powodzenia i miłego dnia życzę
a coś nowego pierwszy temat w dyskusjach z mojej strony icha no to już nie ważne jak pójdzie gra
a coś nowego pierwszy temat w dyskusjach z mojej strony icha no to już nie ważne jak pójdzie gra
I wzajemnieps.zamiast otwierac nowe uni, mogliby cos o fuzjach pomyśleć.Starsze uniwersa umierają, Ja rozumiem, ze kasa musi sie zgadzać, no ale sa też inni gracze, którzy zostali na tych pustkowiach.
a ja się nie orientuję nawet ile tego zostało i jak wybiórczo rzadko były i są łączone . Wiem że mam gdzieś konto na którym mam ciągle urlop i tam 7 osob on line był0 jak na tydzień urlop zdjąłem
a ja się nie orientuję nawet ile tego zostało i jak wybiórczo rzadko były i są łączone . Wiem że mam gdzieś konto na którym mam ciągle urlop i tam 7 osob on line był0 jak na tydzień urlop zdjąłem
Musisz stwierdzić że w momencie w którym Ty byłeś zalogowany oraz w przedziale czasowym, który może być uważany za ciągle online czyli ostatnie 15 odświeżania więc słaby argument. Wszystko jest ok. Tylko można sobie życzyć wprowadzenia form życia
kolego cie ponioslo! max 6-8 tygodni dla gf kasa z anty najwazniejsza
Dzień dobry, mam znaczne nadwyżki metalu i deficyt kryształu - chętnych do wymiany zapraszam. Uni Vela.
Standardowo już nawaliło idlaków jak grzybów po deszczu. Czekamy za miesiąc na fuzję.
Standardowo już nawaliło idlaków jak grzybów po deszczu. Czekamy za miesiąc na fuzję.
Już jutro
Można prosić więcej szczegółów ?