Chodzi o szerszy kontekst fuzyjny, chyba łopatologicznie tego nie trzeba wykładać
Nie dramatyzuj tylko dla porownania zobacz sobie Rosalind przed i po fuzji. Tez jest przepasc
Chodzi o szerszy kontekst fuzyjny, chyba łopatologicznie tego nie trzeba wykładać
Nie dramatyzuj tylko dla porownania zobacz sobie Rosalind przed i po fuzji. Tez jest przepasc
zysk jest i frajda jest
Mysle, ze stac go na duzo wiecej.
Lata po marne grosze po planetach a sam dawal sie strzelac na setki milionow. Niech trzyma dobra passe, odpoczal na urlopie
co do ładowności sond hmm tak sie cykam i nie wiem co z tym... na ankiecie zamknąłbym oczy i kliknął na chybił trafił
A mi tam wsio ryba. I tak od dawna juz nie latam po idlakach, ani checi nie ma ani czasu
Co do pz z obrony, stanowcze nie. Chyba, ze mam zapinac wieczny urlop
Jeszcze oludka spakujcie, amatora satelit i bedziemy w Archeo zadowoleni jeden drugiego chyba pilnowal ale moge sie mylic
Graty
To ja zdradzę wiedzę tajemną, bo kisnę ze śmiechu na widok takiego "wiem, ale nie powiem".
Na starym forum opisywalem dokladnie jak licytowac by wygrywac. Tutaj nie bede sie powtarzal. W duzym skrocie napisales to co ja moze z rok czy dwa lata temu opisalem dokladnie krok po kroku z najdrobniejszymi szczegolami.
Wystarczy spamować, ile wlezie w tej ostatniej minucie i szanse na wygraną są bardzo duże.
Widocznie nie trafiles na graczy, ktorzy potrafia bic na setki milionow a nawet na miliardy skoro uwazasz, ze takim spamem wygrasz
Tak dla przykladu haha badz madry i to wygraj https://imgur.com/evlAwrA
Raczej nie bot, bo bot by nie odpuścił.
Nie wiem dokladnie jak dziala bot na licytacje ale zdaje sie z tego co zaobserwowalem w jednym przypadku, ze mozna ustawic limit przykladowo 8kk na kazda licytacje. Dajesz wtedy 8kk i tysiac wiecej i bot juz dalej nie ruszy.
Reszty zasady gry na licytacjach i schematu ogolnego jak grac by wiekszosc wygrywac pozostawie bez komentarza. Ja musialem poswiecic czas by ogarnac na czym to polega i rozpracowac zasade dzialania wiec nic nie stoi na przeszkodzie by samemu kazdy z osobna poswiecil tez swoj czas
Nalezalo sie jak psu buda, za to szczekanie na priv o multikontach...
Graty i milego przetopu
Prawda jest taka że smarkacze latacze między innymi z Yildun wymiękli i poszli na łatwiznę. Wystraszyli się Zenith bo tam trzeba by walczyć nie tylko z pokojowymi górnikami. Jak by ktoś nie wiedział mowa tu w szczególności o grupie BS - Bardzo Słabo :).
Tam kilku graczy z dzisiejszego B-S kiedy grali na Librze to Winterki i ich multikonta siedzialy cichutko na urlopach. Bylo to niedlugo po fuzji Draco i Libry. Kazdy to widzial i nikt nie zaprzeczy. Wyjatki takie jak Starrk jedynie siedzialy bez urlopu ale i jemu samemu tez kilka razy zdarzylo sie zapiac u. Chwalic kogos, ze napompowal sobie flote na ekspach i poszedl na rozwijajace sie dopiero uni (Zenith) to dopiero przejaw hipokryzji. Latac bez obawy o kontre i uwazac sie za pro elo
A mogl ten przydupas isc za swoimi Panami to nie, przylazl na uni dla gornikow szukac szczescia
Graty STeka i odpusc te skanowanie bo juz nudzi kasowanie tego spamu
Po cholere ta misja jesli wykonać jej nie można!
Wystarczy zejsc z urlopu
KAC w reckach cieszy podwójnie
Podniecasz sie Marlenko jakby jakiegos topowego flociarza z opozycji ubil
Na moje wyglada to tak. Diabelek prywatnie ma juz dawno gdzies ta gre. Wiecej na urlopie siedzial niz byl aktywny. Ja wiem dlaczego, Wy wiedziec nie musicie. Ale po dlugim urlopie odpina sie, dostaje strzala i znowu urlop zapina. Jak sie takie strzaly nazywaja? chyba juz wiecie co kazdy pomysli hahaha
O i są mistrzowie od pasków w pewnej znanej telewizji
Tuz po fuzji pewni flociarze wyjasnili, jakimi jestescie mistrzami kiedy niemal wszystkie Wintery na urlopach sie chowaly
Sporo osób ostrzyło sobie ząbki na te gwiazdki i jak zwykle Deki pogodził wszystkich
Tak to jest, kiedy w powietrzu nie ma kto zagrozic i nawet na pale mozna sobie latac a zwyklego gornika, takiego jak ja wali sie ponad 70 skanami przez ponad 5 godzin w nocy i trzeba sie obejsc smakiem a ciamajdek taki lotnik, ze nawet w ukladzie obok niego sobie mozna cala flote puscic w ataku na planete i zero reakcji pomimo kontrolnego skana i policzenia czasu, w jakim moze z konta uderzyc flociarze do latania na ekspy i swoje multi
Wintery sie rozlataly kiedy nie ma absolutnie zadnej floty aktywnej, ktora mogla by zagrozic w jakikolwiek sposob to tak jak wyjsc na polowanie kiedy wokol same latwe cele do ustrzelenia
Fajnie powspominac jak to bylo tuz po fuzji, gdzie wojmilki lataly a Winterki siedzialy na urlopach. Ale piraci na ekspach musieli wszystko popsuc i sporo dobrych graczy rzucilo ta gre. W sumie slusznie.
Rademenes, nick po zlomie z pz zmieniony ale styl gry jak widac chyba za bardzo sie nie zmienil...
Teraz nie będzie się tłumaczył bo to jego 2 złom w tak okazałej postaci.
Haha, zeby tak okazale padac na pz to trzeba aktywnie grac a nie pushowac sie przy pomocy kolegow i kisic konto na urlopie, [ciach]. Pakowac mnie miales i ani widu ani slychu
Duzej straty nie ma, tylko metalu troche ucieklo. Reszta to jakies drobniaki.
Gratuluje tylko wyczucia czasu. Zlamilem opor tym razem, taka gra jak sie pije i o grze zapomina
[mod='Neferet']Obraza[/mod]