kaps [ZZSSR] vs. Uchiha Itachi [GoT] ~ 1 047 390% top1 solo

• Pozdrowienia z urlopu :)

Starcie powinno być już dawno temu, ale zabrakło niewiele. Uchicha zszedł na czasie z urlopu i ponownie nie odebrał FSa.

Pozdro Srejfy, sandacz , Baca_Wlkp . ZZSSR, Asiek , Rucin83 , boski , kwak490

No i stare wygi Utrapieniec , olszyn4 , YeahBunny , inferno

I cyk zdupiam na urlopik :trollface:

Dnia 28-08-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor kaps [ZZSSR]

Reaper 1.000.000

Krążownik 1.000.000

Okręt wojenny 200.000

Pancernik 1.678.105

Obrońca Uchiha Itachi [GoT]

Mały transporter 296.741

Duży transporter 476.485

Lekki myśliwiec 5.004.286

Ciężki myśliwiec 402.227

Krążownik 497.419

Okręt wojenny 152.928

Statek kolonizacyjny 16

Recykler 717.280

Sonda szpiegowska 390.180

Bombowiec 14.407

Niszczyciel 20.625

Gwiazda Śmierci 2.035

Pancernik 185.968

Reaper 16.377

Pathfinder 333.433

Po bitwie...

Agresor kaps [ZZSSR]

Reaper 950.424 ( -49.576 )

Krążownik 780.966 ( -219.034 )

Okręt wojenny 185.518 ( -14.482 )

Pancernik 1.576.098 ( -102.007 )

Obrońca Uchiha Itachi [GoT]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.265.154.519 Metalu, 126.950.849 Kryształu i 657.576.096 Deuteru

210.859.086 Metalu, 21.158.475 Kryształu i 109.596.016 Deuteru

105.429.543 Metalu, 10.579.237 Kryształu i 54.798.008 Deuteru

Agresor stracił łącznie 23.823.661.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 120.835.667.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 52.277.081.087 metalu i 34.404.921.314 kryształu.

Agresor przejął łącznie 2.562.101.829 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

10.890.639.713 Metalu i 7.167.416.286 Kryształu

52.277.081.087 Metalu i 34.405.020.314 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

63.167.720.800 Metalu i 41.572.436.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 52.442.623.948

Kryształ: 33.173.697.161

Deuter: -2.137.722.880

agresor zyskał łącznie 83.478.598.229 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -68.234.554.148

Kryształ: -43.566.682.561

Deuter: -11.596.532.120

obrońca stracił łącznie 123.397.768.829 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• No i ładnie, ani ten z lewej :graty: ani drugi z prawej :szo:to nie moja bajka, wieczni urlopowicze z kuriera wycięci, a tu takie %% ! Teraz żeby się w głowach lub innych częściach ciała nie poprzewracało z wrażeń.

• Taaa, powiedzmy, ze to ST to przypadek. W tygodniu zszedlem aktywnoscia na koncie grubo przed polnoca, obronca odpial sie z urlopu i oblecial mnie skanami przed 3 w nocy ale nie znalazl nic i z powrotem zapial urlop. Dokladnie tak jak kaps ze swojego glownego konta kiedys probowal ale za kazdym razem mogl obejsc sie smakiem. I raptem dzis kaps strzela Uchiha :D

Myslalem, ze oszusci i pushery odeszly na Zenith ale chyba sie mylilem :beaten:

• Taaa, powiedzmy, ze to ST to przypadek. W tygodniu zszedlem aktywnoscia na koncie grubo przed polnoca, obronca odpial sie z urlopu i oblecial mnie skanami przed 3 w nocy ale nie znalazl nic i z powrotem zapial urlop. Dokladnie tak jak kaps ze swojego glownego konta kiedys probowal ale za kazdym razem mogl obejsc sie smakiem. I raptem dzis kaps strzela Uchiha :D

Myslalem, ze oszusci i pushery odeszly na Zenith ale chyba sie mylilem :beaten:

"Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"

Bardzo mądry cytat pasujący do Ciebie. Wszędzie oszuści... polecam skierowanie do psychiatry, bo to już chyba zakrawa o manię prześladowczą :)

Graty strarcia, a obrońcy Szo ;)

• Kolega mnie nie zna kolega nie zrozumiał sarkazmu .

Pozdrawiam

• "Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"

Bardzo mądry cytat pasujący do Ciebie. Wszędzie oszuści... polecam skierowanie do psychiatry, bo to już chyba zakrawa o manię prześladowczą :)

Ja tylko lacze fakty a debila chcesz zobaczyc to przed lustrem sobie stanac radze :D

Dwa konta na dlugim urlopie, jedno na krotko sie odpina i w niedziele dostaje gonga ale spoko, niech pozostanie, ze calosc to jedynie szczesliwy zbieg okolicznosci :)

• Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...

Szkoda itachi ale cóż zrobić, odbić piłki nie ma jak bo GF nie dał jeszcze możliwości łapania niebieskich :)

Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas ;)

• "Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"

Ja tylko lacze fakty a debila chcesz zobaczyc to przed lustrem sobie stanac radze :D

Dwa konta na dlugim urlopie, jedno na krotko sie odpina i w niedziele dostaje gonga ale spoko, niech pozostanie, ze calosc to jedynie szczesliwy zbieg okolicznosci :)

Kolejny gracz do kolekcji który pisze o tobie żeś debil. Jesteś nim i pasujesz tą grę i forum bo ona ci zastępuje kobietę. Jesteś zwykły pasztet co mu życie kopa sadzi. Dla kolejnej gwiazdki robisz z siebie błazna. Jak tam sprawa sądowa już akt oskarżenia jest? Jak nie to potwierdza kim jesteś :D

• Kolejny gracz do kolekcji który pisze o tobie żeś debil. Jesteś nim i pasujesz tą grę i forum bo ona ci zastępuje kobietę. Jesteś zwykły pasztet co mu życie kopa sadzi. Dla kolejnej gwiazdki robisz z siebie błazna. Jak tam sprawa sądowa już akt oskarżenia jest? Jak nie to potwierdza kim jesteś

Ale Cie bola te gwiazdki :D siedziales cicho do tej pory, dajac jedynie minusy do moich postow wiec siedz dalej i zajmij sie swoja kobieta, nie interesujac sie moim materacem :)

Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...

Szkoda itachi ale cóż zrobić, odbić piłki nie ma jak bo GF nie dał jeszcze możliwości łapania niebieskich :)

Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas

I po takich komentarzach mozna poznac gracza/czlowieka z klasa. Pelna kultura za co szanuje a nie od razu wyzywanie od debili. Twoje zdanie szanuje, moje jest jednak inne ale nie mam zamiaru sie klocic czy mam racje czy nie. Dla mnie temat wyczerpany a pieski niech szczekaja, karawana leci dalej :)

• Jesteś zwykły waligrucha. Ty szanuj swoją plastikową lalkę bo każdy ma cię za kompletniego debila i pajaca

• Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...

Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas ;)

Szturman zostaw to gów** w spokoju bo to śmierdzi już na kilku uniwersach :trollface::trollface:

To tylko mały pionek, który wszędzie wszystkim się odgraża i snuje swoje teorie bo ma nudne życie :trollface:

• Jesteś zwykły waligrucha. Ty szanuj swoją plastikową lalkę bo każdy ma cię za kompletniego debila i pajaca

Ja nie wnikam w Twoje problemy osobiste wiec nie oceniaj mnie swoja miara :) a zdanie Twoje i innych mam w powazaniu, nie zalezy mi na reputacji w internecie, szacunek mam w realu i tylko o taka forme szacunku zamierzam dbac ;)

• Kaps gratulacje pięknego procentu, to chyba Twój top 2, zaraz za Szkodnikiem 😉 Szczerze myślałem, że już Cię tu nie zobaczę, sam mało grywam, a tu taka niespodzianka! Będzie co przetapiać na jesień.. życzę następnych takich starć, pozdrowienia !

• Jest sporo osób grających którzy kupują konta na złom , oszukują, mataczą . . . . ALE JEDNEGO JESTEM PEWNY , KAPSIK DO TEGO GRONA NIE NALEŻY :)

Gratulacje 8)

Piękne starcie, posypało się sporo cyeferek ^^

Przyjemnego Przetopu na więcej latających :fa:

To teraz czołówka , GOT czy jak im tam.. ( Kto to wgl jest ..? ) :trollface:

Dzięki za pozdro ja również pozdrawiam i WSNR! :saint:

• To teraz czołówka , GOT czy jak im tam.. ( Kto to wgl jest ..? ) :trollface:

Ktoś kogo możecie nie zrozumieć :) Ktoś kto za czasów OGAME grał bez paczek, bez pushów, bez wspomagaczy, w sumie to i bez gsówek - tak tak wiem to nie możliwe. sojusz który czystą gra zdominował całe uni napchane pusherami i psełdo topkami za kase :)

Powinieneś pamiętać czasy tamtej gry, ale nie wiem po której stronie byłeś :)