Wersja 10.X - dyskusja

• Oni zrobili hurtem tą aktualizację na 21 uniwersach w 7 społecznościach i teraz wszędzie mają takie problemy.

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• A te lagi przy odswiezaniu i wysylaniu flot to znikna? Bo o ile w na v9 byly jakies lagi to bylo to grywalne. Ale teraz to jest porazka....

Wgrana kolejna poprawka poprawki poprawek a dalej nic sie nie dzieje w dobra strone.....

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Powinni cofnąć do poprzedniej wersji, zrobić kopię któregoś uniwersum i z niej serwer testowy z nową wersją, a dla chętnych którzy by tam klikali jakaś antymateria czy cokolwiek innego na zachętę. Bo jak od dawna widać te PTSy są nieefektywne, a później i tak jest testowanie live z jakimiś zmianami robionymi po omacku.

"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."

• Powinni cofnąć do poprzedniej wersji, zrobić kopię któregoś uniwersum i z niej serwer testowy z nową wersją, a dla chętnych którzy by tam klikali jakaś antymateria czy cokolwiek innego na zachętę. Bo jak od dawna widać te PTSy są nieefektywne, a później i tak jest testowanie live z jakimiś zmianami robionymi po omacku.

Bardzo dobry pomysl, w grze powinna byc możliwość - ,,utwórz kopie tego konta na serwerze testowym,,. A na testowym i tak na multi sie nikt nie przejmuje wiec opcja swietne, mi nigdy nie po drodze by konto na tej bermudzie założyć i klikac od 0. Może tez przez cmentarz sie to da zrobić, ale nie parzyłem, poza tym to nie to samo.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Ja dostałem 3 razy jeden raport z transportu i możliwe, że surowce przyszły też wielokrotnie. Zgłoszone do supportu.

Tak się kończy testowanie na prodzie.

Uni 25 - [NBH] - Krzysieek - top 40 - off

Uni 62 - [OwNed] - Krzysieek - top 12 - off

Uni Pegasus - Strangelet - top 14 - Uni Fusion

Uni Taurus - [IRA] - Strangelet - top 5 - Uni Fusion

Uni 68 - [IRA] - Strangelet - top 134 - on

• Nie wiem czy jest to spowodowane wersją 10, ale spadła pojemność moich DT - do tej pory było to ponad 111k, a teraz ładowność jest równa 106k.

• Obstawiam, że "Bonus do technologii form życia" z lotów rozpoznawczych nie jest naliczany.

• tak tylko gdyby coś to jeśli zaatakuję pustą planetę/moona (bez rozbijania się) to nie powstaje pz. :)

nie wiem tylko czy tak jest od początku 10 wersji czy od którejś poprawki

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King