oddelegowac się Towarzyszu Obywatelu 😂😂😂do starego boardza
Posts by Lis Pustyni
-
-
Pogratulowałem na priv więc pogratuluję i tutaj
- OloNaMolo11.11.2023 11:27:05 Gratuluję; nie wiem dlaczego ale zablokowało mi możliwość wycofania floty
-
Grafi11.11.2023 11:30:25
Dzięki
Lagi, przy takich flotach nawet po skanie laguje.
Trochę musiałem się napocić przez to że opóźniałeś, ledwo udało mi się przeskoczyć tego pierwszego, nadziałem się na ostatniego. Dziś szczęście po mojej stronie
Pozdrawiam - OloNaMolo11.11.2023 11:44:11 ano tak
Przekleństwa leciały???
-
Graty Franuś pozdrowienia z Kerberos
Isonoe :Troll Face:
-
1. Wybierając szybsze uniwersum trzeba się liczyć z tym, że flota może być za szybka na Twoje potrzeby
2. Warto przy kolonizacji nowych planet rozpatrywać większy rozsztrzał, wtedy FSy są dłuższe.
3. Zbuduj GSy, wszystkie problemy z za szybką flotą się rozwiążą
Bardzo przydatne wskazówki dziękuję 😁
-
Z tego racze żartować ponieważ GF zrobiło przynętę dla graczy żeby na nowych serwerach pakowali więcej pieniędzy w grę najwyraźniej skutkuje rezultat pewnie w przygodach z og jest dodatni bilans więc nie spieszą się może na święta wprowadza albo w przyszłym roku w maju studenci naczelni z mini job zatrudnieni i kolejny bedefit mniejsze podatki niech żyje Federacja Republiki Demokratycznej Niemiec 😁😁😁
-
to kiedy będziemy świętować wprowadzenie form życia na wszystkich serwerach
-
udowanych przez ludzi jest osłona planetarna
Ale ona chroni tylko ludzi. Czyż nie. Jak na razie to LF nie są wprowadzone masowo na wszystkie uni a tylko na wybrane,
Jest jedno badanie na t3 u rock tali co zwiększa parametry obrony... ale w porównaniu do paru badań dla statków to kropla w morzu
Obecnie póki co flotę się szybciej zdobywa jak obronę bo dostajesz ją też z expów, ciekawym rozwiązaniem mogłoby być dodanie dropu systemów obronnych do expedycji, wtedy ilości znalezionej floty byłyby też mniejsze
A jak już tutaj mówimy o jakiejś równowadze to skoro obronę da się ostrzelać rakietami to flotę analogicznie też się powinno dać i jak przy obronie nie ma limitu graczy którzy ostrzeliwują bunkier tak też powinno wyglądać przy flocie, skoro już każdy chce tego złomu z obrony to niech będzie on na równych zasadach do tego jeszcze jakieś działo obronne o parametrach GS dołączyć i można się bawić
Tak i proponuję stado wielbłądów by poglo pomoc taszczyc systemy obronne do samej planety przecież ktoś musi przetransportować obronę do statków i na planetę bądź słonie albo mamuty
-
Na wstępie chciałbym wszystkich pozdrowić x3 szczerym uśmiech i proszę bardzo moich (innych) wielbicieli, aby nigdy o mnie nie zapominali. To co dla mnie robicie jest niesamowite
Trapi mnie , że mam zbyt wysoki poziom badań, dlaczego nigdy nie GF nie wprowadziło :Troll Face: możliwości obniżenia poziomu badań / technologii. Osobiście z wielką chęcią, Wolałbym mieć niektóre badania na niższym poziomie. Z pełną powagą sytuacji. np : napęd nadprzestrzenny na 7 poziomie. Wybadalem napęd do 12tego , niepotrzebnie na cetus. Żeby spowolnić flotę umyślnie, aby recki, mogły nadążyć na impulsowym 🐢. Zaklinam się, że jestem zwolennikiem eko, ale jeżeli będę mieć możliwość , aby polecieć w trybie przyspieszonym w swe wory Z chęcią skorzystam.
Dziękuję. Za cenę wyjściową proponuję 5kk anty za poziom, który zaoferuje więcej
-
Absurd nad absurdy to w jaki sposób inni gracze będą dalej funkcjonować gdyby 40 czy 50 graczy się przeniosło jeżeli komuś nie podoba się fakt że po krótkim czasie nowe uni zaczyna się wyludniac to po co zaczynać tam grę? A jeżeli zasada nie podoba się 60 dni to trudno ją czekałem a support kazał czekać cierpliwie 😊 ale na co mam czekać 😂 na kontynuowanie kpiny że GF jest właścicielem mojego konta w które włożyłem pieniądze 😁
-
Nie można wprowadzać chaosu gdzie wielu graczy chce wybić się na nowym universum a kiedy nie przejdą przez wyścig szczurów to rezygnują z fuzjami podobnie trzeba zapomnieć o tych czasach kiedy gracze z prędkością x1 mieli kilka tys pkt w niespełna 24h bez antymaterii bo to było oszustwo oraz trzeba zapomnieć kiedy uniwersum było przepełnione nie można było rejestrować kont na nowo otwartym i że trzeba było szukać kolonii aby doklikac komplet planet do 9ciu
-
Określenie typu obecne zmiany nie są widoczne dla graczy są najbardziej ważne finalnie ujmując lubię to
-
Była panika i strach w oczach
-
:Troll Face: nie wiem co teraz knocicie , ale jest ciekawe.
Dlaczego strona w ogóle nie działa 😂
https://snipboard.io/Ksfqnu.jpg
https://snipboard.io/leTw2v.jpg
:bity:
-
Popatrz na uni 68 jak "łosie" trzymają pod ogromną obrona flotę i surowce
-
Dokładnie każda obrona jest do zarania
-
:Troll Face: ulop posiadam z innej przyczy :Troll Face: żeby nie było moja wina kolonie i obrona stoją otworem zwrócone stackonuj moony również stoją otworem :Troll Face: przepraszam Ja pionek Wy wladcami Ja wydobywam Wy zlomujecie
-
To napisz do obecnego wiceministra obrony narodowej byś dostał urlop na żądanie bo Ci kobieta w domu płaczę ze ma zimno na pewno pozwoli Ci se poskanowac jak się nie nawalisz
-
latać latc jeszcze raz latać
-
To mam stwierdzenie jeżeli macie problemy grając na komputerach to może wgrajcue linuxa bądź 😂😂😂 korzystacie z innych alternatyw typu 44
-
Oczko to nie to samo co całusy