ile ludzi tyle światów
Posts by Lis Pustyni
-
-
Tylko ciekawi mnie jedno, czy te same wprowadzenie do gry mają universa które nie posiadają FŻ.?
Taaa
-
Jestem usatysfakcjonowany z rzetelnego tłumaczenia, pierwotnie było pozbawione sensu. A jednak chińczyk wiedział co sugeruje zamieniając słowa
Już tak partyjne ujmując drogi rządzie
-
Dzień dobry, droga administracjo chciałbym uprzejmie donieść, że kiedy wejdę w podgląd galaktyki, nigdy nie może wyświetlić porządnego układu słonecznego. Ciągle kręci się odświeżanie, bez rezultatów. Podczas ostatniej aktualizacji coś musiało się pokićkać. Prawdopodobnie nie jestem jedyną osobą, która może posiadać ten błąd.
Na innych uni jest to samo, nie da sie grać, us się w ogóle nie ładuje.
To lepiej poczekać aż poprostu wprowadza poprawkę od poprawki niech sobie nie przeszkadzają i tak gram eko to mnie to rybka... Ale jak chciałem przeprowadzić relokacje... Wtedy czarodziejskiej zaklęcia zacząłem używać Chyba 30 minut a to dość dobry wynik jak na samą grę
-
Hmmm już zaczynałem mięsem rzucać to szkopół... Jbbb.. mała rzecz a cieszy 😁 dobrze wygląda dodatek
-
Dzień dobry, droga administracjo, poszła uprzejmie donieść, że kiedy weszliśmy na terene, nigdy nie dotarł do danego US, czy to jest mój własny czy sasiadujący. Nie wiem, co może być przyczyną, prawdopodobnie nie leży wina po mojej stronie, tylko ktoś inny mnie na quasar musi mieć problemy. Znając życie .:bity:
Ciekawe jakby to wyglądało po wrzuceniu do translatora i przetłumaczeniu na mandaryński lub na jeden z odłamów nama z rodziny języków khoisańskich (Namibia) Akhoe Haillom
Mnie za to nie możesz winić 😁,,właśnie mandarynski używam telefon 😛. Robi co chce by przekręcić każde słowo
PS.
Często gęsto nawet nie czytam co wystukam. A jak spojrzę to samemu chwytam się za głowę
Dobrze, że nie straciłem kontaktu z rzeczywistością podczas rozmów. Niczym Max Kolonko podczas nagrywania swoich filmików na YT.
-
Dzień dobry, droga administracjo chciałbym uprzejmie donieść, że kiedy wejdę w podgląd galaktyki, nigdy nie może wyświetlić porządnego układu słonecznego. Ciągle kręci się odświeżanie, bez rezultatów. Podczas ostatniej aktualizacji coś musiało się pokićkać. Prawdopodobnie nie jestem jedyną osobą, która może posiadać ten błąd.
-
GF zawsze lubi zaskakiwać, popieram Majsa kiedy krzyczy by na quasar wprowadzili . Z tego co widzę na quantum dużych komplikacji nie posiadają. Tylko jeżeli wsiąść pod uwagę wprowadzenie na wszystkich uni we wszystkich krajach jednocześnie, może to być wyzwaniem. Pewnie teraz tegie głowy opracowują strategie, prowadzą kalkulację na królikach doswiadczalnych ile będą na plusie. Czy inwestycja w serwerownie i na minijob studentów opłaci się dalej utrzymywać. Art nie narzeka 😁, trzyma się stołka od kąd pamiętam. Resztę Go i SGO również pamiętam, a takiego osobnika reprezentująca własną skromna osobę, nikt nie zapomina 😛. Auto-reklama pozdrowienia dla dyrektora prywatnego więzienia Liverpool G4s. W tym roku składam do ministerstwa sprawiedliwości pozew .
-
Dzięki Wam oboje anonimowy darczyńca, który chce pozostać anonimowy szczelił w okienko za 4tym razem
-
Tylko trzeba zadać pytanie! Ile expow będziesz słać na dzień? Nie będziesz siedzieć na koncie 24/7/365 😁. Dobrze ROBISZ, rockowe i badania, stopniowo ROZWIJAĆ, również pod eko i pożądane ekspy. Skracanie badań do laboratorium, polecam darowac sobie, kosztowny gips a efekty są niewymierne.
-
Chciałbym przypomnieć, że kiedyś to było[...] [...] Ostatnio w trybie przyspieszonym, poprawka od poprawki.
-
Aż zmieniłem e mail i hasło to może blokada ataków zostanie aktywowana
-
:Troll Face: (szery uśmiech 😂) Potrzebuje pomocy, więc zdecydowałem się jako przybysz, prosić jednego z chętnych gospodarzy o pomoc. Szukam pomocy w próbie moonowej, będę dozgnnie wdzięczny za wszelką pomoc. :święty:
-
Pozew zbiorowy przeciwko GF
-
Oderwanie od rzeczywistości.
Do administracji, nie posiadam VPN tak mieszkam na terenie Londynu. Nie muszę być co jakiś czas wylogowany .
-
jkac SzO:gwizdanie:
[align='centrum']
Dnia 10-10-2023 --:--:-- Wyjaśnienie spotkały się w walce:
Agresor Laojun [ FN ]
Obrońca jkac [ POTRZEBNE ]
Pancernik 799.998 ( -2 )
Pathfinder 199,999 (-1)
Agresor stracił łącznie 201.000 jednostek.
Obrońca utracił 3.379.036.000 jednostek.
Pod tymi współrzędnymi kosmicznymi unosi się teraz 1.183.061.600 metalu, 1.180.974.900 kryształu i 1.429.400 deuteru.
Agresor zawiera 3.953.321.248 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20 %.
Złom zebrany przez atakującego/atakującego.
Podsumowanie/strat:
Podsumowanie agresora
Metal: 3.539.958.968
Kryształ: 1.719.025.194
Deuter: 1.059.601.986
agresor zawiera łącznie 6.318.586.148 jednostek.
Podsumowanie obrony
Metal: -4.046.985.368
Kryształ: -2.225.157.294
Deuter: -1.060.214.586
obrońca łącznie 7.332.357.248 jednostek.
Lajunek weź sprzedaj ile masz faktycznie lotów bo ja mam teraz 150 ponieważ 3 dzień zacząłem grać by zerknąć jak to u Was działa zapodaj screen shoota bo na forum aż tubylcy odplyneli podczas dyskusji dotyczącej form życia :Troll Face: mam wrażenie jakby chcieli się zagryźć tylko dzieli ich odległość może to i lepiej
-
Coś mnie tutaj śmierdzi. Wydaje mi się że to jest od momentu wprowadzenia form życia na uni te 50 lotów a nie jak stare jest uni niech ktoś wiarygodny się wypowie bo tak to dryfuje y w chmurach
-
Bo teraz u68 jest na strasznie przegranej pozycji.
Bawicie się formami życia na u68 od kilku miesięcy, gdzie inni jedynie obeszli się smakiem. Teraz jesteś raptownie na strasznie przegranej pozycji, bo quantum dostało więcej lotów rozpoznawczych. Jeszcze wywołujesz teamowca do pomocy Rudaaa pomocyy, tak nie może być...
Troszkę hipokryzją i piaskownicą zawiało. Gratuluję, niejednego to rozbawiło, mnie też
My mamy po 30-40 tyś misji...a tu mowa prawie o milionie ?? Jest chyba różnica. Prawda ?
Nie zapominaj że to jedyne statystyki, na które nie wpływa stan portfela..więc tym bardziej zależy mi na tym by było to sprawiedliwie jak dla nas na 68, tak dla pozostałych, którzy czekają na aktualizacje..
Z drugiej strony.. o jakiej hipokryzji z mojej strony mówisz. My zostaliśmy przedstawieni przed faktem dokonanym..
Nie ma co się klucic i tak nie każdy będzie mieć czas by wysyłac expy przez 24h/7
-
Bo teraz u68 jest na strasznie przegranej pozycji.
Bawicie się formami życia na u68 od kilku miesięcy, gdzie inni jedynie obeszli się smakiem. Teraz jesteś raptownie na strasznie przegranej pozycji, bo quantum dostało więcej lotów rozpoznawczych. Jeszcze wywołujesz teamowca do pomocy Rudaaa pomocyy, tak nie może być...
Troszkę hipokryzją i piaskownicą zawiało. Gratuluję, niejednego to rozbawiło, mnie też
My mamy po 30-40 tyś misji...a tu mowa prawie o milionie ?? Jest chyba różnica. Prawda ?
Nie zapominaj że to jedyne statystyki, na które nie wpływa stan portfela..więc tym bardziej zależy mi na tym by było to sprawiedliwie jak dla nas na 68, tak dla pozostałych, którzy czekają na aktualizacje..
Z drugiej strony.. o jakiej hipokryzji z mojej strony mówisz. My zostaliśmy przedstawieni przed faktem dokonanym..
Az z ciekawości na quantum zarejestrowałem konto i mam tylko 100tke
-
Całkiem niezły zysk Pozdro masz sokole oko