Posts by Lis Pustyni

Ale nie zaprzeczysz o śliskosci :P:fgrin:

Przecież tu chodzi o to że panuje samowolka, co chcą robią i w tam gdzie Jasiu może Pana majstra pocałować mają m.in informowanie graczy z wyprzedzeniem o zmianach. Każda palnowana zmiana powinna być kwartał przed wdrożeniem przedstawiona i poddana referendum, bo gracze powinni mieli czas na rekakcję, bo w końcu pan majster wpadnie na taki świetny pomysł, że wszyscy się przejedniemy np. ,,z powodu utraty płynności płatności ten serwer gry zostanie zamknięty,, - i gdzie czas na przejście na cmentarz?

Też mnie ta sytuacja ze cmentarzem zaskoczyla, bo planowałem sobie pogać na eng, a ławiej przesieść stare konto niż klikac od zera, totalny idiotyzm z tą zmianą, równie dobrze mogli wprowadzić, że ze cmentarza można tylko na własne uni wrócić, a ogólnie to w grze powinien być przycisk eutanazji, tak postępowo, o chcęci natychmiastowego przejścia na tamten świat.

Częściowo z Tobą jak przez palce można się zgodzić. Identycznie co do osoby Maxa Kolonko :trollface:

Aby z kryzysowego członka forum zazartowac z samych żartów wiec

Reasumując będąc na terenie UE jeżeli każdy by złożył wniosek do odpowiedniego sądu i postarał się zorganizować cała akcje wspólnie, ale każda historia jest inna - gracza. Reasumując tylko szkoda że już nie jest ta gra aż na tyle popularna że uniwersalny są pełne graczy ponieważ sądy cywilne mogłyby zostać zapchane a wtedy jeszcze kolejne odszkodowanie by się należało za przewlekolsc w procesie sądowym :trollface: pieniądze leżą na ulicy tylko trzeba po nie się schylic. Niektórzy drugiego człowieka traktują tylko i wyłącznie przedmiotów a nie lubię robić z pyska cholewki więc GF zagwarantowal sobie pozew od mojej skromnej osoby :trollface:

Miło że mnie pamiętacie, z utęsknieniem czekaliscie, aż wrócę od "umarłych" - :rolleyes3::beaten::beaten::beaten: retoryczne pytanie ^^ tęskniliście :trollface:.

No to GF zapewnił Nam wszystkim, nieustanny kontakt w wiosce ;(.

:trollface::trollface::trollface:

Czekamy, czekamy, czekamy[... ]

To co? Kiedy leniwy i pazerny GF zrealizuje obietnice form życia, jesteśmy niepocieszeni.

Kto nienabyl antymaterii w sposób nieuczciwy może złożyć w przyszłości pozew zbiorowy bądź samemu wysłać list. Nie potrzeba mieć reprezentacji w sądzie, ale polecam zainwestować w tłumacza, I zapoznać się z prawem cywilnym, obowiązującym na terenie Federalnej Republiki Niemiec 😂😁. A jeżeli ktoś nabył antymaterie w sposób nieuczciwy to jest wprowadzenie w błąd i GF ściągnie z Was pieniądze ponieważ to jest oszustwo, a w interesie takiego giganta jest by przetrwać, dalej również mozolnie rozwijać również ogame. Moje straty moralne i finansowe mogę wycenić na 250 000 tysięcy Euro, a żeby być czwanym listem pozew składam w warunkach mnie dogodnych a wniosek będzie opiewac na kwotę symboliczną aby proces ruszył :trollface::trollface::trollface::trollface:

I wniosek nie został zablokowany przez brak płatności 25% kwoty zawartej w pozwie o zapłatę 8o Lis pustyni jest taki tylko jeden :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

Pozdrawiam przestępców z VPN popelniliscie przestępstwo będąc na terenie dowolnego kraju, ale podlegacie Niemieckim restrykcja :(:bicz:

Moje pytanie brzmi czego oczekujesz zakladajac taki temat na forum? Wspolczucia czy pomocy? Procz tego, ze konto jest na cmentarzu od sierpnia nie wiadomo nic ;)

Prosze sie zglosic na support, inaczej nikt nic nie pomoze.

W supporcie tylko i wylacznie otrzymalem odpowiedz na ticketa , po 4 dniach oczekiwania , że problem jest znany . 😁🤭🤭🤭 Abym czekał cierpliwie .

Więc czekam :P.

Ymmmmmm konta ogolnie , jakby byly ominiete poza algorytm w ogole nie sa widoczne do przenosin .

Mogę prosić oficjalnie o pomoc? Fernglas quasar X(

Cześć dawno nie było mnie na forum 😂😁😛, pytanie nasówa się samo, czy tęskniliście? 🦊🦊🦊🐱. :Troll Face: Chyba co do wstępu na pewno . :beaten::beaten::beaten:

Na samym wstępie, chciałem się przywitać :fgrin:, zapraszając do debaty.

:trollface::trollface::trollface::trollface:

:bicz::rebels:

Mam od połowy sierpnia problem z kontami na cmentarzu? Jak to możliwe, że tak długo nie jestem w stanie, decydować co dzieje się z moim kontem, 😁😂 już od miesiąca patrzę nerwowo, zaczynając spoglądać z utęsknieniem i nic :trollface: .

Bardzo proszę zacząć wieszać psy

:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:8)