Posts by I am back
-
-
Oba konta niedawno na urlopach, to musiał być pusz
Push to byl na kilkadziesiat baniek a nie na takie ochlapy
-
A co do tego zerowca to się nie przejmuj, on wszędzie się wciska i wszystkim wypisuje jaki nie jest dobry i gdzie to on nie latał, ale za każdym razem kłamie, już go Wintery wyjaśniły
Ale Kamil zawsze wie lepiej
Do Ciebie nie pisalem to raz a dwa, falanga swoje widziala
-
Trafilo sie slepej kurze ziarno a kiedy wbiles lotka w uklad dla potencjalnej obrony sojusznika tak z tego ukladu wylatywalem jak chcialem i jedynie na falandze patrzyliscie co odpierdzielam dalem sie zlapac na podstawke jednym z kilku slotow to juz moj blad ale Wy to serio lamusy jestescie i podniecacie sie pierwszym lepszym RW
-
To teraz czołówka , GOT czy jak im tam.. ( Kto to wgl jest ..? )
Ktoś kogo możecie nie zrozumieć Ktoś kto za czasów OGAME grał bez paczek, bez pushów, bez wspomagaczy, w sumie to i bez gsówek - tak tak wiem to nie możliwe. sojusz który czystą gra zdominował całe uni napchane pusherami i psełdo topkami za kase
Powinieneś pamiętać czasy tamtej gry, ale nie wiem po której stronie byłeś
Poki siedza na urlopach to plotki maja swoje pare minut na uni
-
Znowu sie komus nudzi i wymysla
-
Jesteś zwykły waligrucha. Ty szanuj swoją plastikową lalkę bo każdy ma cię za kompletniego debila i pajaca
Ja nie wnikam w Twoje problemy osobiste wiec nie oceniaj mnie swoja miara a zdanie Twoje i innych mam w powazaniu, nie zalezy mi na reputacji w internecie, szacunek mam w realu i tylko o taka forme szacunku zamierzam dbac
-
Kolejny gracz do kolekcji który pisze o tobie żeś debil. Jesteś nim i pasujesz tą grę i forum bo ona ci zastępuje kobietę. Jesteś zwykły pasztet co mu życie kopa sadzi. Dla kolejnej gwiazdki robisz z siebie błazna. Jak tam sprawa sądowa już akt oskarżenia jest? Jak nie to potwierdza kim jesteś
Ale Cie bola te gwiazdki siedziales cicho do tej pory, dajac jedynie minusy do moich postow wiec siedz dalej i zajmij sie swoja kobieta, nie interesujac sie moim materacem
Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...
Szkoda itachi ale cóż zrobić, odbić piłki nie ma jak bo GF nie dał jeszcze możliwości łapania niebieskich
Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas
I po takich komentarzach mozna poznac gracza/czlowieka z klasa. Pelna kultura za co szanuje a nie od razu wyzywanie od debili. Twoje zdanie szanuje, moje jest jednak inne ale nie mam zamiaru sie klocic czy mam racje czy nie. Dla mnie temat wyczerpany a pieski niech szczekaja, karawana leci dalej
-
"Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"
Bardzo mądry cytat pasujący do Ciebie. Wszędzie oszuści... polecam skierowanie do psychiatry, bo to już chyba zakrawa o manię prześladowczą
Ja tylko lacze fakty a debila chcesz zobaczyc to przed lustrem sobie stanac radze
Dwa konta na dlugim urlopie, jedno na krotko sie odpina i w niedziele dostaje gonga ale spoko, niech pozostanie, ze calosc to jedynie szczesliwy zbieg okolicznosci
-
Taaa, powiedzmy, ze to ST to przypadek. W tygodniu zszedlem aktywnoscia na koncie grubo przed polnoca, obronca odpial sie z urlopu i oblecial mnie skanami przed 3 w nocy ale nie znalazl nic i z powrotem zapial urlop. Dokladnie tak jak kaps ze swojego glownego konta kiedys probowal ale za kazdym razem mogl obejsc sie smakiem. I raptem dzis kaps strzela Uchiha
Myslalem, ze oszusci i pushery odeszly na Zenith ale chyba sie mylilem
-
Czyli w zasadzie na przykładzie serwera Ferdinand gdzie jest tam jakiś jeden przygłup co ma 2mld i nikt go nawet nie ma jak ruszyć, a potem topka która jest skupiona w jednym/dwóch sojuszach jest totalnie chroniona, bo nie ma na nich mocy i w sumie to może się skupić na wszystkim co tylko chce, a ten gracz co ma milion jest zmuszony żeby albo A)wysyłać flotę na jakieś w luj długie i bezsensowne wypady B)wchodzić na stronę co 10/15 minut, bo ten z topa wysyła bez totalnego namysłu flotę która przewyższa 10krotnie punktami tego którego atakuje.
Lata bo ma z tego latania zyski czy lata tylko po to aby niszczyc?
-
Najlepsza obrona to atak. Jesli nie flota to wlasnie rakietami. Ile ja juz mialem takich cwaniakow, ktorzy mnie rakietami straszyli a wystarczylo przysiasc, klikac jak w transie i delikwent w moment zgasl
Dla mnie rakiety to patologia
To zul co zuca z daleka kamieniami bo boji się podejść
Tak to odbieram
I tez rakiet nie pochwalam i sam nie rakietuje
Bo rakiety są dla tchórzy
Dla tych co nie maja jaj !
Mialem takiego na Rosalind. Oralem flota ale zmowil sie z sojusznikami i juz nie mialem sily przebicia. Za mala flota i jeszcze 250k lm wtopione przez glupote bo za pozno zaczalem cofac podzielony atak i nie cofnalem tez sondy puszczonej do opoznienia wlotu i mi sie wbila ta sonda w kolejke slotow do zawrocenia
pisalem od razu obroncy, ze jesli nie pozwola mi zaorac go flota to bedzie jechany rakietami. Nie zrobil sobie nic z tego ostrzezenia i dalej walil rakietami. Wiec tylko dotrzymalem slowa i jak zaczalem strzelac tak nie ogarnial z obrona. Ucieka chyba na cmentarz tym kontem https://www.mmorpg-stat.eu/bas…0.dat&pays=4&univers=_170
-
.s Olszyna skilowcu - wracaj do gry, nudno bez ciebie ... my zaczęliśmy grać a Ty uciekłeś na smerfa po gongu ;D
Mozna cos wiecej prosic?
Na OGotcha widac ladna historia ale sprzed kilku miesiecy
-
Co ten John tak rakietuje ?
Dziś gracz z sojuszu napisał , ze już go John wkurza
Bo znowu go rakietuje !!!
Najlepsza obrona to atak. Jesli nie flota to wlasnie rakietami. Ile ja juz mialem takich cwaniakow, ktorzy mnie rakietami straszyli a wystarczylo przysiasc, klikac jak w transie i delikwent w moment zgasl
-
Spotkalem sie z nazwa "rozporki" jak cos
-
wiekszość uważa że bunkier na moonie pomaga w jego obronie.. NIe , nie pomaga )
Ja jestem za tym aby bunkrowali te moony na potege im wiekszy bunkier tym bardziej bedzie bolala strata czasu i sury haha
Graty
-
Po czym stwierdzasz, ze pol roku to max dla aktywnej gry po fuzji? Brales moze pod uwage okres letni i co za tym idzie, chec ludzi do spedzenia wolnego czasu z dala od gry?
-
Taki zapis byłby najlepszy 3,599 Mld
Pisala juz o tym Avinashi, ja tylko powtorze. AGR i nie ma zadnego problemu. Zaznajomic sie z AGR a pozniej wrocic do gry bez tej wtyczki i okaze sie, ze gra staje sie trudna do ogarniecia
-
Ale mogliby napisać 3,5 Mld. Czyż nie mam racji?
Nie bo wtedy wyjdzie 3,599 Mld i wraz bedzie pretensja o te 99m a nie kazdy ma takie bunkry porobione, by te 99kk moglo spokojnie lezec
-
dlaczego jezeli koszt budynku przekroczy milion jakiegos surowca to w wymaganiach wyswietlane jest 1mln gdzie w rzeczywistosci jest to np 1.260.000, dopiero po najechaniu myszka na obrazek widac dokładna ilosc surowca potrzebna do ulepsznia budynku, to strasznie niepraktyczne jest i irytujace
Podobnie z surowcami w podglądzie - m i mld... Też mnie to irytuje, poprzednia wersja była lepsza. Mogliby chociaż dać opcję wyboru w ustawieniach czy coś. Niestety pewnie trzeba będzie się przyzwyczaić...
Mi tam sie podoba ta zmiana. Dodatek AGR i wszystko ladnie widac