Posts by I am back

Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!

Powiedziała osoba, która na moje 2-3 słowne posty pisze kilka zdań no i lata za nami jak piesek za patykiem :D

Nie latam tylko Wy jestescie na tyle glupi by reagowac na moje debilne zaczepki i smarowac usprawiedliwienia od moich wypocin. Ja mam beke, dobrze sie bawie a wy klepiecie posty by sie wybielic. Utwierdzajcie sie dalej w przekonaniu, ze wychodze na idiote kiedy robie sobie z was narzedzie do rozrywki :D

Ps dla nas fuzja skończyła 12-24h przed końcem

Dokladnie tak, kiedy to juz widac bylo kto z flociarzy pojawil sie na Rosalind :beaten: dlaczego wasz piesek kuciapa byl taki bystry, ze zaraz za mna przylecial na Rosalind a zaraz pozniej konto oloo, ktore zreszta napisalo do mnie, ze nie spodziewalo sie tak wybitnego flociarza jak ja na uni dla gornikow? :D

siedzieliscie jak trusie i tylko patrzyliscie co sie dzieje i kto gdzie idzie w wyniku fuzji :ocb:

Najwazniejsze, ze bol dupy na tye duzy by nasmarowac tak dlugiego posta :D o to mi w sumie chodzi, by pokazac jak rzekomo zawodnicy z klasa tlumacza sie niby przed pajacem, ktory w grze nic nie osiagnal :D co do czekania z fuzja to Wintery czekaly do konca wiec brnij dalej w swoje bajeczki a ktos z pewnoscia Ci pione przybije ale raczej tylko ten, kto nie widzial co sie dzialo i nie zna przykrej dla Ciebie i Twoich ziomeczkow prawdy :)

o ile z pręgierza lamus zejdzie.

Nic zlego nie zrobilem, wypadek przy pracy :P

https://imgur.com/ofF5JcI

Pytanie zadales o faworyzowanie wiec odpowiedzialem wydawalo mi sie naprosciej jak sie tylko dalo, jak sobie poradzic z tym faworyzowaniem. Ale widze, ze nie trafilem a juz sie zaczyna docinanie o moim nocnym zyciu. Coz, nic nie poradze, ze wiekszosc czasu pracuje wlasnie w nocy a w dzien odsypiam ale niech bedzie, ze wiesz lepiej :)

Powiedźmy ktoś z kopalniami x miałby bonus rzędu większego od gracza z kopalniami xx, gdzie finalnie x < xx zysku

Gracz na mocno rozwinietym koncie ekowym nie ma parcia na szklo, ze tak to nazwe i spokojnie sobie klika na zbieraczu. Nowe konto lub male moze wybrac klase odkrywcy i na ekspach zbierac kokosy, plus farming po idlakach i goni topke. Kolega kiedys to policzyl, ja tylko przekazuje dalej jak sie oplaca dzis konta rozwijac tak wiec troszke za bardzo z tym faworyzowaniem mysle wybiegles, czego juz nie ujalem w cytat

W tym temacie mamy piękny pasztet

Jestem na priv z ta wredna wiec dobrze wiem jak doszlo do tego gesiobicia. Za duzo bledow z jej strony. Zle podzielona flota, nie upilnowany uklad gdzie poszla lotka i w efekcie macie ladne starcie. Podniecacie sie bo udalo sie ubic kogos, kto popelnil za duzo bledow. Nauczke dostala, jesli wyciagnie wnioski to bedzie wam latac kolo nosa a wy bedziecie miec co najwyzej przepaly i mega nerwa, ze poprzeczka poszla duzo wyzej by ubic niby pewny powrot :) jestem na Rosalind ze swoimi ziomkami wiec jestem pewny, ze masz swiadomosc, ze ucze sie od jednych z najlepszych, do ktorych nie mieliscie startu ;)

1) Zauważyłem błąd podczas misji stacjonuj z księżyca na księżyc i z planety na księżyc. Wysyłam flotę z misją stacjonuj na księżyc bez żadnych surowców. Wysyłam ją na 100% i nie zmieniam czasu lotu. Mimo to flota po wylądowaniu "rozładowuje" jakąś ilość deuteru. Jest to frustrujące bo nie chce aby surowce na księżycu była na zero, a zawsze coś się pojawia.

Jesli nie zawrocisz stacji to zostanie Ci na moonie polowa tego dexu, jaka byla potrzebna by w ogole wyleciec na fs-a. Przykladowo jesli potrzebujesz 50kk na stacjonuj i nie zawrocisz tego stacjonuj przed dolotem do miejsca docelowego to polowe tego dexu Ci odda. Lataj na zwracanej stacji a nie bedziesz narzekal