis ().

• Tak jakoś wystartowałem w evencie i newtronami ;) to skróciłem z tego co pamiętam w ostatnim dniu czyli 15 tuż przed 00:00 to odpaliłem. Tylko dziwne co to ma do rzeczy skoro badanie trwa 4t i 4dni jak odpalasz w evencie to przecież dostajesz tak jakby newtrona na 25% czasu i ten czas dalej się odlicza z 4tygodni to bez sensu :D To badanie się skróciło tydzień, ale tak naprawdę teraz jest w połowie, a event przyśpieszył mi tylko czas ;) Dziwne to jest... To mam 3 tyg dzielić na pół :trollface:

• No to teraz juz wiesz, ze bierze sie czas jaki pokazuje gra przy starcie badania, a nie jaki masz w dowolnej chwili.

Tylko dziwne co to ma do rzeczy skoro badanie trwa 4t i 4dni jak odpalasz w evencie to przecież dostajesz tak jakby newtrona na 25% czasu i ten czas dalej się odlicza z 4tygodni to bez sensu :D To badanie się skróciło tydzień, ale tak naprawdę teraz jest w połowie, a event przyśpieszył mi tylko czas

Wyobraź sobie sytuacje odwrotną, że jednoczesnie pojawia sie event na badania i skracanie, Tobie minęła już połowa czasu i chciałbyś kliknać zakończ, ale nie możesz bo przez event badawczy ta opcja zamieniła sie na skróc o połowe. To byloby też niesprawiedliwe, czyż nie? Dlatego porównywanie do newtronow to słaba analogia.

używałem dopalaczy by wybudować satelity

Ja używam dopalaczy by zwiększyć wydobycie surowców, ale skoro nie było cie stać na satelity, że aż dopałki włączałęś to musisz miec mega konto i długi staż. Pewnie nie zrozumiałeś to ci powiem jaśniej, ze przyjęło się mówić skracacze na przedmioty skracające czas.

:closed2:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis