Posts by Lis Pustyni
-
-
kupie 1:1 za metal
Ja proponuję by sprzedający mógł się zrzec prawa do deuteru poprzez darowiznę
-
Blokada ataków nie jest przewidziana. Aktywacja potrwa na tyle krótko, że nie jest potrzebna.
Aktywacja może potrwa krótko, ale piszecie że lagi mogą potrwać nawet 2 dni. Może lepiej zrobić na te dwa dni blokadę ataków?
To by miało ręce i nogi nie ukrywam że w dwa dni uwine się bez skanów bez zazdrosnych oczu
-
Ja i tak stawiam budynki do t2 do momentu aż wybadam co potrzebuje i przerobię co potrzebuje ta gra to oszustwo od samego początku z eko x1 nie możliwe było by w ciągu 24 h mieć kilka tysięcy punktów klepniete
-
Hmmm to prawie 48k artefaktów będę musiał znaleźć
W 12 dni kiedyś zdobyłam 33k artefaktów i to na speed x1.
Jak ktoś będzie robić pod eko - dłużej potrwa robienie poziomu 3 niż zebranie artefaktów
Kostek skanował sondami co 😂😂😂
-
W 12 dni kiedyś zdobyłam 33k artefaktów i to na speed x1.
Jak ktoś będzie robić pod eko - dłużej potrwa robienie poziomu 3 niż zebranie artefaktów
Daga Ty jesteś mistrzynią pod eko 😁 ja będę musiał robić kryjówki na 88-92% dziennej produkcji nie zamierzam robić elektrowni fuzyjnej tylko komorę zakłóceń i tak się dziwię ponieważ zrobiłem energetyczna do 21 poziomu z 16tego muszę zmniejszyć ilość satelit hmmmm może komorę zakłóceń nawet do 45 zrobię i zwieksze ilość Energii ile będzie się dało nie mam tyle pól by fuzyjna stawiać i tak tarraformer muszę zrobić do 14tego... Wszędzie... Majsa jak skanowalem to i tak posiada satelity 😊 tylko że on wyskoczył z eko ponad wszystkie ustawy chciałem go wszędzie zeskanować ale odstraszył tylko chce spokojnie kopać na wiosnę gdzieś po Anglii wyrusze bo teraz to dość że zimno to i pada
-
jakieś straty moralne wyniknely pozew zbiorowy przeciwko GF jestem za tym rozwiązaniem
-
Aż z wrażenia dzisiaj dostaje lagi😁😁😁
-
To też trzeba się przywitać uni 10 16 20 27
-
podatek od głupoty =
Sumaryczna ilość stoczni na 16 moonach 278
Stocznia na 1 moonie 23
Fabryka robotów 18ty poziom na 1 moonie
Uni quasar
-
polecam szczerze się uśmiechnąć i czekać kilka miesięcy dłużej nudne i w GF szaleństwie jest metoda ponieważ ilość graczy jest ciągle ograniczona to jest styl prowadzenia modelu biznesu ktoś musiał dojść do wniosku że narobiebie smaku będzie mieć rezultat w założeniu firmy musiało przynieść rezultaty. Osobiście. Jeżeli doczekam się wprowadzenia form życia nie będę gonić z rozbudowa... Trochę przesadzili z artefaktami są równi i rowniejsi
-
Grudzień już zza pasem pierwszy śnieg już dawno spadł. W Londynie sztuczne bałwany, a GF ciągle wali pozdrowienia dla Szkopaów
-
a ja się nie orientuję nawet ile tego zostało i jak wybiórczo rzadko były i są łączone . Wiem że mam gdzieś konto na którym mam ciągle urlop i tam 7 osob on line był0 jak na tydzień urlop zdjąłem
Musisz stwierdzić że w momencie w którym Ty byłeś zalogowany oraz w przedziale czasowym, który może być uważany za ciągle online czyli ostatnie 15 odświeżania więc słaby argument. Wszystko jest ok. Tylko można sobie życzyć wprowadzenia form życia
-
Czyli jak wprowadzili poprawkę poprawki o nie zawieszaniu się flot to można wprowadzać LF.
Musimy tego sobie życzyć na święta i na nowy rok
-
Wprowadzam poprawkę od poprawki wprowadzając wprowadzenie nowego wprowadzenia które nie zmienia wizualnego inferfejsu aczkolwiek zawiesi popraweczka flotę mini job i GF.
-
i. Czasow kiedy ze sztabem było po 5 nagrod na kazdy dzien dawno juz nie ma, ale jeśli nawet, to takie nagrody powinny byc za wykonywanie zadan, a nie za samo logowanie, ktore mozna zrobić na urlopie. W koncu głownym założeniem eventu było zwiększac na uni aktywność, a nie zarabiać na sztabie.
ii. Jedną z nagród jest 20k anty, a 2 oficer, wiec jak już coś się ma, to sztab nie wychodzi drogio i się zwraca co jest akceptowalnie policzone moim zdaniem. Mogli by tylko zamiast +4 pól rozdawać srebro +9 i ostatnio nie ma tej nagrody z odbiorem floty/sury wiec to mogliby dodać ewentualnie.
Jeszcze do tego wrócą i tak gramy dłużej to zawsze pola się przydadzą ja akurat potrzebuje 4 pól, jak sypna większą ilość to wtedy dokleje tam gdzie potrzeba zbierać cieszyć się z gry i nienarzekac 😁 kropki i przecinki powstawać 😊
-
Darmowe nagrody są super w evencie, ale te ze sztabem są słabe.
Powinny być dużo lepsze nagrody ze sztabem.
Nie są adekwatne do darmowych.
Trzeba wnosić wnioski do Ojca Dyrektora
-
Trochę kosztowne dla obrońcy 😁
-
Chyba dla satysfakcji ora przy okazji grzania silników Zawsze jakiś skromny plus z nudów i pustkowia, lepszy rydz jak nic. Lepszy wróbel w garści jak gołąb na dachu 😁
-
a już dawno przestało być konkurencyjne jeżeli chodzi o parametry.
Macie formy
Dobroci nigdy za wiele 😂😂😂