fisher juz mnie irytowales swoimi skanami zmieniam uni bo nie mam zamiaru wyrywac po 30-40 skanow na moonach gdzie nic nie stoi nie ma floty pusty biedny w bęben bylem i jestem do zobaczenia za rok a tak na prawde irytuja mnie najbardziej konta wielosłupów ktorzy maja nawet po 5 czy 6 kont na tym samym uni powodzenia gratki 🤭🤭🤭 udanych łowów
Posts by Lis Pustyni
-
-
Czy coś wiadomo w tym temacie? Czas mija nieubłaganie a informacji brak.
Jeżeli będzie coś się działo 'w tym temacie' to zostaniecie niezwłocznie o tym powiadomieni. Nie zatajamy takich informacji. Jeżeli tylko dostaniemy jakieś oficjalne informacje na ten temat to zostanie to ogłoszone na forum.
Robimy co możemy!
A że mało możemy to i mało robimy . . .
Chcialbym przypomniec ze wszyscy jestesmy pionkami w tej grze
-
Ja proponuje danie wszystkim graczom możliwość zmiany uniwersum bez cmentarza tym co się nie podoba to do widzenia Ci którzy wpadli w pułapkę potężnych flot dać możliwość ucieczki aby miesiące czy lata gry nie poszły na marne .
Rosalind została wydymana już dwa razy , te fuzje były niesprawiedliwe a my zostaliśmy rzuceni na pożarcie rekinom a ktoś inny przytulił tantiemy .
WSTYD !Tak dobrze w tej polsce jeszcze nie ma dajcie znac jak cos sie zmieni 🤭🤭🤭