To i tak się nie zgadza bo mma poz na 1 więc powinno przyspieszyć tyle co nic ale mniejsza z tym
To nieźle
Jeżeli Ty masz na poziomie 1, a ja na poziomie 16 i latają nam tak samo lub podobnie, to chyba czas najwyższy zmienić taktykę i priorytety
Je jeszcze dodam, ze te bonusy od prędkości tez chyba coś nie tak działają...bo napędy fuzyjne u ludzi ma na 13, napęd plazmowy u Mechów także na 13, obie rasy aktywne, a transki latają chyba tak samo
Może to ktoś potwierdzić ? Pisze 'chyba' bo nie pamiętam jaką miałem prędkość transporterów zanim klikłem te badania, ale mam wrażenie, że loty trwają tak samo.
To samo się tyczy jeżeli chodzi o kolekcjonowanie punktów doświadczenia - kilka dni temu miałem podejrzenia, ale teraz jestem pewny ze szansa odkryć rasy w układach, nie jest taka sama jak wcześniej.
Na 'już' mogę wymienić trzy różne niki graczy z u68, które są na różnym top, a wszyscy mają podobne obserwacje.
Chciałbym mieć też pewność, że ta zmniejszona szansa odkryć - dotyczy wszystkich kont, a nie tylko nie licznych.
Bo też niestety mam takie wrażenie, patrząc i sugerujac się przyrostami w statach, że ta zmniejszona szansa nie dotyka wszystkich graczy jednakowo.
No chyba ze faktycznie..co do odkrywania ras..od ostatnich aktualizacji stała się ważna klasa konta. Ale to chiałbym/chcielibyśmy wiedzieć.
Bo na chwile obecną, bez tej wiedzy i całkiem z osobistej strony, straciłem sens regularnego wykupywania dodatkowych slotów i braniu udziału w wyścigu w statch.