Posts by I am back

Trafilo sie slepej kurze ziarno a kiedy wbiles lotka w uklad dla potencjalnej obrony sojusznika tak z tego ukladu wylatywalem jak chcialem i jedynie na falandze patrzyliscie co odpierdzielam :D dalem sie zlapac na podstawke jednym z kilku slotow to juz moj blad ale Wy to serio lamusy jestescie i podniecacie sie pierwszym lepszym RW :D

To teraz czołówka , GOT czy jak im tam.. ( Kto to wgl jest ..? ) :trollface:

Ktoś kogo możecie nie zrozumieć :) Ktoś kto za czasów OGAME grał bez paczek, bez pushów, bez wspomagaczy, w sumie to i bez gsówek - tak tak wiem to nie możliwe. sojusz który czystą gra zdominował całe uni napchane pusherami i psełdo topkami za kase :)

Powinieneś pamiętać czasy tamtej gry, ale nie wiem po której stronie byłeś :)

Poki siedza na urlopach to plotki maja swoje pare minut na uni :D

Kolejny gracz do kolekcji który pisze o tobie żeś debil. Jesteś nim i pasujesz tą grę i forum bo ona ci zastępuje kobietę. Jesteś zwykły pasztet co mu życie kopa sadzi. Dla kolejnej gwiazdki robisz z siebie błazna. Jak tam sprawa sądowa już akt oskarżenia jest? Jak nie to potwierdza kim jesteś

Ale Cie bola te gwiazdki :D siedziales cicho do tej pory, dajac jedynie minusy do moich postow wiec siedz dalej i zajmij sie swoja kobieta, nie interesujac sie moim materacem :)

Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...

Szkoda itachi ale cóż zrobić, odbić piłki nie ma jak bo GF nie dał jeszcze możliwości łapania niebieskich :)

Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas

I po takich komentarzach mozna poznac gracza/czlowieka z klasa. Pelna kultura za co szanuje a nie od razu wyzywanie od debili. Twoje zdanie szanuje, moje jest jednak inne ale nie mam zamiaru sie klocic czy mam racje czy nie. Dla mnie temat wyczerpany a pieski niech szczekaja, karawana leci dalej :)

"Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"

Bardzo mądry cytat pasujący do Ciebie. Wszędzie oszuści... polecam skierowanie do psychiatry, bo to już chyba zakrawa o manię prześladowczą :)

Ja tylko lacze fakty a debila chcesz zobaczyc to przed lustrem sobie stanac radze :D

Dwa konta na dlugim urlopie, jedno na krotko sie odpina i w niedziele dostaje gonga ale spoko, niech pozostanie, ze calosc to jedynie szczesliwy zbieg okolicznosci :)

Taaa, powiedzmy, ze to ST to przypadek. W tygodniu zszedlem aktywnoscia na koncie grubo przed polnoca, obronca odpial sie z urlopu i oblecial mnie skanami przed 3 w nocy ale nie znalazl nic i z powrotem zapial urlop. Dokladnie tak jak kaps ze swojego glownego konta kiedys probowal ale za kazdym razem mogl obejsc sie smakiem. I raptem dzis kaps strzela Uchiha :D

Myslalem, ze oszusci i pushery odeszly na Zenith ale chyba sie mylilem :beaten:

Czyli w zasadzie na przykładzie serwera Ferdinand gdzie jest tam jakiś jeden przygłup co ma 2mld i nikt go nawet nie ma jak ruszyć, a potem topka która jest skupiona w jednym/dwóch sojuszach jest totalnie chroniona, bo nie ma na nich mocy i w sumie to może się skupić na wszystkim co tylko chce, a ten gracz co ma milion jest zmuszony żeby albo A)wysyłać flotę na jakieś w luj długie i bezsensowne wypady B)wchodzić na stronę co 10/15 minut, bo ten z topa wysyła bez totalnego namysłu flotę która przewyższa 10krotnie punktami tego którego atakuje.

Lata bo ma z tego latania zyski czy lata tylko po to aby niszczyc?

Mialem takiego na Rosalind. Oralem flota ale zmowil sie z sojusznikami i juz nie mialem sily przebicia. Za mala flota i jeszcze 250k lm wtopione przez glupote bo za pozno zaczalem cofac podzielony atak i nie cofnalem tez sondy puszczonej do opoznienia wlotu i mi sie wbila ta sonda w kolejke slotow do zawrocenia :beaten:

pisalem od razu obroncy, ze jesli nie pozwola mi zaorac go flota to bedzie jechany rakietami. Nie zrobil sobie nic z tego ostrzezenia i dalej walil rakietami. Wiec tylko dotrzymalem slowa i jak zaczalem strzelac tak nie ogarnial z obrona. Ucieka chyba na cmentarz tym kontem https://www.mmorpg-stat.eu/bas…0.dat&pays=4&univers=_170

Po czym stwierdzasz, ze pol roku to max dla aktywnej gry po fuzji? Brales moze pod uwage okres letni i co za tym idzie, chec ludzi do spedzenia wolnego czasu z dala od gry?

dlaczego jezeli koszt budynku przekroczy milion jakiegos surowca to w wymaganiach wyswietlane jest 1mln gdzie w rzeczywistosci jest to np 1.260.000, dopiero po najechaniu myszka na obrazek widac dokładna ilosc surowca potrzebna do ulepsznia budynku, to strasznie niepraktyczne jest i irytujace

Podobnie z surowcami w podglądzie - m i mld... Też mnie to irytuje, poprzednia wersja była lepsza. Mogliby chociaż dać opcję wyboru w ustawieniach czy coś. Niestety pewnie trzeba będzie się przyzwyczaić...

Mi tam sie podoba ta zmiana. Dodatek AGR i wszystko ladnie widac

https://imgur.com/kRZFJQN