Witam
Nie ma jak zajrzeć tu po latach. Ciekawe czy forum jeszcze żyje.
Witam
Nie ma jak zajrzeć tu po latach. Ciekawe czy forum jeszcze żyje.
żyje, umierać nie chce.
Dzień dobry.
Jak widzę na Ogame panuje pokój (brak wojen na wszystkich serwerach).
Dzień dobry.
Jak widzę na Ogame panuje pokój (brak wojen na wszystkich serwerach).
oficjalnie a nieoficjalnie panuje pełny kinspirunek
Witam się z wami teraz, bo byłem przekonany że już tu pisałem..ale widać że było to wcześniejsze forum.
Zaczynałem na u15, ale po namowie kolegi z reala zalogowałem się na u27 i pochłonęła mnie tamtejsza społeczność do końca.
Po fuzjach wylądowałem na u1, ale konto które pielęgnowałem przez lata i przechodziło ze mną z u27 przepadło przez brak logowania.
Na moje szczęście, gdzieś w między czasie zalogowałem się na Ganimed o którym zapomniałem i przypomniały mi mejle od GF.
Obudziłem się na cmentarzu i postanowiłem zapoznać się z ostatnim uni cyferkowym jakie zostało w PL Po wybraniu u68, okazało się że miałem 21 darmowych relokacji....
..i od 2004-2005 zawsze miałem ten sam nick, jak w grze tak na forum
a ja nie bede sie wital lol
I Oczywiscie nie bede pozdrawial nikogo lol
A co, nie mozna? Jak mozna hahaha
Witam Wszystkich pilotów
Szukam ludzi do sojuszu na nowe uniwersum Rasalas
link do discorda: https://discord.gg/qsDyxUh3
Cześć
wracam po latach, żeby od jutra polatać na Undae
Powodzonka dla wszystkich
siemanko 😁 wracam na forum i ogame po 10 latach przerwy 😁 dużo się pozmieniało widzę 😅😁
Nic się nie zmieniło , wszystko jak dawniej.
Witamy kolegę po powrocie z za światów. Powodzenia
Witam jestem można powiedzieć weteranką emerytką. Dawno dawno temu grałam na Uni10 i tak sobie teraz stworzyłam konto na nowym Uni
Dawno, dawno temu to było inaczej. Teraz to całkiem inna gra.
Powodzenia.
Dzień dobry,
Wypada się króciutko przywitać. Grałem BARDZO kiedyś (U17) - teraz próbuję na Vela odnaleźć się na nowo ale lekko nie jest Samotny wilk póki co, może ktoś mnie przygarnie
Pozdrawiam !
To też trzeba się przywitać uni 10 16 20 27