Display MoreDisplay MoreOlszyn Ty to jednak jesteś straszny sliski typ i kiedyś nie wiesz, kim jesteś i zastanawiałem się, dlaczego jestem członkiem graczy po Tobie, a Ci bardziej konkretni i rozsądni w tej grze, która radzi sobie z Tobą z daleka.
Dobrze wiesz, co w tym przypadku poszło ban, bo zbanowany był cały ul gdzie wykonywał fsa. Ty przepisałeś, że zapisałeś mi do podeszwy ile tylko się da tylko dlatego, że jesteś. Rakietowaleś, wyzywałeś, chciałeś się zakolegac, ustałeś farmic produkcje, wszystko jak kre.. w piach, znaczy w nos, znaczy. A Ty już dobrze wiesz co. Dzięki temu, że jesteś w sytuacji, w której jesteś podłączony do tego, że będziesz obserwowany i przeszkadzać. Dostałeś trzy gongi, popsułem Ci parę akcji, zabrałem starcie. I to nie jest moja wina. Tylko Twoje zachowanie wobec mnie i wszystkich na forum. To nie my jesteśmy problemem tylko Ty. I Ty jesteś tego świadom, sam do szefsz. Zachowuj się tak dalej a na trzy gongach się nie zakończy tylko będę dalej Cie zastosować bardziej niż inne i ani ja na tym nie zarobię – bo sa ciekawsze cele – ani Ty sobie nie pograsz. Ale będzie tylko i wyłącznie Twoja wina.
Zarzucasz wszystkim dookoła, paczki, multi itp. Jesteś w sojuszu gdzie pacykarze tez sa i Ci to nie przeszkadza, maja ule i Ci to nie przeszkadza a czepiasz się wszystkim tym, którzy zwyczajnie nie akceptują twojego zachowania w społeczeństwie. Skończ z tą hipokryzją.
Najśmieszniejsze jest to, że ja w podstawach rozmawiałem z Toba normalnie, podszedłem do Ciebie jak do człowieka z carte blanche a na koniec latasz z obsmarkanaeczka chusty i krzyczysz oooo Fisher kichnął. Nie kichałem, wszyscy słyszeli, i co?
Ojojoj.
Nie przekrecaj Pan faktów choć jak sie już tak pan produkuje.
To Ty twierdzisz,że za poszedł ban, ale jesteś niestety osobą zakłamaną i fałszywą ktora jednego dnia ma problem, że mu paczkomaty moona ściągają, chwilę później odbudowuje sobie na raz obronę na moonie za anty, która przez miesiąc robi.
I to jest właśnie hipokryzja skoro już o niej piszemy .
Ty naprawdę myślisz, że kogokolwiek przestraszysz swoim gadaniem o gongu?
Pilnujesz, latasz na palę i co z tego masz? 😂
Synku, zaoram ci znowu księżyce, planety i nie jesteś kichal tylko znowu płakałeś, że jesteś groźny i co to nie ty.
A jedyne co zrobiłeś to pozwiedzales pręgierz bo tam też twoje miejsce 😶😁
PS
reagować, że to jednak ty nie lubisz, a nie mnie 😁
Ponoć jesteś cham i prostak a wszystkie cele się należą, jak ktoś inny zesknuje czy poleci to już walisz foszka co?:Troll Face:
Ta gra to twoje życie, że jesteś ,że mnie szukasz w dobrze, zajmę ci duuuuzo czasu 'krulu mulciakuff'
Ale nie zaprzeczysz o śliskosci ![]()
![]()
sklep statki pamiętam jak kasowali Tobie planety należy się być w czołówce