to kiedy będziemy świętować wprowadzenie form życia na wszystkich serwerach
Na 50cio lecie GF.
to kiedy będziemy świętować wprowadzenie form życia na wszystkich serwerach
Na 50cio lecie GF.
Z tego racze żartować ponieważ GF zrobiło przynętę dla graczy żeby na nowych serwerach pakowali więcej pieniędzy w grę najwyraźniej skutkuje rezultat pewnie w przygodach z og jest dodatni bilans więc nie spieszą się może na święta wprowadza albo w przyszłym roku w maju studenci naczelni z mini job zatrudnieni i kolejny bedefit mniejsze podatki niech żyje Federacja Republiki Demokratycznej Niemiec 😁😁😁
Na starych serwerach bez form życia gracze nie chcą płacić, bo wciąż nie aktywowali form. GF natomiast nie chce aktywować form, bo widzi że gracze nie chcą płacić za anty i nie opłaca się pracować na starych serwerach.
Grudzień już zza pasem pierwszy śnieg już dawno spadł. W Londynie sztuczne bałwany, a GF ciągle wali pozdrowienia dla Szkopaów
yup poprosimy team o przekazanie naszej prośby o przyspieszenie aktywacji FŻ na naszych starych UNI
yup poprosimy team o przekazanie naszej prośby o przyspieszenie aktywacji FŻ na naszych starych UNI
Prośba została przekazana Może tym razem zadziala
jeśli prośba będzie wystarczająco częsta i najlepiej z wielu comnunity i miejsc nie tylko z jednego to w końcu zrobią to choćby po to abyśmy się odczepili
przynajmniej ja w to wierzę
w szaleństwie jest metoda
jeśli prośba będzie wystarczająco częsta i najlepiej z wielu comnunity i miejsc nie tylko z jednego to w końcu zrobią to choćby po to abyśmy się odczepili
przynajmniej ja w to wierzę
w szaleństwie jest metoda
Akurat myślę, że gdyby GF mialo wprowadzić na starych uniach LF 'na odczepnego, aby userzy już przestali marudzić' to już dawno by to zrobili. Widać idą metodą 'prób i błędów' i małymi kroczkami, a nie wielkim hukiem z przytupem
Ale czasem wiara czyni cuda
Skoro juz czekają tak długo i łatają blędy to mogliby tez pomyśleć nad lepszym balansem ras i badań FZ czyli powywalac te śmieciowe rzeczy jak zniżka na depozyt czy czas astro itp. - wdrożyc coś co ma sens budować... I jak już to pisałem, dla kazdej rasy mogliby dodać jakieś unikalne działo do obrony i statek - np odblokowac budowę statków klasowych, żeby wybór rasy na planecie nie ograniczał się tylko do rocktalow
i małymi kroczkami, a nie wi
Małymi, chyba ślimaczymi, po 2 latach i nic.
polecam szczerze się uśmiechnąć i czekać kilka miesięcy dłużej nudne i w GF szaleństwie jest metoda ponieważ ilość graczy jest ciągle ograniczona to jest styl prowadzenia modelu biznesu ktoś musiał dojść do wniosku że narobiebie smaku będzie mieć rezultat w założeniu firmy musiało przynieść rezultaty. Osobiście. Jeżeli doczekam się wprowadzenia form życia nie będę gonić z rozbudowa... Trochę przesadzili z artefaktami są równi i rowniejsi
Szaleństwo!
Prawie jak wydałam surwoce na astro
No pisałem kilka dni temu do arta w sprawie form, nie dziękujcie.
No i teraz przy okazji prosiłem o wgranie podczas tego błędu również.
No pisałem kilka dni temu do arta w sprawie form, nie dziękujcie.
No i teraz przy okazji prosiłem o wgranie podczas tego błędu również.
Niestety prawda, co mialo na to wplyw wyglada troche inaczej, ale kazdy moze wierzyc w swoja moc
Aż z wrażenia dzisiaj dostaje lagi😁😁😁
Hmmm to prawie 48k artefaktów będę musiał znaleźć
W 12 dni kiedyś zdobyłam 33k artefaktów i to na speed x1.
Jak ktoś będzie robić pod eko - dłużej potrwa robienie poziomu 3 niż zebranie artefaktów
Jak ktoś będzie robić pod eko - dłużej potrwa robienie poziomu 3 niż zebranie artefaktów
Daga Ty jesteś mistrzynią pod eko 😁 ja będę musiał robić kryjówki na 88-92% dziennej produkcji nie zamierzam robić elektrowni fuzyjnej tylko komorę zakłóceń i tak się dziwię ponieważ zrobiłem energetyczna do 21 poziomu z 16tego muszę zmniejszyć ilość satelit hmmmm może komorę zakłóceń nawet do 45 zrobię i zwieksze ilość Energii ile będzie się dało nie mam tyle pól by fuzyjna stawiać i tak tarraformer muszę zrobić do 14tego... Wszędzie... Majsa jak skanowalem to i tak posiada satelity 😊 tylko że on wyskoczył z eko ponad wszystkie ustawy chciałem go wszędzie zeskanować ale odstraszył tylko chce spokojnie kopać na wiosnę gdzieś po Anglii wyrusze bo teraz to dość że zimno to i pada
Kostek skanował sondami co 😂😂😂
Ja i tak stawiam budynki do t2 do momentu aż wybadam co potrzebuje i przerobię co potrzebuje ta gra to oszustwo od samego początku z eko x1 nie możliwe było by w ciągu 24 h mieć kilka tysięcy punktów klepniete